Eternal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Şu uniformalar kesinlikle avrupa ucuşlarında kullanılmaz.. ben arkadaşlardan ögrenip durumu dönücem az dayanın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hostesleri taciz edemeyecek olan layikciler yine şeriat geliyor diye ciyaklamaya baslamis, hanimi hostes olan müslüman vatandaşlarımız artık gönül rahatlıgı ile calismalarina izin verecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ak parti hükümeti kemalist oligarşinin ayaklar altına aldıgı hosteslik meslegini layık oldugu konuma getirdi, tarihe not düşülsün ak parti hükümeti döneminde gerçekleşmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 şu nutellayı biri kaşıklasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nutellayı gün ışığına maruz bırakmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 darbe dönemi refleksleri bunlar, kurtulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nutella rp yaparken kendi kendini hipnotize etti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 nutella'nın şakirt rpsi baydı ya. tadında bırakmayı öğrenemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Marty said: nutella rp yaparken kendi kendini hipnotize etti sanirim. işi gücü bırakıp ak parti genclik kollarına girmek kariyer hedefim, pratik lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi bi saatten sonra bayıyor ya. iyisin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 cok kaptırıyorum bazen kusra bakmayın boku cıkıyosa,sırf bunun icin feyk hesap alıcam bi ara üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bi daha olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 türk halk yolları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ne kadar kotu bir dizayn. Hali gibi. Ustelik kirmizi. Bu zihniyet Camlica tepesine yapilacak cami icinde Sultanahmet'in kopyasini secmisti. Nasil oluyorda bu mallar mevki sahibi oluyor anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Yorumlar da süpermiş Milliyet'te "Saçları açık olduğu için dinimizce caiz değil. Bence bütün hostesler erkek olsun diyeceğim ama bu seferde kadın yolcular için kulp takarlar. En iyisi THY da hosteslik tümden kaldırılsın." "abd bütün ülkelere ingilizceyi vew kendi kültürünü yerleştirmeye çalışıyor. bu kıyafetler özellikle ortadaki türk kültürünü yansıtması açısından çok başarılı ..... tebrikler ...(bazı arkadaşlar farketmiyor olabilir ancak türk fillmleri müslüman ülkelerde izlenme rekorları kırıyor ve türkiyenin reklamını yapıyor.biraz abd ve ingiliz kültürü dışına çıkmak lazım" "çok beğendim yapanların ellerine sağlık uçaklarda hosteslerin ülkemizi yansıtan bu kıyafetleri sergilemesi şık bir uygulama şu batı özentisinden kurtulamayan yorumlara da diyecek bir şey bulamıyorum" "Çok şık olmuş, harika kıyafetler, pırıl pırıl. Kadınların onurunu da ayaklar altına almıyor. Bacak, göğüs gösterip de müşteri çekmek kadınları aşağılamaktır. Kadın vücudunu para kazanma aracı olarak kullanmak onursuz bir davranıştır. Bu yeni kıyafetlere tüm kadınların destek vermesi gerekir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi aynı benim yorumlar işte, hangimiz halktan yana sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hadi böyle yaptın bari şık yap lan. http://1.bp.blogspot.com/-8ICnNUmbZLE/TsuRAOeGBRI/AAAAAAAAnOw/xhWuexsK4vU/s1600/Flight+Attendants+-+018.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 brezilya olimpiyat oyunları kıyafetlerini merak ediyorum ben. çığır açabiliriz gibime geliyor bu konuda. bi iran kadar olmasa bile ses getireceğiz hamdolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bende istanbul 2020 olursa maskotu falan düşünüyorum. bu tarz bişey olur işte. utanç. http://live.sporx.com/img/2012/11/12/Image13.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hangi oyuncakçıdan almışlar ya yuh ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 adı kanka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 doğru konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 mani said: brezilya olimpiyat oyunları kıyafetlerini merak ediyorum ben. çığır açabiliriz gibime geliyor bu konuda. bi iran kadar olmasa bile ses getireceğiz hamdolsun. http://forum.paticik.com/read.php?13,6614069,6614088 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 olm özel şirket değil mi bu size ne anasını satayım. emirates ile arasında adında türk geçmesi dışında bir bağımız var mı? kesin yarısı devletin falandır gerçi şimdi. hatun görmek için Lufthansa veya Aer Lingus'u tavsiye ederim bu arada. edit: ayıp olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar