Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mouse temizleme sayfası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle saçma bişiye asdfghjklşi denir :)[signature][hline]BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
said:
Ferrero, 20 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki:
böyle saçma bişiye asdfghjklşi denir :)

Gerçekten olayı çok güzel özetlemişsin kardeşim. Dikkat edersek, yazı "Hikaye Efsane ve Garip Olaylar" bölümünde. "Komik, aşırı eğlenceli ve saçma olmayan şeyler" bölümünde değil :)[signature][hline]Geyyik.com
"Boş vakit geçirgeci"
İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Mesaj tarihi:
hehe adamda haksız değil hani :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
bence o kadar da kötü değildi , sonuç olarak hekesin beklediğinden farklı birşeydi , tıpkı çığlıklı flashlar gibi ... bu daha sessizde ama bizi şaşırttı ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_ILuVaTaR_, 20 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
eheh adam kalkını yanlıs yazmıs :P pek komik degil ama ilginc, guzel dusunmus

Dostum onu şive olsun diye yazmıştım ama düzelttim, ayrıca fikir benim değil. Dünyaca ünlü geyyiklerden Al Lowe'nin sitesinden, Türkçe'ye çevrilmiş hali. Renkler biraz vaktimi aldı tabii.. Orijinali :http://www.allowe.com/Humor/VirtualMouseCleaner.htm[signature][hline]Geyyik.com
"Boş vakit geçirgeci"
Mesaj tarihi:
eheh iyiymiş be[signature][hline]Alexi_Septimus, 01 Kasım 2004 17:27 tarihinde demiş ki:
Ölüm yaşamın bir parçasıdır.
Doğduğunuz günden itibaren ölmeye başlarsınız.
Ölüm bir süreçtir, öldüğünüz an ise bunun tamamlanışıdır, bu süreç doğduğunuz zaman başlar.
Mesaj tarihi:
said:
Deli333, 20 Kasım 2004 20:38 tarihinde demiş ki:
abi burdakı oaly nedir. ben mi anlamadım yoksa ortada birşey mi yok.

boşver abi kasma..[signature][hline]Geyyik.com
"Boş vakit geçirgeci"
Mesaj tarihi:
bencede fikir güzel, uygulama zayıf ama birkere kullanıldımı tadı kaçanlardan, o yüzden pek bir değeri kalmamış, yinede suyu çıkarılabiletesi var.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
hoşuma gitmedi
ayrıca benim işim felan yok
boş adamım ben
saçmalamayı bırakın nedemek ya, "sanal şekilde mouse temizleyin" derken insan flashta oyun felan oynuycak sanıyor peeh, ben de bişi sanmıştım.

boş adamım ben, boş adam ittirgeç göttürgeçi felan yok mudur?
  • Yeni Oluştur...