xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 "Tatar Ramazan" said: xwhiplashx said: Bugun ki 2. kez gecisle ilgili iyi bi aciklama var mi be ? Bugün 2012 DA14 isimli 50m çapında bir asteroid geçecek 27bin kilometre yakından ve bu bilinen en yakın geçiş bu çapta bir kaya için. Bu Rusyadaki olayla bağlantısı varmı diye baktım da, bilimadamları DA14 güneyden yaklaşacak Rusyadakiler kuzeyde oldu o yüzden alakasız demişler. Hmm arkadas sehir sakin la su haberi vermeliler gelsinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aha 2. Nin dustugu yer ee kicim kadar bu ? http://youtu.be/yYh3Le1OlBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 göktaşları atmosferde yanarak küçülüyorlar diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 işte 20cm bile değilmiş demekki. bu 2.yi füzeyle vurdular falan deniyordu bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 vurdularsa parca pincik olmustur zaten e normal diil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://smhttp.14409.nexcesscdn.net/806D5E/wordpress-L/images/hr_A_Good_Day_to_Die_Hard_2.jpg Problem Mother Russia ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 anasini satim garibim adam bisi yapti vk.com da ruslar cinciini cikarmis burus amcanin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ahmedinejad said: şu anda büyük bir göktaşı dünyaya çarpacak olsa onu durduracak bir şey var mı elimizde? bir yerde okumuştum 10+ yıl önceden geleceği biliniyo olması lazımmış efektif bi engelleme yolu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 meh bide suya düşmüş, yenmezki o öyle, tüm doğal aroması kaçmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Gelenin boyutuna göre engellenebilir herhalde ama gelen astroid öküz boyutta ise yattara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Ben çok korkuyorum. Bence hepimiz ölcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bugun ki demek ki dusse sadece buralar degil baya bi arazi yattara. bu arada hurriyet abarmis 500 falan yarali diyo yok oyle bisi rusya 1. kanal fm de soyledi az once 300 ortalama yarali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Norak said: meh bide suya düşmüş, yenmezki o öyle, tüm doğal aroması kaçmıştır. Bugün 27bin kmden geçecek olanın üstünde 200 milyar dolarlık maden olduğu düşünülüyor. James Cameron gibi uzay madenciliğine soyunanlar büyük fırsat kaçırıyoz keşke alet edavat hazır olaydı demiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 /target mother urssia /cast meteroid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 o bügün geçecek olanın bidaki geçişi teaa 2045 falan ama oda milyon km uzaktan geçiyor lol, googleın dronelar tutup getirmişti şimdiye, pehh gitti gül gübü madenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Putinin meteoru havada dövüp parçalara böldüğü video varmış diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 evet atlamışlar orayı ben de onu dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 buyuk meteor dunyanın yanından hızla gecerken, dunya da onun ruzgarına kapılıp hızlıca donmeye başlarsa ve zaman hızlanırsa nolcak? hepimiz bir günde yaşlanıp ölecek miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 aklıma şu oyunun traileri geldi.. http://www.youtube.com/watch?v=FhEYvOYceNs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 cacodemon said: buyuk meteor dunyanın yanından hızla gecerken, dunya da onun ruzgarına kapılıp hızlıca donmeye başlarsa ve zaman hızlanırsa nolcak? hepimiz bir günde yaşlanıp ölecek miyiz? hayır ama başın döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 cacodemon said: buyuk meteor dunyanın yanından hızla gecerken, dunya da onun ruzgarına kapılıp hızlıca donmeye başlarsa ve zaman hızlanırsa nolcak? hepimiz bir günde yaşlanıp ölecek miyiz? lunaparka gidince ölüyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 rüzgara kapılmak derken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dünya? meteor rüzgar? abowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 cacodemon said: buyuk meteor dunyanın yanından hızla gecerken, dunya da onun ruzgarına kapılıp hızlıca donmeye başlarsa ve zaman hızlanırsa nolcak? hepimiz bir günde yaşlanıp ölecek miyiz? kafan bi harikaymış dostum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dönüş hızı falan değil de yörüngede oynama yapabiliyor sanırım biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar