Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 oyundan olabilir ama ben diablo 3 e de girdim bugun ondada hayvan gibi lag var. bizim yurt disi cikislarda sorun olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Rasmon said: evet kim şu an oynuyo ve skype la muhabbet etmek ister. ne açayım yancı olurum çok güzel. alla alla adamı niye görmezden geliyosunuz. ayıp. istediğini aç rasmon. melee biraz zor gibi geldi bana. witch güzel. templar açarsan farklı şeyler yapabilirsin. templar archer gibi ama çok deneysel şeyleri tavsiye etmem. istediğini aç bi takıl. hatta 10-20 level kas bi kaçından ben oyle yaptım 1-2 gününü alır max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 evet lag ve desync/dc çok bezdiriyor 83 levelde %30 kaybetmek çok koydu desync yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 şunlardan ne nefret ediyorum ya durmuyo kaçayım diyosun kaçamıyosun en fazla 2-3 vuruşta da indiriyo hayvanat freeze + convert yaparak durdurdum da öldürdüm ya oda fixlenince napıcam bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Xenocide said: Nekro said: Xenocide said: spellcasterım abi lifeleech spellerde işe yarıyor mu ki? yariyor abi aynen ghost reaver da basarsan yaptigin leech life yerine es vericek iste peki bi soru daha, minionların vurduğu damage ve patladıklarında verdikleri damage de benim vurduğum damaj olarak sayılır mı? yani minionum patlayınca ben yine life leech yapar mıyım? yok o sayilmiyor. totem minion falan onlar ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://poespreadsheet.blogspot.ca/ gem fiyatları http://www.poeex.info/ currency 3-5 sayfada bir koyarım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi ne biçim bi map sistemi var. bulamıyorum yönümü bi türlü. haha şehir plancısı adam göt kadar mapte quest yerine gidemiyorum resmen. marauder açtım bowla takılıyorum hibne gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 "[poespreadsheet.blogspot.ca] gem fiyatları" bunlar geçerlilik gören fiyatlar mı . niye soruyorum ben "Elemental Proliferation" 1 alch a aldım bana da düştü tekrar burda 1 gcp deyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 HAYVAN gibi lag bende mi var sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi culling strike dps düştükçe huzur vermeye başladı sdfj ne güzel bi gemmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 grace verip life gain on hit gem aldım birinden iyimi yaptım kötümü herhangi bi fikrim yok asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 sevmedim marauder. witch açıcam. olm biri yardım etsin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aluriel said: grace verip life gain on hit gem aldım birinden iyimi yaptım kötümü herhangi bi fikrim yok asdfas Grace imbah abi rangera fakat ikiside çok common gemler ziyan yok zaten grace mercide lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 witch acarsan summoner olma acayip kıl oluyorum ekran doluyor kim kimden belli değil. bi de o lightning animasyonunu yapanın abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 ben witch oynuyorum lvl67 ne lazımdı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 reampage said: Aluriel said: grace verip life gain on hit gem aldım birinden iyimi yaptım kötümü herhangi bi fikrim yok asdfas Grace imbah abi rangera fakat ikiside çok common gemler ziyan yok zaten grace mercide lazım kullanamam ben grace bloodmagic ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 abi abartı bir mana reserve i yok gracein 160 felan zaten blood magic gidiosan sence epey bi hp nodu olcak acarsın rahat yani 200hp karşılıpında 1k armor gelicek öle hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 haste acamiyormusum asdfas grace varmis zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Aluriel said: reampage said: Aluriel said: grace verip life gain on hit gem aldım birinden iyimi yaptım kötümü herhangi bi fikrim yok asdfas Grace imbah abi rangera fakat ikiside çok common gemler ziyan yok zaten grace mercide lazım kullanamam ben grace bloodmagic ile grace in cok fazla reserve i yok kullanabilirsin. helm bot yada gloves a reduced mana ile linklersen daha da dusuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Sparkcaster said: HAYVAN gibi lag bende mi var sadece bende de var. devam ediyormu halen? TTNET i aradim hatlarda bir sorunmu var diye ama yokmus... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 chat ekranı acayip kötü ya, bi ayar gerek ona da uzun vadede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 allahım ya 84 levelde %15 kaybetmek nasil birseydir ya ? 69 level map bile %2 veriyor allahın oyununda. bir tane mal yüzünden bütün parti ölüyor. reflect mape girdik. warlord mark spamliyorum %7 lifeleech curse. adam benim curse üstüne enfeeble curse atiyor daha önemli diyor. bu kadar mallik olmaz. azıcık beyin yok ya azıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Reflect damageda life leech hiç bir işe yaramaz bu arada hem HP'nin %20 si kadar capi olduğu için hem de instant olmadığı için. Adam doğru söylemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 öyle bişey yok da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 life leech le,life on hit in ne farkı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar