paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Selam, Seagate 3TB disk aldım. Ama win7 x64 yaklaşık 2TB'lık kısmı tanıdı ve formatlamama imkân tanıdı. Geri kalan 746GB'Lık kısıma Manage ile hiç bir müdahale yapamıyorum : Nasıl yapacağım bu işi? 3TB'lık bir drive yaratamaz mıyım? Anakart: Asus P5QL-E OS: windows 7 x64 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 napcan 3tb yi abi internetimi indircen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 3tblik disk alırsan her türlü sorun cıkar onda sdfsd :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 8 gblik usebe alınca sevinirdim. hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 eskiden bu gibi durumlarda bios update i yapardık. Ana kartın destekleyip desteklememesi sorun ona baksaydın bi yoksa windowsun görmesi lazm. şöyle bir şey buldum: http://event.asus.com/mb/2010/disk_unlocker/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Master boot record olarak dizin yapısı oluşturulan diskler maksimum 2.2 TB olarak ayarlanabilir. Daha fazlası için: http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/218619en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Hatta: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Selam, Sorunu çözdüm, paylaşayım. x64 bile olsa windows abi bu diskleri en fazla 2.2TB olarak görüyormuş. Partition şemasını MBR yerine GPT olarak formatlamak icap ediyormuş. Seagate'in Diskwizard isimli uygulamasını çektim, çat diye halletti :) 1TB(eSATA) + 2TB(USB3.0 ama 2.0 olarak kullanabiliyorum) olarak 2 tane external diskim varken bir tane daha almak yerine 500GB'lik internal diske 3TB internal daha ilave ettim. 1TB'lik external fotoğrafların yedeğini alacak otomatik olarak. 2TB ise yine fotoğraf yedeği ve diğer önemlileri yedekleyecek. Olay bundan ibaret :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Selam, Ben yazana kadar 'aklın yolu bir' olmuş bile :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 İyi günlerde kullan. Takırtısız bir disk ömrü dilerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 enteresan diskin zaten gpt formatlı olarak gelmesi gerekiyordu eğer sıfırsa. ben yazacaktım ama çözülmüş. tvlerde media playerlarda 3tb baya sıkıntılı oluyor tekrar mbr dönüştürüp 2+1 tb partitionlara ayırmak gerekiyor ama bazı aletler öyle bile görmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 eski hard diskim 1gb dı lan. 3tb vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 eskiden kasetten load ederdik de kafa ayarı gerekirdi. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Hala var o kasetlerden... 6.25 terabyte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 LTO kaç o? 5 mi? resimde yazıyomuş, 6. o kadar arttı demek vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 İlginç, benim 3 tblık disk en ufak sorun çıkarnadı, dahili mi harici aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 vaperon said: Hala var o kasetlerden... 6.25 terabyte. mle kaset deil abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Selam, Catze said: İlginç, benim 3 tblık disk en ufak sorun çıkarnadı, dahili mi harici aldın? Dâhili aldım. Hariciler formatlı geldikleri için sorun yokmuş. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar