Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati-band

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben antalyada oturuyorum maalesef ama ist. te bayaa bi üye var..

şöyle toplanıp bi Pati-band kurulsa nasıl olur?

Davul
Bass
electro
tef
gırnata
ud
kanun
fülüt
elektro bağlama(favorim)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS
Chris Metcalf
Mesaj tarihi:
eahh klavye nerde hani[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Mesaj tarihi:
Sipsici Fist emrinizde :P
çok güzel sipsi çalarım ayrıca elektro bağlamayıda severim.
Çavdır'lı Mehmet Koparan'ın yanında ihtisas yaptım. Dirmilcik,Haymanalı,Şeker almaya,Hoplayıver,Sarı yaylam,Zamane kızları gibi ünlü şarkılar repertuarımda bulunmaktadır.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
valla bende süper bek vokal yaparım fah şit fah şit yow yow mada faka fiki fiki ah yow yow diye :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
diabolic aşmışsın sen:)seni paticih hartkor bend e alıyoruz hemen:)[signature][hline]
-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

Mesaj tarihi:
Predator diye bi ark. var. çok pis kaval çalar.. lazımsa ayarlıyım ;)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty
De Bakemm
Mesaj tarihi:
istte olsa bende ciddi ciddi dusunurdum elektro ve bass calıyorum basta daha iyiyim hatta isttekiler bizde kurabiliriz grubumuzu sonra sarkı listesi bile yaptım size
*martta bile boyle asık olmamıstım
*bir sahibim kaldı bana onem veren onuda s.ktiret
ve benzri sakıarla ortalıgı kasıp kavurabiliriz

*emen gaza gelir*
Mesaj tarihi:
olm kapi calinirmi ya daha ise yarar birsey calsana

kapinin icersindekiler gibi :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Mesaj tarihi:
walla ultrapsycho nun bateri çalma konusunda umutsuz çabaları var
grup içindeki hem loser hem baterist görevini yerine getirebilir yane:horace:
ben de de 9 yaşından beri bağlama var ama kadir gibi çalıorum
düşünün artık:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
valla en çok kutluyoruz arkadaşı
abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki:
ben büyüyünce frp olmak istiyorum
[b]KoC Icq
Mesaj tarihi:
elektro gitar çaldırıveririm.
Ama en güzel göbek çalarım, bir de trompetsiz trompet çalmayı keşfettim, onu da güzel yaparım.
(kapı çalmak esprisi varsa, o zaman ben de araba çalarım tövbeee)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
  • Yeni Oluştur...