Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir mcdonalds dusunun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sira beklemiyorsunuz
masalarin uzeri yapis yapis yagli degil
kasada beklerken arka tarafi goruyorsunuz ve makinelerin uzerinde bir gram pislik yok.
patatesler ozenle kizartilmis, rengi ve tadi tam olmasi gereken.
tuvaletinde tuvalet kagidi bile var. temiz kokan tuvalet bu arada.

az once boyle bir mcdonalds gordum. acilali 1 hafta olmus. 2 aya boku cikar kesin. pislesmeden yiyeyim dedim.
Mesaj tarihi:
bu mcdonalds tamamen bağımlılıkla ilgili bişey ya
aylardır yemiyorum hiç de canım çekmiyor
esnaf lokantalarına alıştın mı hayat daha bir güzel
ezogelin-macar kebabı-cacık
olmadı
pilav-türlü-yoğurt

oh mis
Mesaj tarihi:
Pisligin sebebi orda yiyen insanlar. Masa altlarina sakiz yapistiran, koltuk aralarina mayonez ketcap sikan, yere cöp atan, birbirlerine cöp atan, tuvaletlerde klozet icine iseyemeyen, yere duvara sicratan, pisligini fircayla temizlemeyen insanlara da böyle hizmet.
Mesaj tarihi:
cempostaci said:

yapiyorun malesef. tadi cok guzel patateslerinin :(

Adam bu konuda hakli beyler. Nasil yapiyorlarsa en iyi patatesi yapiyor herifler.
Mesaj tarihi:
Onu bir türlü çözemedim ben ya. Ya adamlar özene bözene o kadar kötü yapıyor herhalde, başka bir açıklaması olamaz. Patates kızartması ne kadar kötü yapılabilirin tanımı resmen BK patatesleri(özellikle çok yoğun olmayan günler/saatler büsbütün iğrençleşiyor). Yani alt tarafı patates abi, dondurulmuş hazır alıyolar zaten bir de. Masraftan kaçınıp en ucuz patatesi alıyorlar desen bile doğru düzgün patatesle arasında ne kadar fiyat farkı olabilir ki? İğrenç patatesleri yüzünden kaçırdıkları müşterilerin yanında devede kulak bile kalmaz muhtemelen.
  • Yeni Oluştur...