Fistan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 bedava verirse alırım ama baska birilerine satana kadar stoklaması lazım benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 500k $ olan adam senle niye atkadaş olsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 seviyo çünkü beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 550k $ ım olsa bende istediğimi severim tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 satılmamalı, müze olmalı dendi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2013 o adam oyunlara 550k usd değil anca 50k felan harcamıştır, baya güzel bi şekidle 550k'ya satarım diyordur. 550k'ye alan da belki amerikalı bi hiphopçu felan olur, çöp niyetine kullanır onları lan euh. evet müze olsun bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 ntv'i bile görmüş http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/1-milyon-liraya-30-yillik-koleksiyon.html?position=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Bone said: o adam oyunlara 550k usd değil anca 50k felan harcamıştır, baya güzel bi şekidle 550k'ya satarım diyordur. 550k'ye alan da belki amerikalı bi hiphopçu felan olur, çöp niyetine kullanır onları lan euh. evet müze olsun bence de. kıskandın mı ? sende olmayan kaç oyun var orada söylesene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 escape said: 550k $ ı buna veren adam eğer arkadaşımsa, bir daha görüşmem.. yani müsriflik, israflık yani aklına ne gelirse o yani şu olay... madem 500k harcamak istiyor canın hayırlı bişi olsun; [list] [*] o parayla bir sürü hayvan barınağına yardım yapabilirsin. [/list] [list] [*] o parayla ciddi bir sayıdaki aileye gıda yakacak ve giyecek yardımı yapabilirsin [/list] yani anlatmak istediğim şey insanların biraz daha mantıklı olmaları. pff nys grşz 500 milyon dolar bankada nakiti olan petrol oligarki isen 10 gunluk gunluk faiz gelirin, sirketlerinden ve gayrimenkullerinden gelirleri, milyar dolarlarini falan saymadim bak. petrol kuyusu sahibi bir arap seyhinin 25. oglu falan isen, tahminen 3-4 aylik cep harcligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar