Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Creative Gigaworks T20 1.1 Hoparlör - 100 TL Creative XtremeGamer Ses Kartı - 60 TL Sennheiser SK160 Gaming Headset 80 TL Ürünler kutusuz ve garantileri bitmiş durumda. Ses kartıyla hoparlörler cok temiz, headsetin kafa bandının derisi yırtılmıştı komple söktüm süngeri kaldı, bi de cok ufak bi açılma var kablosunun bi yerinde (kedim dişlemişti), sıkıntı teşkil etmiyor. Hepsini alana 220 yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kulaklığı gönder bana ya lazım öyle bir şey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 adres ver, iban veriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 haa ben fiyatlarını görmedim ya sadece toptan fiyat yazdın sandım pardon. yırtık kemirilmiş kalbi kırılmış kulaklık 80 lira ise sıfırı 350 flm sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ben onları yazmasam muhtemelen alan adam anlamayacaktı bile , sadece dürüst olup ufak görsel sorununu yazdım. sıfırı artık yok piyasada. ama bu tarz kulaklığın 150-160 civarı olduğunu söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 O hoparlörlerin olayı nedir ki o kadar pahalı 1.1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 neden bate borisov hala devler liginde diye sormak gibi bişi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Esh said: ben onları yazmasam muhtemelen alan adam anlamayacaktı bile , sadece dürüst olup ufak görsel sorununu yazdım. Allah razı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Esh said: ben onları yazmasam muhtemelen alan adam anlamayacaktı bile , sadece dürüst olup ufak görsel sorununu yazdım. sıfırı artık yok piyasada. ama bu tarz kulaklığın 150-160 civarı olduğunu söyleyebiliriz. ha yok çok ince ve narin gibi duruyorda kulaklık kondüsyonu baya kötüdür diye düşünmüştüm ben ama sanırım benim dediğim kadar bir şey yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kulaklığa 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 + malbuş da benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kulaklığa 50 tl + malbuş + lahmacun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 hadi son 70 olsun kulaklık, madem talibi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar