Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 dikkatli davran ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Darksun said: Bu oyun beklediğimden iyi çıktı yahu, o talent tree nedir öyle be insaf. Reset paralı mı veriyorlar , yoksa arada bir mi çıkıyor. 2 points reset tarzı bişi çıktı kitapla ama resetten çok sadece 2 puanı silme gibi, kullanmadım daha =p orb of regret ve görevlerin verdikleri var abi, orb of regret baya değerli bir currency ondan öyle reset tarzı bir şey yok. baştan iyi tasarlamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Masticore said: şu oyunun görüş açısını zoom out yapma ( küçültme...) ihtimalleri var mı ileride ? ı ıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben geçen girdim resetlenmişti, azına sıctım karakterın limana gittim kopekler elime verdi kapadım. ranger buildleri değişmiş epey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Hazır speclere nereden bakıyorsunuz, ranger açtımda ne kadar oynarım bilemiyorum gerçi. =) Ama d3 expansion gelip AH kapanmadan bu oyunu oynarım kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Forumlarında en çok reply alan yada hit alanlarla bakıp ona göre bir yol izleyebilirsin zaten bire bir aynı yapmak yalan item based cogu build ben güzel build yaptım aslında maa itemlarım yetmedi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ben 81 level rangerıma hazır beleş respec gelmişken spectral throw build yaptım. 2h sword ile yardırıyorsun oldum olası sevmiyorum bow olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 spectral throw u bende çok sevdim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Beleş olmayan respec var mı? =p sonuçta oyun bir yerden para kazanması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ıııh yok. oyun yapımcıları sadece elindeki parıltıdan, yanındaki yengeçten para kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Abi orb of regretleri topla respec yap işte beleş. Chaoslarla alchemylerle birebir takaslarlar. 4-5 gün farm yapsan 20-30 point respeci çıkar hatta muhtemelen daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 1 gb patch daha çekti ve patladı oyun açılmıyor, sildim steamden indiriorum ya yeni gelen classı oynıcam merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Yeni classi oyunda bulup kurtarman gerekiyor ki oynayasin. Tabii kurtardiysan orasi ayri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 kurtarmıştım onu sanırım yani ilk charla bir kere bitirdim ne varsa yapmıştım rod mod staff diodu herhalde aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 başladım bakalım oyuna eğlenceli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Duelist için zırh seçiminde neye dikkat etmeli armor veren şeyler mi alımalı yoksa daha çok evasion veren şeyler mi? Bir de str ve int e de ara ara puan vermek gerek mi? Bazı skillleri kullanmak için str veya int istiyor acaba bunları kullanmak başlı başına bir hata mı Örn: Heavy Strike. 36 lvl civarındayım hangi türden bir kılıç kullanmam gerekir? Genel olarak sword ve duel sword olarak pointleri dağıttım. O nedenle balta türü silahlar ile tek el silah+kalkan veya çift el silah takılamıyorum buna göre tavsiyede bulunursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 İlk olarak hardcore kasmıyorsan dodge ya da armor karakter kasabilirsin pek mühim degil ama armor+evasion karması en iyi.Aura olarak da grace kullanırsın.Resistleri cruelde itibaren 50 den asagı düsürme sakın. İnt ve str kesinlikle vermen lazım ki ilerde o statın gemlerinde sıkıntı yasama.Curse falan kullanıcaksın zaten.Curse olarak enfeeble tavsiye ederim ve melee oldugun icin endruing cry da sart gibi. Silah skilleri kafana göre birine yogunlas ama fizikal dps mi elemantal weapon dmg mi oynucaksın bunun yanında dual wield mi 2 hand mi 1 hand shield mi buna göre karakterini geliştirmen lazım ki ilerde orb of regret e servet dökmeyesin. Bu kadar seye ragmen PoE de ilk char resmen ögrenme charı oluyor cünkü end game i harbiden zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 şıtime gelmiş la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Olmazsa olmaz gemler nelerdir mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 öyle bi gem yok. buildine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 reampage said: 1 gb patch daha çekti ve patladı oyun açılmıyor, sildim steamden indiriorum ya yeni gelen classı oynıcam merak ettim steamdende acılmıo oyun ya uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 cruel ı bitirdik dün, resmen aktı oyun kendi kendine. bakalım 0 planlama karakterler merciless'da ne olacak asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 şu desync olmasa keşkem :( leap yapıyorum bazen sapıtıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 paso kasıyon zaten, hiç yardım etmek yok. bu arada scion u ayşe tezel seslendirmiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2013 ya bu yeni lig açmışlar ya şubata kadar süren ondayım ben, stash'ime erişimim yok, olsa zaten çok rahatlardım. ben bu ligde ölünce standard a geçicek zannedim, YANILMIŞIM. kaldım dım dızlak domination mı ne o ligde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar