KuddusiMavra Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Rerore said: ee normal sınıfta hiç içki yok kalitesiz himzete mi maruz kalıyoruz baştaki hürriyet linkini tıkladım ama açılmıyor çünkü iran'da kontrol ediyorlar interneti ve anlaşılan sakıncalı görüyorlar ki girilmiyor hürriyete. neyse, dün gece gelirken şaşırdık çünkü daha önce iran'a gelirken içki servisi yapılıyordu. bu sefer yapılmadı, hostese sordum, iran uçuşlarında kaldırıldığını dsöyledi. en ilginci uçağın çoğu iranlı ve adamlar bizden daha çok bozuldular bu olaya. thy'nin başındakilerin de canına minnet tabi. alkol vermemeye bahane bulmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bugün bi kabin görevlisi "İkmali yapmayı unuttuk ehehe" demiş. Sonra da Thy'nin başındaki feyzli abi "Talep yok" demiş. Adamlar kıvırmayı bile beceremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 alkol paralı veriliyosa nasıl masraf azaltıyoki anlamadım? kardan düşürür anca... tabi pr olarak geri döner. sonucta yolcu ucağı bu yiyicek icicek konulan yerler kompertmanlar belli. işki koydunları bölmeye iki sandalye atıpta yolcu tasıycak değiller. en fazla stok için ayrılan kapitali azaltır o kadar, gider düşürüceğini hiç sanmıyorum, ki nedir thy için iş ucuslardaki alkollü içki stok bütcesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Bagajı bile yasaklasalar kullanmaya tam gaz devam edilir başka havayolları olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Rerore said: maliyeti kısmışlar işte tr içi bir uçuş en fazla 2 saat zaten en fazla 2 saat diye içki servisini kaldırmak mantıklıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 kaldırmak değil para kazanmak istememek mantıksız. Parasıyla da yok satış. Rerore kardeşimiz döt olmuş zaten o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Rerore said: şurda paraya kıyıp da yurt içi 1-2 saatlik uçuş için business class bilet alabilecke varsa onlarla muhattap oliyim business classta farklı bir şeyler olsa, pleb tarafından daha lüks olsa felan paraya kıyıp business class alırım da, aynı uçak, aynı koltuklar felan, gereksiz geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 daha iyi hissedersin. ihtiyacın var, dene bence bir gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Yeni Genişleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 thy nin müdürünü gördümde adam konuşmayi bilmiyor, belliki zorla giymiş takım elbiseyi, karadenizli malum belli oraya nasıl geldiği ! geçende tasarlayan modacıyı izledim yok efendim onlar deneme imiş aslında o tarz giysiler yapmayacaklarmış hede hödü çevir yanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 aslında adam deneme derken doğru demiş. olay klasik akp'nin kamuoyu yoklama stratejisi. ayrıca bu zihinlerdeki ilk şoku da alıyor, hazırlık evresi gibi. ve evet niyetleri kesinlikle bu. ama çok tepki aldılar, bir süre daha geri çekerler. ve elbette sonuç bu olacak o kaçınılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 türkiye hardcore romantizm in etkisindeyken padişahlığı nasıl geri getirmiyolar hala anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 risk hala yüksek, direnci istenen seviyeye henüz düşüremediler, o sebeple, yoksa o güce sahipler şuan. ama asıl strateji, gün geldiğinde bizim (herkesin) bunu istemesi şeklinde yürütülüyor. hani zorladıklarından değil yani !! daha net bir örnek vermem gerekirse; gün geldiğinde başımı örtmek zorunda olmak değil, başımı örtmeyi kendimin isteyeceği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 abi maliyet açısından normal olanı bu zaten ben şaşırıyordum nasıl karşılıyorlar diye. hani bir bardak versinler diyeceğim ama o da çözüm değil çünkü leş adamlar oluyor bir bardak verirsen ikincisini vermedin diye kavga çıkaran falan. etik bir karar olsa bütün hatlarda yasaklarlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Cuce said: alkol paralı veriliyosa nasıl masraf azaltıyoki anlamadım? kardan düşürür anca... tabi pr olarak geri döner. sonucta yolcu ucağı bu yiyicek icicek konulan yerler kompertmanlar belli. işki koydunları bölmeye iki sandalye atıpta yolcu tasıycak değiller. en fazla stok için ayrılan kapitali azaltır o kadar, gider düşürüceğini hiç sanmıyorum, ki nedir thy için iş ucuslardaki alkollü içki stok bütcesi. paralı değil ki bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 uçakta paralı bişi varmı ki ben bedava diye biliyorum herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 bi dakka ben yurtiçi pek uçmadım aslında hep yurtdışı uçuyorum orda da ekonomide bile olsan içki bedava o yüzden öyle dedim. eğer yurtiçinde ekonomide içki paralıysa ve ona rağmen kaldırdıysalar o garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 TCDD'nin Konya seferlerinde içki satışı durduruldu. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22571705.asp Bu da bonus içki yasagı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bone said: Rerore said: şurda paraya kıyıp da yurt içi 1-2 saatlik uçuş için business class bilet alabilecke varsa onlarla muhattap oliyim business classta farklı bir şeyler olsa, pleb tarafından daha lüks olsa felan paraya kıyıp business class alırım da, aynı uçak, aynı koltuklar felan, gereksiz geliyor. nası aynı koltuklar ayrıca pes var bikere 30 dk pes oynadım asddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Jaegerjaquez said: uçakta paralı bişi varmı ki ben bedava diye biliyorum herşeyi yok ya onur air ve pegasusta hostes menü ile geliyordu,tüm içecek yiyeceklerin karşısında fiyatları yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Bazı çapulcu havayollarında yastık istersen bile parasını istiyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 ne uçağı o ben de bilet alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Thy yönetim kurulu başkanına göre içki yasaklandığından beri kârlar 3 katı artmış. Nası arttı orası muamma tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 uçak alımı yaptıkları dönemdeki gelir gider tablolarını gösterirler ondan sonra şimdiki tabloları gösterirler, kârımız 3 katı arttı LOL LOL çekerler, adilik parayla değil nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar