ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Doğrusu bunu yapmayı düşünüyorum , Bilkent üni. bilindiği gibi vakıf üniversitesi , doğrusu çoğu kız araba,kılık kıyafet ve nakit durumuna göre değerlendiriyor , benim 1. senem yani hazırlık sonrası olduğu için ortamım iyi ancak kızların hareketleri ve yapmacıkları beni tiksindiriyor , yani kızın birisi sırf servise binmemek için konuşmaya çalışması belki paralı sevgilim olsun diye yanaşmaları canımı sıkıyor , çok zengin değilim yani Alfa Romeo Giulietta kullanıyorum , sizce nasıl hayatımın aşkını bulabilirim , bu kadar samimiyetsizlik olan bir ortamda ancak çıkar ilişkisi olan kızlar bana çok itici geliyor, sanıyorum tüm kızların bana bakış açısı böyle ve diyorum şu filmlerde yaşanan fakir görünüp sırf seni sen olduğun için seven kızın birisini bulsam daha iyi olmazmı 8-) ancak kız öyle olmadığımı anlayınca beni terk etmez umarım :P mutlu mesut oluruz diye düşünüyorum not: bu sadece düşünce , biraz şakayla karışık yazdım ne var bunda :)o ayrıca FAKİR Ankara Distribütörüyüz hep büyük yazıyorum alışkanlık asdsfa(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 /summon Sequo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 akıl fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 öle bişi olmuyor çok fakir değilim yani, kartonda yaşıyorum. ve deneyimlerime dayanarak öle bişi yok diyebilirim. her türlü ortamda fakir oldum. sonuç alamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Once fikir gelince boyle oluyor iste, arkadasimizi dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 1. paticikte zaman harcama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Senin ağzın ne diyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 böyle saçma bir şey yapmana gerek yok.Arkadaş çevrene sokma öyle kızları olsun bitsin.Erkek arkadşlarını da kız arkadşlarını da aklı fikri para olmayan, düşünebilen, hoş muhabbet edilebilen, beynini kullanabilen insanlardan oluşturursan, onların çevresine girersen aradığın tarzda birini bulma şansın artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Üniversitede coş, sonra evlenecek kızı bulursun. Zibil gibi zaten evlencek kız kaynıyor, 30'a geldin mi çevren ful evlencek kız dolar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu başlıkta ekran kartı, cpu falan dağıtılacaksa lütfen arayın: 05063458301 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ExtraJudical said: Doğrusu bunu yapmayı düşünüyorum , Bilkent üni. bilindiği gibi vakıf üniversitesi , doğrusu çoğu kız araba,kılık kıyafet ve nakit durumuna göre değerlendiriyor , benim 1. senem yani hazırlık sonrası olduğu için ortamım iyi ancak kızların hareketleri ve yapmacıkları beni tiksindiriyor , yani kızın birisi sırf servise binmemek için konuşmaya çalışması belki paralı sevgilim olsun diye yanaşmaları canımı sıkıyor , çok zengin değilim yani Alfa Romeo Giulietta kullanıyorum , sizce nasıl hayatımın aşkını bulabilirim , bu kadar samimiyetsizlik olan bir ortamda ancak çıkar ilişkisi olan kızlar bana çok itici geliyor, sanıyorum tüm kızların bana bakış açısı böyle ve diyorum şu filmlerde yaşanan fakir görünüp sırf seni sen olduğun için seven kızın birisini bulsam daha iyi olmazmı 8-) ancak kız öyle olmadığımı anlayınca beni terk etmez umarım :P mutlu mesut oluruz diye düşünüyorum efsane postlara eklensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 abi başlıkta fakiri niye büyük yazdın? elektrik süpürgesi taklidi mi yapacaksın napacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ya şaka maka böyle saçma topic görmedim, neyse ciddi olmaya çalışayım yine de ----REGLAM ALANI---------------------------------------- ----Pilipis tasarruflu ampül---------------------------- ----sadece 9.99 kredi kartına 15 taksit----------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://images.markapon.com/deals/10318/fakir-0-0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Marka değeri, gizli reklam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Teşekkürler escape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bende diyorum neydi bu Fakir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 benzin mi dizel mi pompaya bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ilk sayfa gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 bu da başka bir ürün arkadaşlar.. rica ederim hepiniz için:))) http://www.ticaretmerkezi.com.tr/images_buyuk/f23/Fakir-Trex-Mini-Robot-Rondo_218223_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 ilk sayfada elle tutulur 2 post.. Bundan iyisi şamda kayısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 calimero said: ilk sayfa gitti :( uygun ücrete reklam alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://www.akillifiyat.com/productimage/en_ucuz_FAKIR_Su_isiticilari_Fakir_Rina_Su_Isitici_7840.jpg yatırım tavsiyesi değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 dasaaa said: her türlü ortamda fakir oldum. sonuç alamadık This sdafsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar