Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

Darksun said:

Bu oyun beklediğimden iyi çıktı yahu, o talent tree nedir öyle be insaf.

Reset paralı mı veriyorlar , yoksa arada bir mi çıkıyor. 2 points reset tarzı bişi çıktı kitapla ama resetten çok sadece 2 puanı silme gibi, kullanmadım daha =p

orb of regret ve görevlerin verdikleri var abi, orb of regret baya değerli bir currency ondan öyle reset tarzı bir şey yok. baştan iyi tasarlamak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Duelist için zırh seçiminde neye dikkat etmeli armor veren şeyler mi alımalı yoksa daha çok evasion veren şeyler mi?
Bir de str ve int e de ara ara puan vermek gerek mi? Bazı skillleri kullanmak için str veya int istiyor acaba bunları kullanmak başlı başına bir hata mı Örn: Heavy Strike.
36 lvl civarındayım hangi türden bir kılıç kullanmam gerekir? Genel olarak sword ve duel sword olarak pointleri dağıttım. O nedenle balta türü silahlar ile tek el silah+kalkan veya çift el silah takılamıyorum buna göre tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk olarak hardcore kasmıyorsan dodge ya da armor karakter kasabilirsin pek mühim degil ama armor+evasion karması en iyi.Aura olarak da grace kullanırsın.Resistleri cruelde itibaren 50 den asagı düsürme sakın.

İnt ve str kesinlikle vermen lazım ki ilerde o statın gemlerinde sıkıntı yasama.Curse falan kullanıcaksın zaten.Curse olarak enfeeble tavsiye ederim ve melee oldugun icin endruing cry da sart gibi.

Silah skilleri kafana göre birine yogunlas ama fizikal dps mi elemantal weapon dmg mi oynucaksın bunun yanında dual wield mi 2 hand mi 1 hand shield mi buna göre karakterini geliştirmen lazım ki ilerde orb of regret e servet dökmeyesin.

Bu kadar seye ragmen PoE de ilk char resmen ögrenme charı oluyor cünkü end game i harbiden zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...