ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 En son, paragon levellar yeni çıktığı sırada bırakmıştım, demon hunter oynuyordum. Anladığım kadarıyla paragonlar sonrasında oyun içi contentte önemli eklemeler var; ama hangi sırayla ve nereden başlayıp ilerlemeli ona dair hiçbir fikrim yok Paragon level mı kasıyoruz önce, başka bir bosstur bir olaydır falan var mıdır bir söylerseniz; ona göre duruma bir bakayım diyorum. Yapın bir güzellik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 en son arkadaşlar gel gel herşey çokgzl paragon kasıyoz lazım olacak ilerde expansion geldiğinde para lazım filan diyolardı. sonra bot kullananlara banwipe geldi. bıraktılar. beni de çağırmaz oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Barbar oynuyorum. Ben de bırakmıştım paragon gelmeden. Şimdi oyuna monster level geldi. Oyunda başlayacağın yeri seçerken altta mlvl seçiyorsun. Sıfır seç şimdilik. Zaten bıraktığın zamana göre çok kolay mob öldürdüğünü göreceksin mlvl 0 da. Biraz paragon kas, arada kendini geliştir. Geliştirdikçe ve boostlayacak arkadaşın varsa uber bossları yapabilirsin. Ama onlara girmeden önce “Alkaizer run” diye bir rota var, o rotada en kısa sürede xp kasmaya çalışman lazım. DPS ve survival durumun iyileştiğinde uber bosslara gitmek için key kasarsın. Oyunda bir ara anlatırım detayını ama ne zaman giriyorum pek belirsiz şu dönem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hellfire ring yapacan önce. başka bişey değil. onu yapana kadar üç beş paragon level gelir zaten yanında. hem en belirgin yeni content bu oyundaki, 10 yeni boss keseceksin ringi yapana kadar (altısı eskilerin kopyası ama olsun. öldüğün her boss yeni bosstur sdfs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi sıfır mlvl başlayacak adam. hellfire ring i yardımsız yapması çok sürmez mi? 3 değil 10 15 paragon olur onu toparlayana kadar gibi ama sen ben el atıp yardım ederiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Path of exile varken şu oyunun güncelde başlığının olmasına hayret ediyorum. Tamam verdiniz bi defa para kazıklandınız, yeter artık bırakın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ıyy pis fakir hintli beleş oyun oynuyor. öff köri koktu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Oyun o kadar asil ki bizden para istemediği halde biz üstüne veriyoruz. Ve bazı oyunlar gibi para basıp en iyi olma yok. Bazı oyunları oynayan plebler DÜŞÜNSÜN ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 axedice said: Path of exile varken şu oyunun güncelde başlığının olmasına hayret ediyorum. Tamam verdiniz bi defa para kazıklandınız, yeter artık bırakın gitsin. y u so mad? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 şimdi o zaman deneme yanılma ile mlvl'ı artırarak paragon level ve item kasıyoruz, gearı iyileştiriyoruz sonrasında bakmam araştırmam gereken nokta hellfire ring mi? bunu yapabilmek için belirli bossları kesmem gerekiyor galiba; doğru mudur? demon hunterın durumu nedir bu arada son kertede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hf ring için; 1) 3 act de 3 boss var key düşüren. düşürme şansı her mlevelda %10 artıyor galiba, 4. act de de infernal machine drop var onu alman lazım. 2) bundan sonra 1. act de 3 tane gate açıp bosslara gidiyorsun (2li 2 li bunlar) 3) bu bosslarda yine aynı şansla 3 farklı item düşürüyor. 4) bu itemları (vendordan 2m e aldıgın recipe ile) ring e dönüştürüyorsun. edit; ring random affix gelio ama %20 küsur xp gain fix galba edit2; ring acc bound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 tamam, süper oldu bunlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 direk bunu oku, en doğru kaynak http://eu.battle.net/d3/en/blog/6265182/new-event-infernal-machine-16-10-2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 axedice said: Oyun o kadar asil ki bizden para istemediği halde biz üstüne veriyoruz. Ve bazı oyunlar gibi para basıp en iyi olma yok. Bazı oyunları oynayan plebler DÜŞÜNSÜN ARTIK ohaa bildiğin d2 nin gelişmiş hali. direk dl ye bırakktım bay geldi zaten bundan. iyi ki post atmışsın eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damageplan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 bu yazıyı okuyunca benimde oynayasım geldi ... bu yazdıklarınızı yapıyorum,monster level 3-4 de 10-15 kere kestim field of misery deki key wardeni düşmedi bi tavsiye edeiceniz bi sey varmı ne yapmak lazım ..düşürmek icin .. bide monster level kaçta farm yapmak mantıklı vardır onunda güzel bi seviyesi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 şu an max lvl farm için iyi. xp gain artıo her mlvlda. key düşürmek için nv 5 leyip şansına güveniceksin. mlvl8 de kesiyoruz 3 4 kere düşmüo, gidip mlvl2 deniyoruz düşebilio fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damageplan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 sansa kaldık yani .. zaten para etcek 2-3 sey düsürdüm simdiye kadar ondada mf diye bi sey yoktu şu mf olayında süpheliyim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hacılar bende dönüyorum ama ben bıraktığımda ne paragonlar vardı ne de başka şeyler. Herkes Act4'e yeni yeni geçmeye başlamışken bırakmıştım ben sadfsdfsad NE YAPAYIM NE EDEYİM ? tavsiyeler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 hiç başlama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 niye la :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Gel gel su burada boyu gecmio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar