paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, 12.01.2013 tarihinde Bimeks'den hediye etmek amacıyla alınıp, vereceğim kişinin ben verene kadar mouse aldığını duyduğum an boşa çıkmış olan Logitech G500 mouse daha kutusunun bantları açılmadan satışa çıkarılmıştır. Bende Habu olduğu için benim de ihtiyacım yok : Satış fiyatı 65TL Şunu da belirteyim ;) Bimeks kampanyası zamanı kargo dâhil 47TL ödeyerek almıştım. Kampanyayı Donanım bölümünde paylaşmıştım :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paticaret bölümüde açılsın bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, Çok utandım şimdi kâr güderek satıyorum diye : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bana 47 ye sat o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi sen ne kadar temiz bir adamsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 selam, noluyor burda saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Doğrucu mehmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, Esnaf said: bana 47 ye sat o zaman :D Esnafsın, halden anlarsın :P Silphatos said: çakal Abi açık açık söylüyorum işte :) Habu'yu bozabilsem kullanacağım ama hâlâ çalışıyor meret. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 nasıl sakin kullanıyorsan demek. ben 1 habu 1 kone eskittim 4 senede :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, Sevgiyle yaklaşıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 OHA Bben g400ü vatanda indirimle falan 70e mi ne adlım dkhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 benim gibi macro hevesiyle alacaklara tavsiye kendi programi (setpoint) mausu gormuyor x64 kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 logitech gaming software var onu kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 onu da kurdum aynı hacim ya aygıt ve yazıcılar da win7 goruyor g500 gaming mouse diye kendi programi gormuyor orasini cozemedim hani macrosuz da guzel maus autocad de PS de fln cok is goruyor ama gonul macro da yazip kullanmak istiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kargo durumu nedir? 60'a alayım düz hesap :) ankaradaysan eldende alabilirim, satmadıysan tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 neyse kimse almadıysa alıyorum ben heveslenmeyin hihi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selam, Konum İstanbul : 60TL inan ki kurtarmaz (yalannnnnn) 65TL bile gayet uygun bir rakam :D İki kişi özel mesaj atmış; ilk atan Lectre Eğer eğer anlaşamazsak diğer arkadaşa geçer sıra :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ama cevap atmamışsın ki anlaşalım ^^ iban please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 bu arada diğer isteyen kim? gizli bir bilgi değilse ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Selam, İsteyenler arttı; son toplam 29 kişi :P Çok talip var, Acun gelip eleme yapacak. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 yarismaya almanyadan katiliyorum adim sinan 17 yasindayim ve fistanin eski forum tanit a mesajina hayranim mouse guzelmis saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Gönderdim :) Bu arada öm attım dekontu vs ama gönderilenlerde göremiyorum mesaj kutun mu dolu ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 satıldı. ya bu balon bir gidemedi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Selam, Evet, satılmıştır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar