Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Evet patiler, evli veya kuyumcu patilere özellikle istanbulda nerden almamız lazım? Şöle ucuzundan? kuyumcukent'i duydum yeni bosnada, işte kapalı çarşı falan var. 14 ayar olucak biçimde ( yani işte ucuzundan ). Nereye gitsek? bide alırken neye dikkat etsek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 capina dikkat et dar gelmesin acitabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 14 ayar olmamasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ben bir ay önce felan baktım düz altın bişi alcaksan taşlı felan değilse yane gramdan hesaplıyolar o sebeble nerden alırsan al farketmiyo ben kadıkoyden tanıdık bi kuyumcudan aldım yane bi yerde 1000 e alırsın mesela takımını yabancıda 1050 ye fark o kadar ama kıza taşlı bişi alcaksan özellikle tanıdık birini ara taşın fiyatı pazarlıkla çok oynuyo her halukarda zaten pazarlık et kuyumculuk sektöründe pazarlık ediceğini varsayılyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 yumy said: 14 ayar olmamasına alyansda genelde 14 satıyolar zaten 18 den yukarısını vermiyolar eğiliyo bülkülüyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Kalitesi gramla mı anlaşılıyor yani? 12 14 gram falan mı standartı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hım, hiç bişi olmucak ya bi isimleri falan yazdırırız içine. bende öle düşündüm ama sene olmuş 2013 ittiren ittirene. Her yerde aynımıdır ya? atasaya baktım, 1000tl civarı hep. e arkadaş başka bi yerden 600 e almış ikisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 BonePART said: yumy said: 14 ayar olmamasına alyansda genelde 14 satıyolar zaten 18 den yukarısını vermiyolar eğiliyo bülkülüyo diye asdf ne bilim 14 ayar ucuz falan demiş ya ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 bidakka, 14 ayar en ufagı en ucuzu deıl mı dalga geçmeyinde açıklayın :s rakam arttıkça kalite artmıomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 ahahahha güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.e-glorria.com// şurası fena değil gibi direk yanımdaki elemana sordum burdan bişiler almış karısına falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Sonuç olarak 14 ayar her yerde aynıdır ayarına diil gramına yürüyelim öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 evet aynı içindeki altın miktarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 abi olay su 24 ayar altın %100 pure altın demek ama altın ne kadar güzel bi iletken ve değerli metal olsada yumusak bi metal hane filmlerde ısırırlar ya altın paraları sebebi o ısırılıyosa kaliteli altın demek o sebeble altının içine malzeme katıyolar bakır yada gümüş gibi 14 ayar altın 14/24 ü altın demek yane yaklasık %58 i altın demek yüzükte olay değerden çok kalıcı olması oldugundan genelde 14 ayar yapıyolar saga sola carpsanda eğilip bükülmesin diye bu arada fiyatlar direk agırlıktan ehsaplanıyo biz mesela nişanlımla ince bi klasik model beğendik ikisi 8 gram mı 6 gram mı ne tuttu alyans alırken seye dikkat et içi dolu mu diye sor içi dolu olanı al içide yuvarlatılmış olsun yane cok ince bişi alırken resmen eline batıyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Patice said: Sonuç olarak 14 ayar her yerde aynıdır ayarına diil gramına yürüyelim öyle mi evet ayar sor (ayar/24)*gram= altın miktarı altın miktarı * birim altın gramı= değerli maden olarak işlenmemiş ham fiyat ordan işçilik ne çakıyolar hesaplayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Çemberlitaş tramway istasyonunda inip taşın olduğu tarafta ileri doğru 50 metre yürüyüp sola dönersen mücevherat imalathaneleri var orada. (Sorsan gösterirler herhalde) Perakende satış da yapıyorlar. Orası çok daha makul oluyor rastgele gireceğin kuyumculara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://www.modernalyans.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 olay ağırlıkda tüy gibi hafif de olabilir diyorsan 300 e de alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 alyans takma, parmağını koparırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/34793927.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 berkay BonePART said: abi olay su 24 ayar altın %100 pure altın demek ama altın ne kadar güzel bi iletken ve değerli metal olsada yumusak bi metal hane filmlerde ısırırlar ya altın paraları sebebi o ısırılıyosa kaliteli altın demek o sebeble altının içine malzeme katıyolar bakır yada gümüş gibi 14 ayar altın 14/24 ü altın demek yane yaklasık %58 i altın demek yüzükte olay değerden çok kalıcı olması oldugundan genelde 14 ayar yapıyolar saga sola carpsanda eğilip bükülmesin diye bu arada fiyatlar direk agırlıktan ehsaplanıyo biz mesela nişanlımla ince bi klasik model beğendik ikisi 8 gram mı 6 gram mı ne tuttu alyans alırken seye dikkat et içi dolu mu diye sor içi dolu olanı al içide yuvarlatılmış olsun yane cok ince bişi alırken resmen eline batıyo cunku 8 gram 6 gram derken toplam altın ağırlığı mı ? nerden aldın bi de haftaya falan ben de girişecem bu işe heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 fizban said: berkay BonePART said: abi olay su 24 ayar altın %100 pure altın demek ama altın ne kadar güzel bi iletken ve değerli metal olsada yumusak bi metal hane filmlerde ısırırlar ya altın paraları sebebi o ısırılıyosa kaliteli altın demek o sebeble altının içine malzeme katıyolar bakır yada gümüş gibi 14 ayar altın 14/24 ü altın demek yane yaklasık %58 i altın demek yüzükte olay değerden çok kalıcı olması oldugundan genelde 14 ayar yapıyolar saga sola carpsanda eğilip bükülmesin diye bu arada fiyatlar direk agırlıktan ehsaplanıyo biz mesela nişanlımla ince bi klasik model beğendik ikisi 8 gram mı 6 gram mı ne tuttu alyans alırken seye dikkat et içi dolu mu diye sor içi dolu olanı al içide yuvarlatılmış olsun yane cok ince bişi alırken resmen eline batıyo cunku 8 gram 6 gram derken toplam altın ağırlığı mı ? nerden aldın bi de haftaya falan ben de girişecem bu işe heheh abi adam teraziye koyuyo tartıyo işte bizim 2 yuzuk 8 gram felan etti sanırsam yannıs hatırlamıyosam ya ozeti su 500 1000 arası klasikler ustu cok altı yok takımı ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Myrica said: 14 ayar altın bildiğin değersiz be. 16-18 ayar al,rengi bile farkeder. Taşsız al bide,işin içine pırlanta girerse,bütün GIA sunumlarını yazmak zorunda kalırız :P 16 ayar hic yoktu ben bakarken 18 de ozel istersen uapıyolardı defaultu 14 bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 18 ayar defaultu zaten bizim ülke fakir diye kuyumcular 14 ayar satıyor genelde anlayan da yok zaten altın mı altın he ok zaten tektaş diye sattıkları da mikroskopla görülecek 0.01 karat falan dsfgsd 1 karat yazıyolar ona da 0.0'ını katmadan :p ha bana kalırsa alayı gereksiz yatırım hiç anlamamışımdır bi insan niye bunlara bu kadar önem verir takar eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 pekiii platin nedir nasıl alınır falan ? altın sux ya sarı sarı böle parlak parlak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar