arcane Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Lopeth said: Direk başlığa bakınca yıkama yağlama gibi geliyor said: Tekinarslan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Ağrı’yı ve halkını sevdiğini anlattı. Öğrencilerin süt içmelerini teşvik etmek için de Vali Tekinarslan, "Başbakanımız süt içen çocukları çok seviyor ve mutlu oluyor. Başbakanımızı seven sütünü içsin" diye konuştu. Böyle bakınca normal gibi geldi. böyle bakınca iç yıkama, paspas temizleme dahil gibi geldi. double yağlama be ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sütten tiksindirecekler insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 http://img5.joyreactor.com/pics/post/demotivation-posters-auto-286415.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Oguzhan06 said: Şu Florida değilmi , gitsin sakalını kessin veya yüzüne estetik felan yaptırsın ne kadar itici bi adam lan bu çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 hamsilipilav said: süt içecektim sütten soğudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 süt içenleri tespit edip dövmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Millet yalakalik yapmaya ne kadar merakli arkadas. Bir de makam sahibi adam. Ayip be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 arcane said: başbakanı sevmeyen de aslan sütü içsin hobaa aahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 sütten soğuturlar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Sene 2013, süt içen mi kaldı. Çok gaz yapıyor ayrıca ben ne zaman içsem sonum oluyordu, yıllardır ağzıma sürmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 son 2 aydır falan uyumadan önce içerdimde yok uyku düzeni sapıttı süt falan etkilemiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 geçen açık süt aldık 1.25e kilosu mis gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 peki başbakanı sevmeyenler ne içsin? bu konuda da açıklama bekliyoruz validen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar