Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çekicinin,treni çekmesini ayrıca tartışalım :D
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sonunda transformersa bağlar diye bekledim
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kamyoncu manyağın teki çıktı rıza baba.
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aquila said: gotu basi ayri oynuyo la aletin. buz yolu kamyoncuları çekti canım açiim de izliim
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 2. olayda, vinci çekerken kopan zincir fırlayıp arabayla yanlarından geçip aval aval bakan tipin kafasına gelse 10 numara reklam olurmuş. Hem güvenli ölçülerde zincir kullanın alt mesajı da verirlerdi.
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ne kadar gereksiz bir reklam birde şu volvonun pazarlamasına gel http://www.youtube.com/watch?v=ridS396W2BY ama bunların önemi yok tabi bizde, yükle yükleyebildiğin kadar.
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ben Mercedes'in superbowl reklamını beğenmeyenlerden övgü bekliyorum bu lise seviyesinde kısa film yapıtına :)
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Selam, O saat nedir öyle masada eblek eblek duran. Sonra o nasıl bir über zincirdir ki o aracı çekebildi!!! Neden bu araç düz gidemiyor!!! Nasıl oluyor da arka aksa yük binmeden treni çekebilecek kadar yere tutunma sağlayabiliyor o araç!!! Saygılar.
Öne çıkan mesajlar