forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 trabzondan içeriden çıkan top ceza sahasında itişmeden verilen fener penaltılardaki hakem standardına göre çok hakkı yendi tabi fenerbahçenin karma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ağlama.mov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Abi ben mi yanlış hatırlıyorum YD Federasyonunun en büyük destekçisi değil miydi Fenerbahçe? Ne oldu da 1 sene de istifa edin diyorlar şimdi MHK'ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yanlış hatırlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ahahahah olm kime aglama diyosunuz arada fenerli postu falan mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Direk yönetimine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben linklemiştim. baya üzüldüler ama söliyim. kalplerini kırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 fabulosoguy said: yanlış hatırlıyosun yok ben haklıymışım. http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2012/02/21/2919317/fenerbah%C3%A7eden-demir%C3%B6rene-destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Aziz'i 33. hafta korkusu sarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Wyand said: fabulosoguy said: yanlış hatırlıyosun yok ben haklıymışım. http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2012/02/21/2919317/fenerbah%C3%A7eden-demir%C3%B6rene-destek ne alaka mhk ile bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 federasyon belirlemedi mi mhk'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 toggie said: Aziz'i 33. hafta korkusu sarmış. olsa olsa iktidarsizlik korkusu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Seviye uçmuş yine bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 paticik futbol bolumunun sanli seviyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 keske şikayet etmeseydim bu kadar tadı tuzu kalmadı bölümün eğlenecek fenerli kalmayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Phyx said: paticik futbol bolumunun sanli seviyesi aslında aynı seviyede cevap vermeyi çok istedim ama araya kaynayıp uçurulmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 yine FB'lilerden çok GS'liler mesaj atıyor başlığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Evet Galatasaray konusunu 5. başlığa da biz taşıdık zaten. Bir başlık fark var arada dengelensin biraz diye burda konuşuyoruz. Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Elazığ'a bağış yapmış N. Özdemir 100.000$... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 http://www.elazigspor.org.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=304:blgn-ve-oezdemre-teekkuerler-&catid=45:oeneml-haberler 2 hafta sonra GS-Elazığ maçı var bu arada... link yamuk yumuk görünüyor da resmi siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bir şey olmaz yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 TEŞVİKK!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 GSyi yenersen diye vermemiş ki adam parayı, direk bağşlamış koşulsuz, nesi teşvik bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 giden tofaşlar geliyor akıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar