Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 icmeyin abi zararli günde 10 litre icmis ölmüs yeni zelandada bi kadin. http://www.augsburger-allgemeine.de/panorama/10-Liter-Cola-am-Tag-Neuseelaenderin-stirbt-an-Herzproblemen-id24027591.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Bu bir intihar bicimi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ben 2.5 lt içiyorum bi şy olduğu yok hep cola turkanın bok atma çabaları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ayda 1 içerim. genelde sprite içtiğim için aramıyorum, asitli ihtiyacımı karşılıyor dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Günde 10 Lt ne içsen ölürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Devamli gunde 10 litre su icsen olursun lan kolaya bok atmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 su içsen ölmezsin.. sadece hem tuvaletten çıkamazsın hem de aşırı kilo vermeye başlarsın, dengesiz ve ani kilo veriş de vucudu direkt hasta eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sadece su bile icsen vucudunun su mineral dengesini silkecegin icin baya mahvedersin bunyeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 escape said: su içsen ölmezsin.. http://www.tibbiyardim.com/asiri-su-tuketimi-su-intoksikasyonu-su-zehirlenmesi-nedir.html 5 litre ve üzerinde alınan su vücutta Su intoksikasyonu ( Su Zehirlenmesi ) yapar, Hiponatremi ( kanda sodyum düşüklüğü ), Hipokalsemi ve hipopotasemi başta olmak üzere bir dizi tehlikeli elektrolit bozukluğuna sebep olur. Hatta çok yüksek dozlarda su içmek ÖLÜMCÜLDÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 escape said: su içsen ölmezsin.. sadece hem tuvaletten çıkamazsın hem de aşırı kilo vermeye başlarsın, dengesiz ve ani kilo veriş de vucudu direkt hasta eder. http://www.enacayip.com/2012/07/su-bagimlisi-kadin-cok-su-icmek-sagliga-zararlimi-ilginc-bagimliliklar.html günde 26 litre su içiyor, yaşıyor ve şişman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hep günde şu kadar litre için derler, meğer "kaç litre içtim ya, dur biraz daha içeyim" diye bikaç litre fazla içsek ölücez allah'a emanet yaşıyormuşuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 vay arkadaş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 screwy said: sadece su bile icsen vucudunun su mineral dengesini silkecegin icin baya mahvedersin bunyeyi. Herhangi 3 escape postunu okursan zaten mineral metabolizmasının çok dengeli olmadığını görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ben hergün 1 litre garanti içiyorum , final dönemlerinde 5 litreyi bulduğum oluyordu. Şimdi sidik yarıştırma amaçlı degıl bu , tamam uzun vadede koladan ölebilirim fakat kısa vadede bir tehlikesi var mıdır bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 obeziteye destek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Yok, belli bir miktarı aşarsan coca cola dan gelip ateş ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Ekmek said: screwy said: sadece su bile icsen vucudunun su mineral dengesini silkecegin icin baya mahvedersin bunyeyi. Herhangi 3 escape postunu okursan zaten mineral metabolizmasının çok dengeli olmadığını görürsün. hahahha olm hiç aynaya falan bakmıyor musun ya da kendi kişiliğine sen? dsfsd gerçekten çok talihsiz bir durumsun. allah anana babana sabır versin ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 escape, okuduğun okulları sırasıyla bi yazsana bakanlığa dilekçe vericem kapatılmaları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 1 tane lise kapatmazlar dilekçenle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 10 litre kola içmekte nasıl bir kafa merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 attığı postların çıktısını da eke koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 kavga cikar burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 günde en az 1 bardak (50ml) içiyorum. iki gün içmesem bağımlılar gibi içmek istiyorum. titremem falan olmuyor ama buzlu koladan o ilk yudumu aldığımda , iftardan sonra sigara içenlerin aldığı hazzı yakalayabildiğime inanıyorum.. nirvanaya ulaşmak gibi... işte bunlar hep kafein... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sadece kafein olsa kahve de içsen yetmesi gerekmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 nordlydian said: günde en az 1 bardak (50ml) içiyorum. iki gün içmesem bağımlılar gibi içmek istiyorum. titremem falan olmuyor ama buzlu koladan o ilk yudumu aldığımda , iftardan sonra sigara içenlerin aldığı hazzı yakalayabildiğime inanıyorum.. nirvanaya ulaşmak gibi... işte bunlar hep kafein... 50ml 1 bardak yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar