kavurma Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 faullerin hiç bir savunması yok, çok kızdım ambrabat ve rierraya. özellikle rierra, emrah başsanı resmen biçti ve hakem inadına kart göstermedi. böyle saçma sapan bir sürü faul oldu. savunmayı bu kadar sert kurmamalı. topu karşıya verip adamları tekmelediler resmen sinir oldum yahu. nazilere bile bu kadar eziyet edilmemiştir. drogbanın başkan ile birlikte oturmasında sansasyonel bir durum yoktur, kendisinin öz geçmişini tartışmaya hiç gerek yok. adama sahip çıkacaksın ki o da sana başarı getirsin. hoş gerçekçi olmak gerekirse yaşından ötürü drogbaya hep bir güvensizliğim mevcut ama yine de tecrübe ve fiziğiyle galatasaraya çok şey katacağını her galatasaraylı gibi ben de gönülden umuyorum. ayrıca oyun sistemini de beğendim, ilk golden önce kurduğumuz baskı muazzamdı. gol resmen ben geliyorum dedi. burak yılmaz 4-5-1 (4-2-3-1)'de ne kadar güzel şeyler yapabileceğini bir kez daha kanıtlamış oldu. ben onu gittiği takımın sistemini değiştiren adam olarak adlandırıyorum artık. artık bu sistem de yalnız da değil, drogba gibi bir rakibi var. eğer drogba form tutarsa burak'ta psikolojik olarak düşüş gözlenir. bu düşüşe de çare olarak takımın başarı elde ettikçe yakaladığı üstün motivasyonun olduğunu düşünüyorum. ikinci yarıda da umut takviyesiyle sistemi 4-4-2'ye çevirerek bence schalke'ye fena bir göz dağı verdi. beni çözmek istiyorsan iki sistemime de önlem al diyor resmen. eğer topun canı 3 direk arasından girmek istemezse bu turu geçmemize hiç bir şey mani olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 taraftar çok iyiydi. biz de çok iyiydik. herkes çok iyiydi. hamit sevgilisiyle kavga etmişti sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 biri rıdvan dilmene selpak versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ahaha onu yazmaya geldiydim. ne pis adam arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bu kadro ile daha sonra drogbada gelecek eger antalya spor karsisindaki iyi oyunu tartisiyorsak isimiz var hersey shalke macina bagli.. antalyasporu yensek ne olacak ridvan aglasa ne olur artik tr sinirlarini geciniz abicim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ne demiş ki Rıdvan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 escape said: biri rıdvan dilmene selpak versin. Ne diyo ? Kimin hakkını yemişiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ya bütün konuşmayı hatırlamıyorum ama aşağı yukarı şurda yazıyor; https://twitter.com/tribundergi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 abi burak öyle bi oynadıki bugün helal oslkun sostizm haklıymış bu sene kanıtladı burak kendini yedirtti tüm lafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 burak yılmaz'ın hakkını yiyen barış şimşek, pozisyonun hemen sonrası sendeleyerek yere düştü görmüşsünzdür dfsd allah var ya gerçekten dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 http://i.imgur.com/KrARaLm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 escape said: ya bütün konuşmayı hatırlamıyorum ama aşağı yukarı şurda yazıyor; https://twitter.com/tribundergi Çok dert değilmiş ya, yabancı fazla demiş, evet fazla. 11 yabancı diyor. Sezon sonu Baros, Ujfa ve Melo gidici zaten. 8 yabancıya düşünce de gayet güzel ekstradan adam bile alınır. Muslera, Eboue, Dany, Riera, Elmander, Drogba, Sneijder, Amrabat. Şöyle yabancı kadron olsun da derdin hangisini oynatacağın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 "Galatasaray yüksek tempo ile oynamaya calisan bir takim. Drogba, tempoyu durdurabilir." tempoyu durdurucak adam drogba olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 özeti izliyorum şu an. sabri esmiş resmen ahah. eboue bir süre daha klübede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Lan hayatımda ilk defa Galatasaray maçı izlecim canlı stadyumda. Atmosfer şahane. Galatasaray rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Kaç kırmızı çıkmadı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 aquila said: "Galatasaray yüksek tempo ile oynamaya calisan bir takim. Drogba, tempoyu durdurabilir." tempoyu durdurucak adam drogba olsun. Ridvan Dilmen: "Drogba'yi son 5 yildir izliyorum. Yerden kalkmiyor. Doktor cagiriyor, masör cagiriyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 "Hatta geçen gece bana geldi kan ter içinde, kulunçlarını çektim. Valla" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 aquila said: "Galatasaray yüksek tempo ile oynamaya calisan bir takim. Drogba, tempoyu durdurabilir." tempoyu durdurucak adam drogba olsun. ahaha adamın 2 gün önceye kadar ingilterede oynadıgından haberi yok herhalde sayın Dilmen'in, türkiyede tempo düşürecek ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Bi gönderemedik barosu onada yazık bizede. Kiralık bari versek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ona niye yazik abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Rewendor said: Ridvan Dilmen: "Drogba'yi son 5 yildir izliyorum. Yerden kalkmiyor. Doktor cagiriyor, masör cagiriyor." Rıdvan Dilmen Drogba'yı değil 5 yıl, 5 maçını izlemişse adam değilim. :) Adamın Avrupa futbolu bilgisi Xavi Iniesta Messi üçgeni. O da NTV'de çalışıyor diye zorla çıkardılar da izledi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Rıdvan kendini bitiriyo azizeaykuta yaranacam diye bol bol saçmalıyor son yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 cidden bir ara ne kadar güvenilir adamdı rıdvan, özellikle şu şike olaylarından sonra iyice bitirdi kendini. Fenerlilerin bile çoğu artık iplemiyor adamı. Hani çıkıp doğruyu söylese de artık dalga geçiliyor haklı olarak. Bu arada Drogba hakkında dedikleri kısmen doğru da yorumlaması yanlış. Drogba hep yerlerdeydi ama o Chelsea'nın kimliği gibi bi şey oldu artık asdfsd. Düşen kalkmıyor yerden hele skor avantajı vs. varsa ölü taklidi yapıyor. Sadece Drogba değil tüm takım yapıyordu o oyun soğutma olayını da işte burada Rıdvan, Drogba'dan vurayım demiştir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bugün rüyamda gördüm bu maçı bu sefer 8-0 yeniyoduk ya sneijder falan gol atıyordu ben kameralara doğru bjk taraftarına doğru göya terbiyesizce hareketler falan yapıyorum hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar