Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000051388/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Yari-Sezon-Paket Süper Lig Yarı Sezon Paketi 150 tL ben gs liyim fenerli, bjk li varsa 3 kişi girelim 50 tlden herkes kendi maçını seyreder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sezon başı 200dü zaten, şurda 3 ay kalmış 150 istiyolar yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 derbiler nası olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 buluşup beraber izliceksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bizde 3 kişi kullanıyoruz ama yakınız derbileri beraber seyrediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 derbi kalmadıki zaten bir fb-gs var ilk devre 2. devre yaparız zaten ülkerlinki oluyor derbilerin sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben de gs li olmasam fena teklif degilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Rerore said: bir fb-gs var ilk devre 2. devre yaparız FB-GS Fenerin sahasında olduğundan Fenerlinin hakkıdır o maç, uyanıklık yapmayalım asdasd!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Derbilerde kura cekersiniz, kazanamayan gogogo korsan tv yapar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 neyi tartışıyosunuz ki derbilerde çalışmıyor zaten dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 normalde de çalışmadığı oluyor, biz aldıkta pişmanız yani gerek yok para baymayın buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 bu sezon+ önümüzdeki yıl 350 tl maç başı 7.5 tl ye geliyor laz varsa girelim 4 kişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 420 lira olmuş lan. Yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Yüksek Kalite: 419 TL Hakketen çüş standart kalite 279 tl ama görüntü leş gibi, üstüne üstlük derbilerde sıkıntı olucak bir de. Tv den full hd yayın alınca 540tl falan yapıyor sadece lig tv ücreti.Hiçbir avantajı yok bence şuan digiturkplay'dan macları izlemenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Tek avantajı farklı yerlerde izleyebilmek, kendi takımını izleyeceksen rakip takımı tutan arkadaşlarla ortak girip ucuza getirmek filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 mantigi iyi de isleyisi berbat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 sanssizsansli said: Tek avantajı farklı yerlerde izleyebilmek, kendi takımını izleyeceksen rakip takımı tutan arkadaşlarla ortak girip ucuza getirmek filan. bende normal digiturk var farklı yerlere izleyebiliyorum gayet dilediğin yerde diye bi uygulaması/sitesi var. rakip takımı tutan arkadaşlarına da şifreni verirsin ortak olurlar ücrete maçları izlerler, yani o avantajlarda pek avantaj değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 o diledigin yerde yi calistirdigin zaman senin kendi yayinin gidiyor bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 sadece maçlar gidiyor işte, farkı yok digiturkplayden. başka bişi izleyebiliyorsun arkadaşın maçı izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 valla bilmiyorum ki bende de hepsi var...hangisinden ne izliyorum hic haberim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 420 çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 baslangic arti taraftar paketi kaca ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Catze said: sanssizsansli said: Tek avantajı farklı yerlerde izleyebilmek, kendi takımını izleyeceksen rakip takımı tutan arkadaşlarla ortak girip ucuza getirmek filan. bende normal digiturk var farklı yerlere izleyebiliyorum gayet dilediğin yerde diye bi uygulaması/sitesi var. rakip takımı tutan arkadaşlarına da şifreni verirsin ortak olurlar ücrete maçları izlerler, yani o avantajlarda pek avantaj değil. Ben bunu bilmiyorum ya, dijitürk hiç kullanmadım zaten. Tee eskiden olan şeye göre yorum yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Dark_Soul said: Yüksek Kalite: 419 TL Hakketen çüş standart kalite 279 tl ama görüntü leş gibi, üstüne üstlük derbilerde sıkıntı olucak bir de. Tv den full hd yayın alınca 540tl falan yapıyor sadece lig tv ücreti.Hiçbir avantajı yok bence şuan digiturkplay'dan macları izlemenin. oha geçen sezon 2 sezon birden diye bir paket almıştım. hd için ayrı tarife mi açmış herifler? tam kan emici oldu digiturk de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar