Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 endurance power charge falan aciyorsanız conduit kullanın party icin cok ise yariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 reampage said: GodBlessStoya said: dedim ya builde göre değişir. bana 4 endurance charge yetiyor o yüzden almadım Şimdi yetiodur misal ama gearlada alakalı ilerde bi item çıkar tankından fedakarlık yapman gerekir belki o 5.ci endurancı ararsın gibi. Hiçbişiye karar vermiosanız kesin ipnelerin alayını sdklşfj abi 83 levelim.. ilerisi falan cok kalmadi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Abi bu oyun max level olunca biticek bir oyun değil ki , aslında bir nevi 90-100 arası başlıcak oyun buildler değişikce bi item düşükce 5 tane regret basman gerekecek felan gibi şeyler olacak olma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 evet grup yatım 1.5 lvl aldım ama droplardan 1 gcp 1 blessed 1 chaos 1 de mapı toplayamadım süpürdüler. hayır o deil benim orbları toplayan eleman millete laf sölüyodu. dedim sen alıyosun benim orbları ikidir. demezmi herşeyi sen çalıyon ondan diye.lan 10 turda bi kere town a gitmedim ötüme mi sokuyom topladıklarımı yok alamıyorum işte diyorum çalmayı çok istiyorum ama beceremiyorum die.aslında becerme de değil delay mı vardır nedir yok yetişemiyorum bi türlü.ben devamlı yetişmeye çalışıyom ya sanıyolar ki ben topluyom halbusi inventory bomboş.kimin aldığını oyun sölese de bu dramalar bitse gerçi drop kişisel olmalı böle olmuyor ha bi tane gmp miydi ondan alabildim ama kurtların arasından :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben tank build olarak tamamen % life ve Shield Block olayına gidiyorum. Endurance ve armor hiç almıyorum. Sanırım 70+ lvl'e geldiğimde (şu an 58'im) %50+ block chance olacak. Resistler de %75 oldukça sıkıntı olmaz gibi geliyor. Ayrıca block belirli bir hasar alımını değil, tümüyle tüm hasarı engelliyor. Full armor+Endurance gideceğime block gitmek daha mantıklı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kac mb bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 reampage said: Abi bu oyun max level olunca biticek bir oyun değil ki , aslında bir nevi 90-100 arası başlıcak oyun buildler değişikce bi item düşükce 5 tane regret basman gerekecek felan gibi şeyler olacak olma zaten. yeni act/yeni skill falan gelmedikçe değişmicek bütün buildler 85 levele göre kuruluyor assagi yukari itemler belli. bütün unique list ortada. bir kac regret basabilirsin ama buildini degistirmez bu. build apayri/ 2-3 sp modifikasyonu çok ayri. ha yeni bir unique item eklenir üzerine build yapabilceğin eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 olacak zaten abi şuanda oyun sığ content olarak sığ yani, oynanabilir içerik oyunun mekaniklerini doldurmuyor. daha skill puanı yada zorluk seviyesi gelmicek eyvallah ama 3 tane daha act'den bahsediliyor ve çoook daha fazla gemden bahsediliyor. sadece ITEMda değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bck said: kac mb bu oyun kurulu hali 5 küsür gigavat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ulan respec beleş olsa bütün buildleri deneyebilsek istediğim gibi keşke ya. abv ggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 act falan geliceğini biliyorum zaten. ama kısa zamanda gelceğini sanmam. her hafta 1 tane skill gem eklicekler sanırım. buda her class için bence ayda 1 skill demek. yani kısa süre içinde ne act bekleyin ne çok ciddi build değiştircek şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Valla releaseden önce bi full respec kıyağı bekliorum ehue zor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 blood magic deneyen var mı physical dmg ranger ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ben denedim mana cost çarpanı çok yüksek olduğu için regen felan çook sağlam olucak zaten o builde gidiceksen mana cost kullanmadan convert ettiren pasifi alman lazım bood magic şu hali ile yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Aluriel said: blood magic deneyen var mı physical dmg ranger ile? bm her turlu kullanırsın phy ranger ile. split arrow+life leech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 öle olmuo abi yüzde 250 artırıor manayi ilk levelda ne kadar emsende küt küt gidio hpen. Hadi bide aura açmak için kullanıyım diye denedim ben zaten show ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi su an 5l olmadi icin split kullanıyorum bende 2.4k x 6 dps var area dmg. split arrow+life leech+weapon elemental damage+faster attacks takili. istersen gel oyuna gostereyim moblara vurdugum surece hp full. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Selamisahin said: Ben tank build olarak tamamen % life ve Shield Block olayına gidiyorum. Endurance ve armor hiç almıyorum. Sanırım 70+ lvl'e geldiğimde (şu an 58'im) %50+ block chance olacak. Resistler de %75 oldukça sıkıntı olmaz gibi geliyor. Ayrıca block belirli bir hasar alımını değil, tümüyle tüm hasarı engelliyor. Full armor+Endurance gideceğime block gitmek daha mantıklı geldi. partimde vardi bi tane shield kullanan tank hatta shieldi block yaptikca %4 life regen veriyodu,reskill yedi 71 levelmapte zavallı ama bi unique shield var shielddeki aura gemlerine bloodmagic veriyor ve %25 reduce. 3 tane aura çok rahat takilir +40 all resist hp falanda var. çooook pahali bir shield ama determination/grace falan açılır rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Nekro said: abi su an 5l olmadi icin split kullanıyorum bende 2.4k x 6 dps var area dmg. split arrow+life leech+weapon elemental damage+faster attacks takili. istersen gel oyuna gostereyim moblara vurdugum surece hp full. abi iyide blood magic derken skillden değil gemden bahsedioruz değil mi çünkü aynı isimde pasif skillde var. Yani 5 link yoksa 4 link saydın cünkü anlamadım ben burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ben gidiyorum bloodmagic ama elemental 2.8k hp regen 95 5k armor su an gayet rahat 200 manacostli skilleri spamliyorum build bu http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEB5wUtCC4OrRQgGNsZLhmOGjghYCftKLUppTIJMok1kjboOlJAoEOcSn1OyFBHUFBUSVYEVvpXDVfiWGNZ81uvXz9gS2CIYVJjp2egcql07XTxd-V673zZhmCHdozPkFWbjZ65ns2fy6JApzCnhKyqr-u53cAaxKLG2NIh037Uj9lh3Q3dRt-_51LsOO2D7g7vDu9O8i_0-PZI_E78xQ== ama dps dusuk tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Abi ben SUPPORT GEM'den bahsettim skillden değil ikiside aynı :S yani isim olarak ikiside blood magic. Fakat supportun yüzde 250 mana çarpanı var. Pasifte yok direk bire bir çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aa ben gem olayini kacirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 reampage said: Nekro said: abi su an 5l olmadi icin split kullanıyorum bende 2.4k x 6 dps var area dmg. split arrow+life leech+weapon elemental damage+faster attacks takili. istersen gel oyuna gostereyim moblara vurdugum surece hp full. abi iyide blood magic derken skillden değil gemden bahsedioruz değil mi çünkü aynı isimde pasif skillde var. Yani 5 link yoksa 4 link saydın cünkü anlamadım ben burayı. ha pardon o zaman farklı tabi. BM yi support gem olarak takmak pek mantikli gelmedi bana ya hem socket harciyorsun ona hem dedigin gibi mana cost mutltiplier i var. bu arada ek olarak BM ranger icin su iki skill cok sahane; iron reflexes unwavering stance unwavering stance in hemen yaninda da %15 attack speed veren nod var. Onun yanında yine armor/evasion nodlari var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 GodBlessStoya said: partimde vardi bi tane shield kullanan tank hatta shieldi block yaptikca %4 life regen veriyodu,reskill yedi 71 levelmapte zavallı ama bi unique shield var shielddeki aura gemlerine bloodmagic veriyor ve %25 reduce. 3 tane aura çok rahat takilir +40 all resist hp falanda var. çooook pahali bir shield ama determination/grace falan açılır rahat rahat Hmm baktım da bahsettiğin Prism Guardian(Archon Kite Shield) isimli shield. Cillop gibiymiş gerçekten. 3 aura rahat açılır bunla. 10+ exalted eder valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 20+ eder =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar