Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu ne lan ?


Akito

Öne çıkan mesajlar

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2013/02/14/adli-tiptan-cok-tartisilacak-karar


Eve giren hırsız, 3 yaşındaki kızının önünde iki çocuk annesi kadına tecavüz etti. Adli tıp “Ruh sağlığının bozulup bozulmadığı şimdi belli olmaz” diyerek 18 ay sonrasına gün verdi. Tecavüzcü şimdi dışarıda elini kolunu sallayarak dolaşıyor.

ayrıca verdiğim linkteki habere başka bir haber karışmış. 3-4 defa okudum ne alaka diye, siz yapmayın. şanlıurfayla başlayan paragraf farklı haber.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Ekmek said:

İslam ı hemen tartışalım mı primetimeı mı bekleyelim ne dersiniz?




O.o.t

Gecen yine izledim dogmayi , cok tatli film


Konuyla ilgili olarak umarim cukleri duser de kan kaybindan giderler bu tecavuzculer , kimse olsun istemem de tecavuzculere tahammulum yok bir de cocuklarinin gozu onunde yapmis ne diyim ki , sinirlendim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

Yahu eskiden bu tip olayları biz mi çok duymuyorduk? yoksa kanun mu değişti de bunların hepsini salıyorlar?

çok duyulmuyordu malesef, hep vardı. ama ciddi artış oldu son 10 yılda o ayrı bir konu

bu arada suç yasalarda, adli tıpta vsde değil,doğrudan devletin ve medyanın kadına yönelik şiddeti kasıtlı olarak körüklüyor oluşunda sorun. kadına yönelik şiddet olaylarının 3te 1ini polis gerçekleştiriyor ülkede, tecavüz zanlısı polis terfi alıyor. adli tıpın tecavüz olaylarında tek amacı kadına yönelik psikolojik işkence zaten başka bir amaç yok, davaların ve yargılama yönteminin de başka amacı yok

yani devlet mevcut anayasaya aykırı işler yapıyor, insanlar yasal hakları hiçe sayılıp mağdur ediliyor, suçu yasalarda aramanın pek bir anlamı yok(hukuk mücadelesi de verilmesin anlamında değil ama asıl mevzu hukuk mücadelesi değil, halkı mücadeleye çekecek ve devletin elini zorlayacak tarza eylem ve girişimleri gerçekleştirebilmekte)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...