dogangoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Farenizi sanal olarak temizleyin, işte adres. http://www.geyyik.com/forum/viewtopic.php?t=67[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hmmm komik mi ??? bence deil :-p[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 böyle saçma bişiye asdfghjklşi denir :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki: git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
dogangoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Ferrero, 20 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki: böyle saçma bişiye asdfghjklşi denir :) Gerçekten olayı çok güzel özetlemişsin kardeşim. Dikkat edersek, yazı "Hikaye Efsane ve Garip Olaylar" bölümünde. "Komik, aşırı eğlenceli ve saçma olmayan şeyler" bölümünde değil :)[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 iğrenç yüzünde bir acıma hissi belirdi :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Biri o adamı tokatlayıp kendine getirsin.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hehe adamda haksız değil hani :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Hıc komık degıldı bırı bı esprı yapsında gulelım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bence o kadar da kötü değildi , sonuç olarak hekesin beklediğinden farklı birşeydi , tıpkı çığlıklı flashlar gibi ... bu daha sessizde ama bizi şaşırttı ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eheh adam kalkını yanlıs yazmıs :P pek komik degil ama ilginc, guzel dusunmus
dogangoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: _ILuVaTaR_, 20 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: eheh adam kalkını yanlıs yazmıs :P pek komik degil ama ilginc, guzel dusunmus Dostum onu şive olsun diye yazmıştım ama düzelttim, ayrıca fikir benim değil. Dünyaca ünlü geyyiklerden Al Lowe'nin sitesinden, Türkçe'ye çevrilmiş hali. Renkler biraz vaktimi aldı tabii.. Orijinali :http://www.allowe.com/Humor/VirtualMouseCleaner.htm[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Predator Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 eheh iyiymiş be[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki: Ölüm yaşamın bir parçasıdır. Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız. Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
screamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İlginç tabi[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away
Deli333 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 abi burdakı oaly nedir. ben mi anlamadım yoksa ortada birşey mi yok.[signature][hline]Şükrü demiş ki: NAIHAIHA LAN AYBÖKE KABIZ SIÇTIM HELA TIKANDI DEDİM KENDİME HAKİM OLAMADAN. Deli333
dogangoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Deli333, 20 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki: abi burdakı oaly nedir. ben mi anlamadım yoksa ortada birşey mi yok. boşver abi kasma..[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 öeah ama..[signature][hline]iletişim hedeleri msn: [email protected] icq: 163404139
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hımm güsel fikir enteresting[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bencede fikir güzel, uygulama zayıf ama birkere kullanıldımı tadı kaçanlardan, o yüzden pek bir değeri kalmamış, yinede suyu çıkarılabiletesi var.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hoşuma gitmedi ayrıca benim işim felan yok boş adamım ben saçmalamayı bırakın nedemek ya, "sanal şekilde mouse temizleyin" derken insan flashta oyun felan oynuycak sanıyor peeh, ben de bişi sanmıştım. boş adamım ben, boş adam ittirgeç göttürgeçi felan yok mudur?
dogangoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 up up[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Öne çıkan mesajlar