Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (HnS) RPG. #2

reampage

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

olabilecek en pislik map i buldum sanırsam ya. 3 tane summoner yanyana etrafında yüzlerce iskelet, kemikten duvar delip geçemiyorsun sen 3 öldürüyorsun onlar 5 resliyor.

abi bide o revıve eden necrolar "allies cannot die" mıdır nedir oyle bir modda cikarsa cok sinir bozucu oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

baya güzel chaos resist veren itemlar düşürdüm ya 60+, hemen her parçada 20-25% chaos resist var. para edecek diye umutluyum.

asdad demin map yapıyoruz, zıplayan goat ibişlerinden var, 3.2k ES var diye börüne börüne dolaşıyorum, ekrana girdim champion pack'ı varmış 6 tane yanyana, fast speed + accurate. 6 si birden zıplayıp üzerime oturdu "hoşgeldin yigen" diye. 6x1.5'dan fatality çektiler. üzerime oturarak öldürdüler asdasdasd.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEEfgUtBbUF-QzyDQIOrRRSFHUVIBXwGbQb-iFgJT8l3yfVKaUqTSyFLOkwfDJ-NYY2PTnUOlg6sz7PPydAoEd-Sn1LSU2SUUdW-loaWz1h4megaodqk25pbqpv8nRBdPF3138rhNmHGYd2jX2Nv5AKks2bjZ2qnrmgn6JApBmly6fUqn-quKvFq9KsR6_rtBq2Qbfiuc295r6nwA_AGcRYxKLEuNX43BXdDd7G4oDiy-d06mL0-Plj-rH8xf7I

Evet kusursuz ranger buildim hazır, itema bağlı olmasın diye çabaladım aslında hep çok dengeli bir build oldu diyebilirim. eğer. 5 nod oynama ile elemental damage'a dönebilir yani tabi lightening yada cold olmak üzere.

Eğer itemdan çok resist gelirse resist nodlarıda bırakılabilir.

level 80'e göre ayarlı

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEEfgUtBbUF-QzyDQIOrQ-rFFIUdRUgFfAZtBv6IWAk_SU_Jd8mlSfVKaUqTSyFLOkwfDJ-NYY2PTnUOlg6sz7PPydAoEd-Sn1LSU2SUUdVS1b6WhpbPWHiZ6Bqh2qTbWxte25pbqpv8nBScNV0QXTxd9d_K4TZhxmHdohrjDaNfY2_kAqSzZuNnaqeuaCfokCkGaXLp9Sqf6q4q8Wr0qxHr-u0GrVItkG34rnNvea-p8APwBnAUcRYxKLEuNUA1fjcFd0N3sbigOLL44TnVOd06mL0-Plj-rH8xf7I

Buda full crit artırılmış hali.
Sosyal ağlarda paylaş

O alınabilir evet ama zaten frenzy stacklendiği için 6 stack oluyor. yukardanda yüzde 12 gelicek epey attackspeed olacak e bide faster attack supportu var. 1.20 lik bir bowu bile uçuruosun.

Blood magic iyi en geçerli build ama onu için biraz item lazım yani leech lazım bolca regenle beraber sanki kısıtlıyor oynanışı.

Şuanda üzerim deki itemlar çöp level 62 yim solo docks denedim epey başarılı explosive totem frenzy RoA. iki tane 4L var üzerimde. Güzel bir iki itemim olsa bide 5L im olsa rahatlıcam.

Bloodmagicte çok farklı değil yani izlediğim kadarıyla onlar tabi Godtier itemlarla oynuolar gerçi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...