reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 işte ilk 20-30 level biraz learning curvede heba oluyor ama süreye baktıgın zaman hiçbir şey değil, baştan başlayıp o seviyeye gelmen hemde o bölümleri bildiğin için çok daha hızlı olucaktır. forumdanda bir build kestirip ona odaklı oynamak daha mantıklı, refundlarda zaten gearına göre ufak tefek ince ayar yapmana yarıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Dworgian said: reampage said: Bu arada oyunun sistemi bu abi, hani sistem kötü diye kızdıgın oyunun kendisi aslında, wowda paladin başlayıp aa mage olmak yokmuş demek senin dediğin bir bakıma. şu vakte kadar hangi skill alınan oyunda full reset yok bir söylersen. böyle bir ihtimali hesaba katmamak benim aptallığım zaten o ayrı diablo 2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 gözümde büyüo 30 level lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi oyuna başlarken sorsaydın biz söylerdik, çok konuşuldu bu başlıkta çok ağlayanlar oldu "nösöl röspök ölmöz yööööö" diye hatta bazıları "PARAYLA RÖSPÖK SÖTÖYÖR DIABLÖÖÖÖÖ RÖÖLZZ" falan yaptı asduhjasdas. herkese göre değil poe başından beri söylerim, build yapmak, karakter planlamak çok büyük bir bölümünü kaplıyor oyunun. göç yolda düzülür diye karakter yaparsan genelde en son zorluk seviyesinde end-game'de patates oluyorsun. 30'a kadar oyunun mekaniklerini öğrenip sonra karakter planlayıp kasmak en güzeli. ben çok hoşlanmıştım böyle oturup karakter buildine kafa yorma, enteresan kombinasyonlar yaratma vs. olayını. kimisi de nefret ediyor işte zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 reampage said: Dworgian said: reampage said: Bu arada oyunun sistemi bu abi, hani sistem kötü diye kızdıgın oyunun kendisi aslında, wowda paladin başlayıp aa mage olmak yokmuş demek senin dediğin bir bakıma. şu vakte kadar hangi skill alınan oyunda full reset yok bir söylersen. böyle bir ihtimali hesaba katmamak benim aptallığım zaten o ayrı diablo 2 ? v1.13 den sonra var orada die biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 blizzard gay olmaya başladığı zaman onada skill reset getirmiştir illa. ama diablo 2 oynayıpta skill reset yapılan bir diablo 2 klonu beklemekte çok doğru değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bingildak said: 30'a kadar oyunun mekaniklerini öğrenip sonra karakter planlayıp kasmak en güzeli. ben çok hoşlanmıştım böyle oturup karakter buildine kafa yorma, enteresan kombinasyonlar yaratma vs. olayını. kimisi de nefret ediyor işte zevk meselesi. abi ben de forum okuyup "ha bu build iyiymiş böyle gideyim" diye oynayacaksam zevk almıyorum ki. ben çözeyim istiyorum. ama bu düşüncenin cezası büyük bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bende forumdan başkalarının buildini kopyalamadım abi zaten, skillerin mekaniklerini öğreniyorsun, class seçiyorsun, hangi abilityleri sevdiğine karar veriyorsun, sonra skill tree'yi açıyorsun ve kendince planlıyorsun. başkasından kopyalamak zorunda değilsin, yaratıcı ol. patlamıyor mu? patlayabiliyor ama ben hiç patlatmadım. her buildim orjinaldi (en azından başkasından kopyalamadım) ve hepsiyle endgame yapabildim. bazıları diğerlerinden daha iyiydi tabii ama olacak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 teorycraftını kağıt üstünde yapıcan abi işte, alıcan hesap makineni, hesaplıyıp tamam ben böle kasayım dicen, ama vaktin yoska forumdan bakıp takılıcan premade buildlere. sana her türlü imkanı sağlıyor oyun zaten hacknslash 5 gün oynadıktan sonra sürekli aynı şeyleri yapmaya başlıyorsun oyunda. olay karakter gelişimi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 işte ben theorycrafter değilim hiç. bakalım bu karakter ne yapacak ileride =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi kendin uğraşmak istemiyorsan o zaman var olan buildleri kopyalayacaksın. kopyalamak istemiyorum diyosun. kendim yaratmak istemiyorum diyosun. buna ne emmeye geliyorsun ne gömmeye deniyor ve sana d3 öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Genel olarak o spider mıdır nedir talent sistemini çöz, zaten hani uzaktan bakınca karmaşık gözüksede total verebiliceğin puanlar belli, sitesinde calculator var ordan kafana göre buildler ver bir yol oluştur. ama bence örnek buildlerede bak. Genel mekanikleri öğren mitigation nasıl, resistler nasıl çalışıyor vs. totemler ne bok yarıyor gibi. gemler felan, ondan sonra skill vermek daha basitleşiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bingildak said: abi kendin uğraşmak istemiyorsan o zaman var olan buildleri kopyalayacaksın. kopyalamak istemiyorum diyosun. kendim yaratmak istemiyorum diyosun. buna ne emmeye geliyorsun ne gömmeye deniyor ve sana d3 öneriyorum. ben de "oyunun bu yönü fail onca güzel yön arasında" diyorum bu yani. seninki zevk benimki de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 reampage said: Genel olarak o spider mıdır nedir talent sistemini çöz, zaten hani uzaktan bakınca karmaşık gözüksede total verebiliceğin puanlar belli, sitesinde calculator var ordan kafana göre buildler ver bir yol oluştur. ama bence örnek buildlerede bak. Genel mekanikleri öğren mitigation nasıl, resistler nasıl çalışıyor vs. totemler ne bok yarıyor gibi. gemler felan, ondan sonra skill vermek daha basitleşiyor. ok bakayım tabii büyük ihtimal "eeeh eytere beeaa" diyeceğim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 o zaman oyun piyasasının geldiği noktaya sevinelim ve hns piyasasında artık bir oyuna mahkum olmadığımızı hatırlayalım. eğer senin zevkine uygun değilse ve sence failse bunu oynamadan diğerini oynayabiliyorsun, diğeri senin istediğin şekilde sunuyor oyunu basıyorsun değişiyor abilityler buildler falan hiç theorycrafting falan da gerekmiyor, hatta düşünmeni bile gerektirmiyor başarısız olamıyorsun çünkü. o sistem daha cazip geliyorsa onu oynarsın, neden zevk almadığın sisteme sahip oyunla cebelleşeceksin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 reampage said: Dworgian said: reampage said: Bu arada oyunun sistemi bu abi, hani sistem kötü diye kızdıgın oyunun kendisi aslında, wowda paladin başlayıp aa mage olmak yokmuş demek senin dediğin bir bakıma. şu vakte kadar hangi skill alınan oyunda full reset yok bir söylersen. böyle bir ihtimali hesaba katmamak benim aptallığım zaten o ayrı diablo 2 ? rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bingildak said: o zaman oyun piyasasının geldiği noktaya sevinelim ve hns piyasasında artık bir oyuna mahkum olmadığımızı hatırlayalım. eğer senin zevkine uygun değilse ve sence failse bunu oynamadan diğerini oynayabiliyorsun, diğeri senin istediğin şekilde sunuyor oyunu basıyorsun değişiyor abilityler buildler falan hiç theorycrafting falan da gerekmiyor, hatta düşünmeni bile gerektirmiyor başarısız olamıyorsun çünkü. o sistem daha cazip geliyorsa onu oynarsın, neden zevk almadığın sisteme sahip oyunla cebelleşeceksin ki? bu kadar katı bariyerler ve kurallar yok ama. bu oyunun oynanışını, çeşitliliğini sevdim. diğer oyun baydı zaten. hani niye illa "bu yönünü sevmediysen oynama git" gibi çocukca bir tavır var ki? edit; sevdiğimiz oyun eleştirilmez %100 süperdir gibi bir durum mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Zira; Dworgian said: oyun çokzel olmuş da o "bu statı koydun full respec yapamazsın nihohoh" kısmı sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Evet var. O değil de, bu oyunda full respec zaten çok anlamlı değil, denildiği üzere talent ağacının yapısı gereği full respec class değiştirme gibi bir şey oluyor. Farklı class mı oynamak istiyorsun? Silecesin eskisini meseneden, yapacaksın yenisini. Bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 quixef said: Evet var. . yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 İşin özeti şu olmuş bence, Dworgian Civ 5 e yetemeyince buna yeterim zannetmiş ama yine olmamış. :) (Gerçekleri ifşa etmeyeyim dedim, düzgün açıklama yazdım o Evet var ın altına ama sen atarlı ergen tavırlarını sürdürünce ifşa zamanı geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 kimse bu tür oyunlarda respec mantıklı değil diyemez. türlü ne alakası var? ha grinding gear games hardcore oyun peşinde. dolayısıyla buildine uymayan map geldi mi rolleyeceksin mantığıyla çalışıyor sistem. ama çalışan casual adam respec istiyor. değişik değişik oynanır işe ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Şimdi biz burada Grinding Gear Games Türkiye distribütörü değiliz, işin arkasında yatan mantık belli zaten sen de ifade etmişsin. Ama çalışan casual ve respec isteyen adam için Diablo 3 var denmiş önceki sayfada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 quixef said: İşin özeti şu olmuş bence, Dworgian Civ 5 e yetemeyince buna yeterim zannetmiş ama yine olmamış. :) (Gerçekleri ifşa etmeyeyim dedim, düzgün açıklama yazdım o Evet var ın altına ama sen atarlı ergen tavırlarını sürdürünce ifşa zamanı geldi) sana "yav hehe"yi erken kullanmışım. bir oyunu beğenip her yönüyle %100 savunup "daha farklısı bu tür için mantıksız" vs demek fanboyluk bence sadece. sevdiğim oyunlarda sevmediğim yönler olabiliyor benim. bir yönünü sevmemek oynamama gerekçesi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 quixef said: casual ve respec isteyen adam için Diablo 3 var denmiş önceki sayfada? ona cevap verilmiş durumda gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar