barnacle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=32174198 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 said: sandra geisel; 42 yaşındaki ingilizce öğretmeni 16 yaşındaki 4 öğrencisiyle arabada seks yapmaktan, tecavüzden yargılandı. işinden atıldı. hapis ve sonrasında gözetim cezası aldı. en bombası buymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 millette ne öğretmenler var arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ceza alması gerek tabii ki de ama sadece meslekten atılmayla da yetinilebilir. öğrencisiyle ilişki yaşamak nedir ya. öğrencisi mezun olsun istediğini yapsınlar ama böylesi kırılmaması gereken bir tabu gibi geliyo bana. amerigada yaşamadım o yüzden genel düşünmeye çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 nice... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Batının Ahlaksızlığı işde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 16 yaşını düşünüyorum, öğretmenimi düşünüyorum... ben de polise başvururdum heralde :D ama muhtemelen olay "olm çaktık lan sizde çakın" diye başlayıp yan sınıflara taşmıştır sonra öğrenilmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 4 kisi sex yapmak yasaklansin. Igrenc bisey. Ahlaksizlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 şu ekşisçzlük koyup başlık açmak tam bi yetoluk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 debra lafave: 25 yaşındaki öğretmen 14 yaşındaki öğrencisinin bekaretini almakla suçlandı. işinden atıldı. hapis ve sonrasında gözetim cezası aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bu kadin benim herseyimi alsin üstüne ödül versilsin ceza nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 mary kay letourneau; 34 yaşındaki öğretmen 13 yaşındaki öğrencisine ilk cinsel tecrübesini yaşattığı için 89 ay hapis yattı. işinden atıldı. daha sonra öğrencisi amerikan reşitlik algısına göre 21 yaşına geldiğinde evlendiler ve çocukları oldu. suda cok cilgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TY6tQiMlD8Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fhg Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 türkiyede bunların 100 katı yaşanmadıysa bişey bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dava açıp, para almak için sonradan şikayet ediyorlarmış zaten amerikalılar baya aç bu konuda. edit: 1 aylık topakmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=K1j6JVz6Dfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 şu hatunu tek bölümde harcadılar ona yanarım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar