GokTuRK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bu aralar en çok istediğim şey bi Cap fight... olmuyor ama bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 senin şakaların biraz kaka moduna geçmeye başladı. Ben kalkıp sana egonuz şişik desem sen ne anlarsın acaba? nooldu anlamadım ki, ne çabuk büyüdünüz de Eve'de racon kesmeye başladınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aha aga geldi, aganin boku uzerine poh olmaz!! dagilin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Video denmiş bende vereğim bari hit alsın az B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hmm şöle uzaktan bakıyorum da taraflar ne güzel kalitesini belli ediyor, Capler dışında herhangi bir fleete fazla gören fakir diyen arkadaşa burdan selam. -biz sizin titanınızı patlattık. > olsun sizde fakirsiniz. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Exodous said: senin şakaların biraz kaka moduna geçmeye başladı. Ben kalkıp sana egonuz şişik desem sen ne anlarsın acaba? nooldu anlamadım ki, ne çabuk büyüdünüz de Eve'de racon kesmeye başladınız. ;) zaman çabuk geçiyor. ah ah 6 sene oldu bile. , deidğim gibi kaka anlayışınla ilgili birşey bu. alınıp emo ya bağlamaya gerek yok şurda negüzel konuşuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Len dagılın konuyu dagıtmayın. Ayrıca corp olarak ne egomuz şişkin nede elit pvpciyiz modunda takılmıyoruz. İnsanlara yanlış bilgiler vermeyin, özellikle bu konuda bunu yapmamaya özen gösterin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 suark, taraf falan yok. takiliyoruz biz, sen karistiriyorsun herhalde!! maksat topikleri canli tutmak, iki kelam edip adam kizdirmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Suark said: hmm şöle uzaktan bakıyorum da taraflar ne güzel kalitesini belli ediyor, Capler dışında herhangi bir fleete fazla gören fakir diyen arkadaşa burdan selam. -biz sizin titanınızı patlattık. > olsun sizde fakirsiniz. hmm ^^ arkadaş sizde ufak bi kuryuk acısı var o da eleştiriye gelememeniz. ya da sürekli sataşmanız. =) bu arada bizim değil FA titanı değilmi o. Temiz patladı zira Gerçi itmiyim FAZOR titanı diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 KaRa_DaVuT said: Suark said: hmm şöle uzaktan bakıyorum da taraflar ne güzel kalitesini belli ediyor, Capler dışında herhangi bir fleete fazla gören fakir diyen arkadaşa burdan selam. -biz sizin titanınızı patlattık. > olsun sizde fakirsiniz. hmm ^^ arkadaş sizde ufak bi kuryuk acısı var o da eleştiriye gelememeniz. ya da sürekli sataşmanız. =) bu arada bizim değil FA titanı değilmi o. Temiz patladı zira yok beyaa bi taraftan deilim ki ben =).highsec bearım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bu arada hasan abi seni ayrı tutuorum ama razor ve elit pvp zıt anlamlı kelimeler ehueh. Sözlükte öle yazıo no offence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 elite pvp yi 3 sene once biraktim, sadece ayip olmasin diye takiliyorum. artik üretime verdim kendimi, ohhh misss. patlasinlar catlasinlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 megetege said: Len dagılın konuyu dagıtmayın. Ayrıca corp olarak ne egomuz şişkin nede elit pvpciyiz modunda takılmıyoruz. İnsanlara yanlış bilgiler vermeyin, özellikle bu konuda bunu yapmamaya özen gösterin lütfen. Afederisn mete doğrusun. Arkadaşlar, ASCOM çok kaliteli üyeleri ve kaliteli PVP anlayışı olan ve kökleri eskiye dayanan bir corptur, başvurmanızı şiddetle tavsiye ederim, hem gerçek pvp nedir anlarsınız hem de dostluk içinde oyun oynamanın zevkine varırsınız. Sİz eğer yukarda yazdıklarımı okuyup takıldıysanız sıkmayın canınzı biz eksi arkadaşlarız sataşıyoruz şakasına. Başvurun ASCOM New Eden da bulabileceğiniz en zengin içerikli ve iyi imkanları olan corplardan birisinidr Muju Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 "Captain Logar" said: elite pvp yi 3 sene once biraktim, sadece ayip olmasin diye takiliyorum. artik üretime verdim kendimi, ohhh misss. patlasinlar catlasinlar :D çok özeniyorum bende 1 aydır t2 üretimine. üşenmezsem kasıcam rahatıma bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 KaRa_DaVuT said: "Captain Logar" said: elite pvp yi 3 sene once biraktim, sadece ayip olmasin diye takiliyorum. artik üretime verdim kendimi, ohhh misss. patlasinlar catlasinlar :D çok özeniyorum bende 1 aydır t2 üretimine. üşenmezsem kasıcam rahatıma bakıcam. En son bıraktığımda senin science skillerin yoktu yanlış mı hatırlıyorum_? Ayrıca sermayesi olmayan borcu çok adamın üretimle ne işi olur_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 DERT3 said: KaRa_DaVuT said: "Captain Logar" said: elite pvp yi 3 sene once biraktim, sadece ayip olmasin diye takiliyorum. artik üretime verdim kendimi, ohhh misss. patlasinlar catlasinlar :D çok özeniyorum bende 1 aydır t2 üretimine. üşenmezsem kasıcam rahatıma bakıcam. En son bıraktığımda senin science skillerin yoktu yanlış mı hatırlıyorum_? hiç kasmadım da zaten. ama istiyorum önder. bakalım. bir gün hele şu planımı bi bitiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Ascom olarak iddia edebilecegimiz tek sey corpun icindeki samimiyet ve eglence ortamidir. Eminim TCGdede oyledir, Turkuz sonucta sicakkanliyiz. Pvp, pve bunlarin sadece sonucudur, sebepi degil. Sirf oyunu farkli sekillerde oynamaktan zevk aldigimiz icin farkli alliance ve corplarda olmamiz bizi dusman yapmaz. Heleki alttan alta irite etme cabalari yasimizi ve olgunlugumuzu sorgulama asamasina getirdi. Bu tarz seyleri yazarken kendinizi zeki hissedebilirsiniz ama monitorun bu tarafindan goruntusu cok farkli. Bugun dusman allianceda olanlar, hatta birbiriyle kisisel husumeti bulunanlar yarin oburgun ayni corp veya alliance catisi altinda bulusabilirler. Bunun daha oncede ornegini gorduk yine gorebiliriz. Bu yuzden birakin iki corpta kendine gore tanitimini yapsin, hevesini alsin, zaten su akar yolunu bulur kimin oyun stili nereye daha uygunsa eninde sonunda oraya gider. Soylememe gerek varmi bilmiyorum ama yazdiklariminin hicbirisi tek bir corp veya kisiye itafen degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astronom Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 :D Okurken bol bol güldüm yapmayın allah aşkına burda resmen benim corpum senin corpunu döver muhabbeti dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yazilanlardan bunu anladiysan biz ne yapalim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 KaRa_DaVuT said: Suark said: şöle uzaktan bakıyorum da taraflar ne güzel kalitesini belli ediyor, Capler dışında herhangi bir fleete fazla gören fakir diyen arkadaşa burdan selam. -biz sizin titanınızı patlattık. > olsun sizde fakirsiniz. ^^ arkadaş sizde ufak bi kuryuk acısı var o da eleştiriye gelememeniz. ya da sürekli sataşmanız. =) bu arada bizim değil FA titanı değilmi o. Temiz patladı zira Gerçi itmiyim FAZOR titanı diyelim Suark hem bizim corpta değil, hemde 0.0da değil. Yani iki corpunda dışında olanların olaya bakışını temsil ediyor diyebiliriz. O değilde şaka amaçlıda olsa sataşmanın bi usulü var, oda biraz araştırmak :) Yani bilgilerin doğru olması. 3 yanlış bilgiye değineyim mesela. Önce empireda olan birine bizim corptanmış gibi sataştın (kuyruk acın var belliki vs diyerek), üzerine "sürekli sataşıyorsunuz" dedin ( sataşan taraf belli (makarada olsa) :) ). Gila fleetlere ceptör ile girmeyin, yazık moduna girdin, linklediğin adam bizim corptan bile değil :) Hoş ceptor pilotlarımıza kurban olun siz :) Son olarak "videoda patlayan titan sizin tabi, videoyu sevmemeniz normal" dedim. O titan FAnın dedin. Oda yanlış, ben direk sizden patlayan titanın linkini atayım aşşağıya. http://www.eve-razor.com/killboard/?a=kill_detail&kll_id=544008 Neyse ilerde yine canınız sıkılırda sataşmak isterseniz öylesine, yeni konu açın, orda rahat rahat geyik yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ilhami gereksiz atismalari temizlese de, corp tanitiminiz amacina ulassa. geyigi diger topikten devam edebiliriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaRa_DaVuT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Feseu huseyin abimi severim cok destegi yardimi olmustur. Bu vesile ile tekrar teşekkür ediyim Metecim bizim icinde oldugumuz alliance lar dusman biz değil. ASCOM cok guzel bir corptur arkadaslar mutlaka basvurunuz icinde cok degerli insanlar barindirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesele bu işte. Asla ve asla bunun bir oyun olduğunu unutmamak. "Ben seni nasıl patlattım, sen beni fena harcadın, ulan 10 kişi 1 kişiye daldınız, yok siz blob yaptınız..." Birbirimize takılacaksak böyle takılalım. Yoksa işin içine sizin egonuz, bizim beynimiz, ötekinin kukusu olayı girerse iş oyun dışına taşınmış olur. Yoksa ben buradan istediğim kadar "ben über pvpciyim" diyeyim. Koyarlar önüme bir killmail iki dakikada madara olurum. Ki Eve'de ne über pvpciler ufacık bir hata yüzünden gemi kaybetmiştir. Bakın bir örnek vereyim. bilmeyenler varsa öğrensin, bilen varsa hatırlasın yanlışım varsa da düzeltilsin. Morsus ile PL kapışırken, morsus'un başındaki Vuk Lau ile PL'nin ceosu enseye tokat totoya parmak durumundaydılar. Herhalde biz aynı durumda olsak çoktan adres alıp kahveden adam toplamıştık. Edit: Sonradan aklıma geldi. Mesela bir zamanlar (isim vermek gereksiz) hem buradan hem oyundan atıştığımız, birbirimize hakaret ettiğimiz insanlarla şu anda beraber uçuyoruz. Şimdi düşündükçe ne kadar çocukça bir şeymiş diye düşünüyoruz. Çünkü o insanları tanıdıkça, aslında ne kadar değerli arkadaşlar olduklarını gördük. Ne olur artık Eve'de Türkler arasında böyle şeyler yaşamayalım. Hele hele çok çok çok eskiden tanışan insanlar arasında yaşanmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 exo +1 bu oyun ne alliance lar ne corp lar gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 PC bozulduğu için aktif takip edemiyorum o yüzden müdahale edemiyorum. Ama silinecek birşey yok gibi yazılanlara genelde ders niteliğinde cevaplar verilmiş. Hatta cidden oyun içinde zıt olmaları gereken kişiler topik içinde el ele dolaşıyorlar :) Eve de görmek istediğimiz şeyler bunlar birbirinin kuyusunu kazmak yerine seviyeli smack talk sonuç olarak bu bir oyun. Edit: Merak edenler için fırından yeni çıkmış pc yarın elime ulaşmış olacak. Şu teknolojiye verdiğim para ile evlenirdim bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar