Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 21. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 10.02.2013 @ 20.00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

faullerin hiç bir savunması yok, çok kızdım ambrabat ve rierraya. özellikle rierra, emrah başsanı resmen biçti ve hakem inadına kart göstermedi. böyle saçma sapan bir sürü faul oldu. savunmayı bu kadar sert kurmamalı. topu karşıya verip adamları tekmelediler resmen sinir oldum yahu. nazilere bile bu kadar eziyet edilmemiştir.

drogbanın başkan ile birlikte oturmasında sansasyonel bir durum yoktur, kendisinin öz geçmişini tartışmaya hiç gerek yok. adama sahip çıkacaksın ki o da sana başarı getirsin. hoş gerçekçi olmak gerekirse yaşından ötürü drogbaya hep bir güvensizliğim mevcut ama yine de tecrübe ve fiziğiyle galatasaraya çok şey katacağını her galatasaraylı gibi ben de gönülden umuyorum.

ayrıca oyun sistemini de beğendim, ilk golden önce kurduğumuz baskı muazzamdı. gol resmen ben geliyorum dedi. burak yılmaz 4-5-1 (4-2-3-1)'de ne kadar güzel şeyler yapabileceğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

ben onu gittiği takımın sistemini değiştiren adam olarak adlandırıyorum artık. artık bu sistem de yalnız da değil, drogba gibi bir rakibi var. eğer drogba form tutarsa burak'ta psikolojik olarak düşüş gözlenir. bu düşüşe de çare olarak takımın başarı elde ettikçe yakaladığı üstün motivasyonun olduğunu düşünüyorum.

ikinci yarıda da umut takviyesiyle sistemi 4-4-2'ye çevirerek bence schalke'ye fena bir göz dağı verdi. beni çözmek istiyorsan iki sistemime de önlem al diyor resmen. eğer topun canı 3 direk arasından girmek istemezse bu turu geçmemize hiç bir şey mani olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

ya bütün konuşmayı hatırlamıyorum ama aşağı yukarı şurda yazıyor; https://twitter.com/tribundergi

Çok dert değilmiş ya, yabancı fazla demiş, evet fazla.

11 yabancı diyor.

Sezon sonu Baros, Ujfa ve Melo gidici zaten. 8 yabancıya düşünce de gayet güzel ekstradan adam bile alınır.

Muslera, Eboue, Dany, Riera, Elmander, Drogba, Sneijder, Amrabat.

Şöyle yabancı kadron olsun da derdin hangisini oynatacağın olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Ridvan Dilmen: "Drogba'yi son 5 yildir izliyorum. Yerden kalkmiyor. Doktor cagiriyor, masör cagiriyor."

Rıdvan Dilmen Drogba'yı değil 5 yıl, 5 maçını izlemişse adam değilim. :)

Adamın Avrupa futbolu bilgisi Xavi Iniesta Messi üçgeni. O da NTV'de çalışıyor diye zorla çıkardılar da izledi falan.
Sosyal ağlarda paylaş

cidden bir ara ne kadar güvenilir adamdı rıdvan, özellikle şu şike olaylarından sonra iyice bitirdi kendini. Fenerlilerin bile çoğu artık iplemiyor adamı. Hani çıkıp doğruyu söylese de artık dalga geçiliyor haklı olarak.

Bu arada Drogba hakkında dedikleri kısmen doğru da yorumlaması yanlış. Drogba hep yerlerdeydi ama o Chelsea'nın kimliği gibi bi şey oldu artık asdfsd. Düşen kalkmıyor yerden hele skor avantajı vs. varsa ölü taklidi yapıyor. Sadece Drogba değil tüm takım yapıyordu o oyun soğutma olayını da işte burada Rıdvan, Drogba'dan vurayım demiştir. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...