Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi daha öncede söylemiştim (dün çipet'in dağ bağ meselesin de) atalarım timur la birlikte osmalıya karşı savaşa gelmiş sonra yenince bir kısmı kalmış (timur toprak-altın vermiş falan) günümüzde kıyasla baya fantastik savaşlar dönmüşte.. timuru abartmayın adam bir kere moğol kökeni daha ağır basan ayrıca yaptıklarını da islam için yaptığını söyleyen/sanan (şimdiki amerika nın özgürleşme bahanesi gibi) ama ne hikmetse seferlerinin çoğu müslüman ülkeleri üzerine yapan bir tip.zati sam abi nin dediklerine katılmakla birlikte üzerine de çok laf söylenmez. osmanlıyla olan savaşını da bir nevi "prestij için" yaptığını sanıyorum bir nevi güç gösterisi ve bi nebze daha az kıyıma uğramış savaşdan sonra buradaki insanlar.. ha sonra ne olmuş adam bildiğin canı sıkılmış geldiği gibi gitmiş.osmanlıya,bu topraklara kattığı pozitif-negatif hiçbir şey yok.. son olarak osmanlıyı 50 yıl geriye götüren adamı Atatürk den üstün görmek...yorumsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abraham lincoln de turkmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ayrica vampir avcisiymis da. savas, ulke baskanlgi falan yaparken bos vakitlerinde de vampir avlamis. ataturkle kapisir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Timur gayette Türktü, Bayezide yazdığı mektuplarda belirttiği gibi ordusu da Bayezidin devşirmelerinden daha Türk daha müslümandı. Timurdan çok Osmanlıyı tartışmak gerek ne kadar Türktüler diye???... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 anadolunun ırzına geçmeyeydi iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Daha cok türk olunca ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Bişey olacağı yok, konu böyle ilerledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Türkiye Türkleri olarak bizim atalarımız öncelikle Osmanlılar, ikinci olarak da Selçuklulardır. Timur veya ne bileyim Atilla ile olan akrabalık bağımıza pek önem vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Aslında kızılderililer ve apaçiler de türk soyundan gelıyormus, genclerımızın apaçi özentiliği ordan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Boş işlerle uğraşmayın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 İlkokuldan bu yana hilal taktiğini bizim diye biliyorduk. Hannibal mete ye tivit mi atmış ne olmuş. kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Keşfetmesi zor bir taktik değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 timur türkmüş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Haninal da türkmüş,bal bulamazsa öleceği için hani-bal hani bal diye diye hannibal demişler adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 "Tatar Ramazan" said: Timur gayette Türktü, Bayezide yazdığı mektuplarda belirttiği gibi ordusu da Bayezidin devşirmelerinden daha Türk daha müslümandı. Timurdan çok Osmanlıyı tartışmak gerek ne kadar Türktüler diye???... Aynen öyle , zaten Türklük benliğini yitirmeye başladığı anladığı içinde kırgınlığı vardı , ancak bazı arkadaşlar Ormanlıya toz kondurmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 türk diye birşey yok türkiye cumhuriyeti vatandaşı var.. türk yasakladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Komutan said: Türkiye Türkleri olarak bizim atalarımız öncelikle Osmanlılar, ikinci olarak da Selçuklulardır. Timur veya ne bileyim Atilla ile olan akrabalık bağımıza pek önem vermiyorum. Yunan ve Hititler falan daha çok sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 şampiyon Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Türküm diyen bir padişah göstersin biriniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 öyle susup kalırsınız işte , boşuna konuşmuyoruz bosuna Siyaset bilimi okumamısim hemde ıngilizce kolay değil yani asdfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 okumaya üşendim çok saçma gözüküo topic de türk olunca noluyo olmayınca noluyo ona göre susup kalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Türk olması önemli derken Timur hanin Türk olduğuna inanmıyorlar , adam Türk hakaniyim diye şiirler türküler yazmış , bunlar ise yok moğol yok şu , adamın yeri belli yurdu belli ışte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Siyaset bilimi okudum hem de fransızca ama konuyla alakasını göremiyorum. Konuyu da Tarih bölümüne attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExtraJudical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar