Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tarihi sevmiyorum bilmesem de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Saeros said: http://i.imgur.com/6rLgxd0.jpg sdfsfsafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Akito said: MEZARINI AÇAN ÜLKEDE ONBİNMİLYON İNSAN ÖLÜYOR. GERÇEK BU MESAJI HEMEN 7 KİŞİYE YOLLA VE GÖZLERİNİ KAPAT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hamsilipilav said: abi fall of rome 7 milyon dediği neyden bahsediyor ki? işte bilumum gotlar, vandallar (günümüzde vandal kelimesi hala yakıp yıkıp kesen diye kullanılıyorsa bir sebebi vardır ehu) vs yakıp yıkıp yağmalıyor batı avrupa ve afrika'yı, muhtemelen onların toplamıdır. ExtraJudical said: Bende diyordum Sam gelip nasıl Muhalefet olur diye düşünüyordum asdgfs , Geçen olayda adam Atatürk hakkında yazdığı için okumayıp bahaneler ürermiştin bu videoları izlediysen belki Timur ile düşüncelerin değiştiğini düşünüyorum , Tarihi romanlardan duyduklarının yanlış olduğunu anlamışsındır umarım , bu 20. bölüm,21. bölümde Timurdan bahsedilmekte yani orasıda ayrı güzel tavsiye ederim, bu kadar açıklamadan sonra hala ikna olmadıysan heralde videoları izlemediğini düşünürüm. roman filan değil, tarihçilerin yazdığı, anlattığı şeyler. bir adam hakkında her millet (türk, arap, pers, hintli) kötü yazıyorsa, ateş var ki duman çıkıyor demektir. avrupa'nın ekmeğine yağ sürdüğü halde bugünkü avrupalı tarihçiler bile yukarıda yazdığım gibi rakamlar veriyor. sen biraz bağımsız araştırma yapsan zaten göreceksin ki yaşadığı dönemin dünya nüfusunun %5'ini kesen bir adam. hitler filan masum kalıyor yanında, o en azından paris'i kansız fethedecem deyip içindekileri diri diri gömmedi ele geçirince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 hamsilipilav said: abi fall of rome 7 milyon dediği neyden bahsediyor ki? batı roma imparatorluğu işte 400'lü yıllarda bir sürü ayaklanma ve yağmalamalar oldu. yok vizigotlar yok vandallar falan derken herkes her yeri işgal etti. sonra imparatorlara karşı ayaklanmalar oluyordu. sonrada zaten batı roma yalan oldu. doğru roma kaldı bizans. o dönemde ölen 7 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Y7xi12fm3J8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 cempostaci said: hamsilipilav said: abi fall of rome 7 milyon dediği neyden bahsediyor ki? batı roma imparatorluğu işte 400'lü yıllarda bir sürü ayaklanma ve yağmalamalar oldu. yok vizigotlar yok vandallar falan derken herkes her yeri işgal etti. sonra imparatorlara karşı ayaklanmalar oluyordu. sonrada zaten batı roma yalan oldu. doğru roma kaldı bizans. o dönemde ölen 7 milyon ne olduğunu biliyorum. batının düşüşünün belli bir olayı yok o yüzden salakça geldi o listede olması. listedeki diğer olaylarla çok alakasız bi konsept. tam olarak bilmediğimiz bir olay hala batının düşüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sam said: hamsilipilav said: abi fall of rome 7 milyon dediği neyden bahsediyor ki? işte bilumum gotlar, vandallar (günümüzde vandal kelimesi hala yakıp yıkıp kesen diye kullanılıyorsa bir sebebi vardır ehu) vs yakıp yıkıp yağmalıyor batı avrupa ve afrika'yı, muhtemelen onların toplamıdır. ExtraJudical said: Bende diyordum Sam gelip nasıl Muhalefet olur diye düşünüyordum asdgfs , Geçen olayda adam Atatürk hakkında yazdığı için okumayıp bahaneler ürermiştin bu videoları izlediysen belki Timur ile düşüncelerin değiştiğini düşünüyorum , Tarihi romanlardan duyduklarının yanlış olduğunu anlamışsındır umarım , bu 20. bölüm,21. bölümde Timurdan bahsedilmekte yani orasıda ayrı güzel tavsiye ederim, bu kadar açıklamadan sonra hala ikna olmadıysan heralde videoları izlemediğini düşünürüm. roman filan değil, tarihçilerin yazdığı, anlattığı şeyler. bir adam hakkında her millet (türk, arap, pers, hintli) kötü yazıyorsa, ateş var ki duman çıkıyor demektir. avrupa'nın ekmeğine yağ sürdüğü halde bugünkü avrupalı tarihçiler bile yukarıda yazdığım gibi rakamlar veriyor. sen biraz bağımsız araştırma yapsan zaten göreceksin ki yaşadığı dönemin dünya nüfusunun %5'ini kesen bir adam. hitler filan masum kalıyor yanında, o en azından paris'i kansız fethedecem deyip içindekileri diri diri gömmedi ele geçirince. Katliam yapmadı diyen yok zaten , büyümek için bunu yapmalıydı zaten asıl gayri müslimler zarar gördü , Sivas katliami sonrası ne oldu ? 9 ay anadolu içinde neden katliam yapmadı ? Onu yapan zalim insan bunu neden yapmadı , onu yapan bunu yapmazmiydi sence , asıl mesele Bayezıd han ile olan iftiraları aydınlatmaktı , katliam demişsin adam 30 ülkenin padişahı olmuş ve karşı gelenleri öldürmüş , haritaya baksan anlıcaksın , Osmanlı hakkında kötü yazılıp çizildiği için bazıları senin gibi nefret duyuyor , sende öylesin aslında ancak gereksiz buluyorum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 evet büyümek için onbinlerce kelleyi üstüste dizip piramit yapmalıydı gittiği heryerde. 8-) neyse ben diyeceğimi dedim, adamın ne olduğu zaten ortada. ortaçağın hitler'i kıvamında adama da atatürk'ten iyi sohbeti yapıldı ya artık şaşacağım birşey kalmadı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 yalnız etik üzerinden iyi kötü diyenlerle, timur op diyenleri ayıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 tokat gibi cevabı yiyen kim oldu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Sam said: evet büyümek için onbinlerce kelleyi üstüste dizip piramit yapmalıydı gittiği heryerde. 8-) neyse ben diyeceğimi dedim, adamın ne olduğu zaten ortada. ortaçağın hitler'i kıvamında adama da atatürk'ten iyi sohbeti yapıldı ya artık şaşacağım birşey kalmadı herhalde. Izmir içinde Rum sovalyelerinden piramit yaptığı doğru , belki ileri biraz ileri gitse kökünü kuruta bilirdi , hani diyoruz ya şöyle olsa böyle diye , Insanlar herkesi sevmiyor işte dindar kesin Atatürk olmasaydı şeriat olurdu vs. Diyor adam gözünün içine baka baka nefretini söylüyor , böyle insanlar şuan iktidar partisini senelerdir başımızda tutuyor yani Atatürk düşmanlığı var ülkemizde ve Hitleri sevende var , yahudi katliami yaptığı için çoğu kişide seviyordur , yani Stalin içinde böyle ancak Lenine gene sevgi duyanlar oluyor herkes bizim sevdiğimiz liderleri sevemiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 yabancı kaynak listesi verilmiş, orada timur için 17 milyon ölüme yol açtı denmiş.fakat bir tanesi 20 milyon kişiden bahsederken bir tanesi 7 milyon diyor arada 13 milyon gibi pek ufak olmayan rakamların oynaması çok inandırıcı gelmedi bana. zaten adam bununla ilgili kitapları listelemiş onlarda söylenen ( ki bunları nasıl, neden söylemişler onların kullandığı birincil kaynaklar nelerdir söylenmemiş)rakamların ortalamasını alarak bu kadar kişi öldürdü diyerek listelemek garip değil mi? yoksa bana mı garip geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 17 milyon full kolpa da. o zamanlar dünya nüfusu kaç kişiydi zaten? osmanlı'nın en geniş olduğu zamanda bile nüfusu 8 milyon tahmin ediliyor. 2,5 osmanlı kesmiş adam yani? tabii bu adamın çok kan döktüğü gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Dünya nüfusunun 5%i olduğuna inanılıyor o 17 milyonun. Yani 350 milyon falan olarak saptanmış o zamanki nüfus. Nüfusları nasıl saptıyorlar bilmiyorum ama Wikipedia'da Roma İmparatorluğu'nun 117 BC nüfusu için 88 milyon diyor, Osmanlı'nın 1856 nüfusu için 35 milyon diyor, bu bilgiler ışığında en geniş zamanında 8.5 milyondan fazladır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 28 olsun, gene saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar