reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 serverı ima etmiş sanırım orda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kthxbye said: Passive talent tree deki ciritic chance ı artıran talentlar büyüler içinde çalışıyor dimi ? Çünkü ayroca büyü crit şansını artıran bir kaç talentta var. şuna bir cevap var mı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Milamber said: knox said: oyun patladi mi? hayır çok iyi gidiyor :D f2p ayrıca zor patlar f2p d3 edas demek istedigim o degildi,dun giremedim oyuna bir sure,serverlar mi patladi demek istedim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kthxbye said: kthxbye said: Passive talent tree deki ciritic chance ı artıran talentlar büyüler içinde çalışıyor dimi ? Çünkü ayroca büyü crit şansını artıran bir kaç talentta var. şuna bir cevap var mı :/ ya aslında buna cevap verilmişti eskiden ama kendi bölümümüz olmadığı için böle kayboluyor bilgiler *sitem* *sitem* herhangi bir pasive skillin verdiği değer açıkça ne olduğu için belirtilmemişse geneldir.örnek increased critical chance = herşey increased spell critical chance = sadece speller içün increased critical chance with dagger = eh anladın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kthxbye said: kthxbye said: Passive talent tree deki ciritic chance ı artıran talentlar büyüler içinde çalışıyor dimi ? Çünkü ayroca büyü crit şansını artıran bir kaç talentta var. şuna bir cevap var mı :/ evet artirir. Bazılari sadece spell, bow, melee crit chance artiriyor o da yaziyor zaten. itemlarda da aynı sekilde global crit change diye yazar. Edit: http://forum.paticik.com/read.php?2,6749792 Hadi destek buraya uplayin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sonunda 70 oldum, 1 haftadır 69da cebelleşiyorum anasını satayım sdgklh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 saolasın nekro, bide birşey daha sorucam da spoiler vereyim soru Bu act2 de 3 tane bandit varya onları öldürmemiz gereken quest var. Yanlarına gittiğinde öldürmezsen işte sağdaki %8 all resist veriyor gibi bir durum var. Hepsinide öldürürsen 1 passive skill veriyormuş galiba quest. Bu banditlerden 1 ni mi seçip yardım edicez şu questi bir açıklayabilcek var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kthxbye said: saolasın nekro, bide birşey daha sorucam da spoiler vereyim soru Bu act2 de 3 tane bandit varya onları öldürmemiz gereken quest var. Yanlarına gittiğinde öldürmezsen işte sağdaki %8 all resist veriyor gibi bir durum var. Hepsinide öldürürsen 1 passive skill veriyormuş galiba quest. Bu banditlerden 1 ni mi seçip yardım edicez şu questi bir açıklayabilcek var mı ? evet hepsini oldurursen passive skill veriyor. http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Deal_with_the_Bandits surdan bakabilirsin quest hakkinda hersey yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 kthxbye said: saolasın nekro, bide birşey daha sorucam da spoiler vereyim soru Bu act2 de 3 tane bandit varya onları öldürmemiz gereken quest var. Yanlarına gittiğinde öldürmezsen işte sağdaki %8 all resist veriyor gibi bir durum var. Hepsinide öldürürsen 1 passive skill veriyormuş galiba quest. Bu banditlerden 1 ni mi seçip yardım edicez şu questi bir açıklayabilcek var mı ? endgame olarak 80/85 leveli baz alarak bi build oluştur,eğer oluşturduğun buildin SP ye daha çok ihtiyacı olucak o bandit help rewardlardan daha çok işine yarıcaksa eğer öldür derim ben 3 zorlukta hepsini öldürdüm 3SP mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Flassh said: sonunda 70 oldum, 1 haftadır 69da cebelleşiyorum anasını satayım sdgklh helal sgsdrg hocuk 75 oldu 78 falan olun açtığım maplerde sıkıntı çekmezsiniz. 83 oldum bende eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 sonunda yaptim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 GodBlessStoya said: kthxbye said: saolasın nekro, bide birşey daha sorucam da spoiler vereyim soru Bu act2 de 3 tane bandit varya onları öldürmemiz gereken quest var. Yanlarına gittiğinde öldürmezsen işte sağdaki %8 all resist veriyor gibi bir durum var. Hepsinide öldürürsen 1 passive skill veriyormuş galiba quest. Bu banditlerden 1 ni mi seçip yardım edicez şu questi bir açıklayabilcek var mı ? endgame olarak 80/85 leveli baz alarak bi build oluştur,eğer oluşturduğun buildin SP ye daha çok ihtiyacı olucak o bandit help rewardlardan daha çok işine yarıcaksa eğer öldür derim ben 3 zorlukta hepsini öldürdüm 3SP mis gibi biri 40 max mana veriyordu mana problemim yok witchde sağlam regen yaptım bide şu regen artıran aurayı kullanıyorum, ama %8 all resist end game için çok daha önemli değilmi acaba buarada soru soruyu doğuruyor resist capleri %75 dimi ? bide zorluk dereceleri resistleri düşürüyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 skill point > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 degil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 evet düşürüyor. %8 resist pek umrumda değil gear ile 75lerin üstüne çıkılıyor rahat rahat. bi tane node var +5 max resists diye onu açarsan 80 oluo resistlerin. bide all res veren aura leveline göre max resist capi 3 yada 4 arttırıyor. dediğim gibi bana göre skill > all . ama değişebilir size bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Flassh said: skill point > all Bende öle diodum fakat frenzy veren varmış onu alıcam eğer oraya kadar gelebilirsem merciden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Nekro said: sonunda yaptim :) Bende bunun %23 extra move ve +13 chargelisi var hehe 3 kere kullanabiliyorum daha rahat ettiriyor quaility basmadım ama glassbowlerlara kıyamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 reampage said: Flassh said: skill point > all Bende öle diodum fakat frenzy veren varmış onu alıcam eğer oraya kadar gelebilirsem merciden :D evet frenzy/power/endurance charge veren var. ben endurance charge çok kullanmiyorum 4 charge yetiyor %20 reduction. resistler umrumda değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bu ingite vuruduğun fire dmge göre mi vuruyor yoksa yaktığın mobun max hp sine göre mi vuruyor bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Status_Ailments#Ignite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Tam olarak değil, gelen rewardun skill pointe göre karşılığına bakmak lazım. Mesela buildinizde resist olacaksa all resist +8 i tercih edeceksiniz normal zorlukta, çünkü skill tree pasiflerinde notable harici +24 resist veren node yok. Direk puan vermekten karlı hale geliyor. +40 hp örneğin base hpsi çok yüksek olmayan buildlar için tercih edilirken, %8hp increase diğer %bonuslarına rağmen 40tan fazla hp verecekse (tabii ki endgame konuşuyorum) orda talent tercih edilebilir. Mercilessta mesela direk endurance charge alacağım ben tank build olarak, zaten treedeki bütün end. charge talentlarına veriyorum. Direk notable talent ayarında bonus veriyor, üstüne bide tırmalasan bile o +1 puanla daha fazla charge alamazsın treede. Gibi gibi. Buildınızda hangi skilller olacak ona bakıp karar vermek lazım. + %physical damage nodelarına puan verecek adamın bu questten talent puanı alıp sonra gidip o puanı +%6 damage veren bi node a yatırması çok saçma mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Ya onu geardan gelebilicek şeyleri almayın skill'i sadece ordan alabilirsiniz diye açıklayabilirsin ama frenzy endurance felan mantıklı sonuçta onlarda geardan gelmiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 dedim ya builde göre değişir. bana 4 endurance charge yetiyor o yüzden almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 teşekkürler lethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 GodBlessStoya said: dedim ya builde göre değişir. bana 4 endurance charge yetiyor o yüzden almadım Şimdi yetiodur misal ama gearlada alakalı ilerde bi item çıkar tankından fedakarlık yapman gerekir belki o 5.ci endurancı ararsın gibi. Hiçbişiye karar vermiosanız kesin ipnelerin alayını sdklşfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar