mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 geçen senede hd seçeneği vardı ayrı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 hd dedikler 1080 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 720 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 280lik olanı alıcam ben herhalde, düşük versiyonuyla 2 senedir izliyorum. Yükseğini alsam 16mb internet 100gb kota ile belimi doğrultamam diye düşünüyorum... Tırt versiyonu iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 hangi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Catze said: sadece maçlar gidiyor işte, farkı yok digiturkplayden. başka bişi izleyebiliyorsun arkadaşın maçı izlerken hayır. cep telefonundan açınca bile pc gidiyor normal star tv bile izliyor olsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 tatava yapmayın ben gs fb bjk alacak varsa 3 kişi hd ye 2 kişi normal kaliteye girerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Rerore said: hangi takım Fenerliyim ama tüm sezonu alıyorum ben, boşsam diğer maçlara da bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 hd 1800, sd 800 kbps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 hd 32" de filan izlemek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 geçen sene derbilerde bir sorun cıkınca standart paketi para almadan hd pakete yükseltmişlerdi sdafas ilk derbi ne zaman bekleyin patlamazsa hd alırsınız yoksa boşa paranız gitmesin :D ayrıca evet standart gayet yetiyor ya monitörde izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 siteden bakabiliyorsunuz test yayınlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Rerore said: hangi takım biz senle ortak girelim HD yayına. 210ar veririz. ben pcden açıp tv ye gönderiyorum yayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 yakında zaten indirim var diye ararlar beni, bakalım ne kadar indirim yapacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 prensipte uyar araplar aldı zaten belki kampanya yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 haber ver alırken ama sd olsa daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 beşiktaş maçlarını da hayrına veririz onların parası yoktur eheheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 applev0dka said: Catze said: sadece maçlar gidiyor işte, farkı yok digiturkplayden. başka bişi izleyebiliyorsun arkadaşın maçı izlerken hayır. cep telefonundan açınca bile pc gidiyor normal star tv bile izliyor olsan yoo gitmiyor tekrar denedim. ligtv açarsan ligtv gidiyor sadece o da maç varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Catze said: applev0dka said: Catze said: sadece maçlar gidiyor işte, farkı yok digiturkplayden. başka bişi izleyebiliyorsun arkadaşın maçı izlerken hayır. cep telefonundan açınca bile pc gidiyor normal star tv bile izliyor olsan yoo gitmiyor tekrar denedim. ligtv açarsan ligtv gidiyor sadece o da maç varsa pc'den kanaltürk açtım, sonra cepten star açtım, pc ekranında yayına erişiminiz reddedildi (44) diye hata çıktı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 gidiyor yayın, bazen geç gidiyor 5-10 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 applev0dka said: Catze said: applev0dka said: Catze said: sadece maçlar gidiyor işte, farkı yok digiturkplayden. başka bişi izleyebiliyorsun arkadaşın maçı izlerken hayır. cep telefonundan açınca bile pc gidiyor normal star tv bile izliyor olsan yoo gitmiyor tekrar denedim. ligtv açarsan ligtv gidiyor sadece o da maç varsa pc'den kanaltürk açtım, sonra cepten star açtım, pc ekranında yayına erişiminiz reddedildi (44) diye hata çıktı ?? sıkıntı sende http://i.imgur.com/udljTV3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 bence sende, hemen müşteri hizmetlerini arıyorum yayınını kesiyorlar asdafs [21:05:49] Siz:televizyon kanalları yayınlarını aynı anda hem pc'den hem tabletten izleyemiyorum, bunu yapan başka kullanıcılar var [21:05:51] Yardım Robotu:Tek abonelikle aynı anda sadece bir cihazdan yayınlarımızı izleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 hem pc hem tablet mi? ben hem pc hem tablet hem de tv den izliyorum. sen digiturkplay den mi bahsediyorsun acaba ya ? yoksa dilediğinyerde den mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar