Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 21. Hafta | Elazigspor - Besiktas| 09.02.2013 @19.00

cempostaci

Öne çıkan mesajlar

BiTcH_oFBaT said:

arcane said:

ofsayt sandıkları için, bir de doğalarında olduğu için küfür bastılar. mis gibi gol.

gökhan süzen acayip aksıyor. fernandes hala 70%.

mehmet akgün mü daha çok aksıyor gökhan mı? :)

mehmet'den sağ bek olmadı. bu durumda sol bek ne derece olur onu sana bırakıyorum, mehmet nereden çıktıysa... :)
Sosyal ağlarda paylaş

bizim olayı değiştiren Escude'nin girişi ve Toraman'ın stoperden çekilmesi oldu. Doğru formasyon budur, sezonun ilk yarısında bunu da görmüştük. Sahadaki herkesin verimi arttı resmen, ha Samet'te bunu biliyor ki yaptı. Lakin madem biliyorsun daha niye macera arıyorsun?

Sen şansına en beklentisiz olduğun sezonda beklentiler yaratmayı başarmışsın. Dene, sonuna kadar git. Ben halen şampiyon olacağımıza zerre inanmıyorum hep olduğu gibi ama en azından ikinciliği kovalamak gerek. Şuan ne deneme yapılacak zaman, ne de macera aranacak zaman. Takımı çoktan tanıyor olman gerek, ya tanıyorsun da inat ediyorsun doğruyu oynatmıyorsun hırsların yüzünden ya da cidden malsın.

Ayrıca Sinan'ı da direk yıktı. Adama 11 vermek büyük güven ki 2. kez veriyor lakin 40. dakika da adam çıkarılmaz, çıkarılır ama genç oyuncuya bu şekilde kıyılmaz. Ha belki Sinan'ın çıkışından sonra golü bulduk vs. vs. dersin ayrı konu ama bekle 45'i o zaman, güvenini yıkma adamın...

Sinan'da çok çabaladı ama yok, mental eksikliği belli oluyor. Yine de bu hırsıyla devam ederse çok faydalı adam olacak belli.
Sosyal ağlarda paylaş

oldun said:

Quadrophenia said:

Arkadas ne beceriksiz ileri uc adamlarimiz var ya.

46 gol atan takımdan bahsediyorsun dimi holosko 11 gol almeida 10 olcay ile fernandes 7şer gol

Öyle ama girilen onlarca pozisyonun karşılığı daha fazla olmalı. Holoskonun sağı solu belli değil, bugün on numara gol attı ama ceza yayından kalecinin üzerine plase pas atar hızda da vurabiliyor. Niang oynamaya başlarsa - ki rahat yarım devre çıkarabilir gibi görünüyor en azından önümüzdeki birkaç maçta çok daha iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaşlıların taş*ak geçtiği veli az maç oynamasına rağmen 6 asisti var.xavi selçuktan fazla asist yapmış.drogba geldikten sonra bakıyorum sanal ortama beşiktaşlı onca adam ağlamıyorum gözüme veli kaçtı diye laflarla eğleniyor.

türk futbolseverlerin kendi futbolcularını aşağılaması yakışmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

veli son zamanlarda gayet iyi + elazığ maçında escude girene kadar pozisyon dışı oynadı ve iyi idare etti. kendinden beklenilen herşeyi yapıyor. bu aralar beşiktaşlıların eleştirdiği isimler:

1- samet aybaba. sir samet diye yazı gördüm hatta haha
2- defans. o hafta piyango kime çıkarsa. oynarsa ersan, oynarsa escude, bazen bek oyuncuları.
3- o da olmazsa ortalaması düşük olan mcgregor

ama genelde gündem samet yani. bir kez hata senin olsun samet hocam.

veli, olcay gibi isimler topu stoper kalınlığında kullanma lüksüne sahip değiller. ikisi de bu yolda aşama katetti. olcay gol sayısıyla, veli asistleriyle. o yüzden ben pek ağır eleştiri görmedim. doğal bir beklenti bence. kimse bir sabri, selçuk istemez :P

şu da var, beşiktaş'da hangi pozisyonda olursan ol kaleyi göremezsen göze batıyorsun. misal ersan iki tane kafa vuruşunda kaleyi göremedi mi bırak sivok vursun, toraman vursun diyoruz falan, öyle bir ortam var.
Sosyal ağlarda paylaş

McGregor'u pek eleştiren yok ya, var yani kör adamlar... şu Beşiktaş'a getirip Casillas, Buffon koysan yine yer sadfasdfsda

Ha tamam hataları da oldu evet ama işte defans sürekli adam kaçırırsa veya kademe hatası yaparsa kaleci de bir yere kadar. Eminim Rangers'ta kalsam daha iyiydi dediği anlardan oluyordur onunda sdafdsf

Yani genelde iyi kaleci, bazen cidden kalitesini konuşturduğu anlar oluyor. Yine de işte kariyerini geçirdiği lig vs. düşük seviye olunca bir yere kadar tecrübe :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ligin en çok gol yiyen takımlarından birinde 21 haftada sadece 2 kez kalitesini konuşturdu. McGregor bu seviyenin kalecisi değil. Takım savunması zayıf diye, Cenk daha riskli diye, feda diye tahammül ediliyor. Mecburen oynuyor yani. Seneye yabancı sınırı aşağı çekilince gözden çıkarılır diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...