Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ben antalyada oturuyorum maalesef ama ist. te bayaa bi üye var.. şöyle toplanıp bi Pati-band kurulsa nasıl olur? Davul Bass electro tef gırnata ud kanun fülüt elektro bağlama(favorim)[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 çok pis tef çalarım :p[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benem... E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 darbukada üstüme yok fekat ankaradayım darbuka sıkıştı gitar çali,om ben :P
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ühühü ben ıslık bile çalamıyorum.. zaten hl2 ve bloodlines hala alamadım pfff :hmm:
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 bone uzulme sende playback yaparsin :D[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eahh klavye nerde hani[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben electro razuda bateri[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ben sadece kafamadkileri yazdım ekleme yapılabilir.. önemli olan VOKAL KIM OLCAK[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 aa suferrr karakediyede basiveririz ahuahauhuahuahahu igvrenciiimmmm[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Sipsici Fist emrinizde :P çok güzel sipsi çalarım ayrıca elektro bağlamayıda severim. Çavdır'lı Mehmet Koparan'ın yanında ihtisas yaptım. Dirmilcik,Haymanalı,Şeker almaya,Hoplayıver,Sarı yaylam,Zamane kızları gibi ünlü şarkılar repertuarımda bulunmaktadır.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 valla bende süper bek vokal yaparım fah şit fah şit yow yow mada faka fiki fiki ah yow yow diye :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 diabolic aşmışsın sen:)seni paticih hartkor bend e alıyoruz hemen:)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 küçükken sakız çalmıştım..[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Predator diye bi ark. var. çok pis kaval çalar.. lazımsa ayarlıyım ;)[signature][hline]nickimin 26ee140 olduğuna bakmayın, önüme gelen her siteye 26ee140 diye kayıt olurken burayada olmuşum kazayla yıllar önce.. şimdide onu kullanıyorum. yoksa ben xaty De Bakemm
Felix Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 kapı çalabilirim sanırım bikere çalmıstım[signature][hline]ViVa La Bam[/u] people told me to get a life but i culdnt find where to download one
duende Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 istte olsa bende ciddi ciddi dusunurdum elektro ve bass calıyorum basta daha iyiyim hatta isttekiler bizde kurabiliriz grubumuzu sonra sarkı listesi bile yaptım size *martta bile boyle asık olmamıstım *bir sahibim kaldı bana onem veren onuda s.ktiret ve benzri sakıarla ortalıgı kasıp kavurabiliriz *emen gaza gelir*
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 çok saglam ud sololarım vardır. Çoşkun sabahın 94 de arkadasında çıkmışlıgım vardır.[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 olm kapi calinirmi ya daha ise yarar birsey calsana kapinin icersindekiler gibi :P[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 walla ultrapsycho nun bateri çalma konusunda umutsuz çabaları var grup içindeki hem loser hem baterist görevini yerine getirebilir yane:horace: ben de de 9 yaşından beri bağlama var ama kadir gibi çalıorum düşünün artık:)[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 wendigonun sesi güzel diyorlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 hehey davulu ben alabilirim.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum...
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 elektro gitar çaldırıveririm. Ama en güzel göbek çalarım, bir de trompetsiz trompet çalmayı keşfettim, onu da güzel yaparım. (kapı çalmak esprisi varsa, o zaman ben de araba çalarım tövbeee)[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
keeddii Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 bende bişey çalamam ama harika bi dinleyiciyim çalıcağınız zaman haber verin bikaç kişi daha bulup dinleyelim;)
Öne çıkan mesajlar