Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chelyabinsk / Sim Bolgesi Asteroid dustu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:

xwhiplashx said:

Bugun ki 2. kez gecisle ilgili iyi bi aciklama var mi be ?

Bugün 2012 DA14 isimli 50m çapında bir asteroid geçecek 27bin kilometre yakından ve bu bilinen en yakın geçiş bu çapta bir kaya için.

Bu Rusyadaki olayla bağlantısı varmı diye baktım da, bilimadamları DA14 güneyden yaklaşacak Rusyadakiler kuzeyde oldu o yüzden alakasız demişler.

Hmm arkadas sehir sakin la su haberi vermeliler gelsinler.
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

şu anda büyük bir göktaşı dünyaya çarpacak olsa onu durduracak bir şey var mı elimizde?

bir yerde okumuştum 10+ yıl önceden geleceği biliniyo olması lazımmış efektif bi engelleme yolu için
Mesaj tarihi:
bugun ki demek ki dusse sadece buralar degil baya bi arazi yattara.

bu arada hurriyet abarmis 500 falan yarali diyo yok oyle bisi rusya 1. kanal fm de soyledi az once 300 ortalama yarali var.
Mesaj tarihi:
Norak said:

meh bide suya düşmüş, yenmezki o öyle, tüm doğal aroması kaçmıştır.

Bugün 27bin kmden geçecek olanın üstünde 200 milyar dolarlık maden olduğu düşünülüyor.
James Cameron gibi uzay madenciliğine soyunanlar büyük fırsat kaçırıyoz keşke alet edavat hazır olaydı demiş sdf
Mesaj tarihi:
o bügün geçecek olanın bidaki geçişi teaa 2045 falan ama oda milyon km uzaktan geçiyor lol, googleın dronelar tutup getirmişti şimdiye, pehh gitti gül gübü madenler.
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

buyuk meteor dunyanın yanından hızla gecerken, dunya da onun ruzgarına kapılıp hızlıca donmeye başlarsa ve zaman hızlanırsa nolcak? hepimiz bir günde yaşlanıp ölecek miyiz?

hayır
ama başın döner.
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

buyuk meteor dunyanın yanından hızla gecerken, dunya da onun ruzgarına kapılıp hızlıca donmeye başlarsa ve zaman hızlanırsa nolcak? hepimiz bir günde yaşlanıp ölecek miyiz?

lunaparka gidince ölüyor musun ?
Mesaj tarihi:
cacodemon said:

kafan bi harikaymış dostum..
  • Yeni Oluştur...