vaperon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 nesi viral la bunun mis gibi yapmışlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 viral olsa ismi geçmez olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hayvan gibi gopro yapıştırmışlar, ne virali ahsdhashdhds şu da iyimiş ama http://www.youtube.com/watch?v=3luc-03ZJuU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 almak lazım bi tane bundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 alette ne auto focus varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Llama said: nesi viral la bunun mis gibi yapmışlar işte sendeki hangi edition'dı? bana da getirtsene bi tane alıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 hero3 black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 zengin edition Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abd'ye giden varsa getirsin 400$'a bana :) 500 TL fark var türkiye ile. yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=rIu5B3Fsstg bundan iyisi olmıycak hiç bi zaman, her sene bunu yayınlasınlar olsun bitsin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Şu cok güzel birşey ya gelecegin tech. http://www.surroundvideo.com/ zamaninda pati'de biri paylaşmıştı hakikaten gözlükle film izleyeceksem böyle birşey için isterim osuruktan 3d degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 toggie said: abd'ye giden varsa getirsin 400$'a bana :) 500 TL fark var türkiye ile. yuh ya. çok pahalıymış lan:( 100$ olsa herkes alsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 G-eye var cok daha makul fiyatli. Decathlon'da satiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Llama said: nesi viral la bunun mis gibi yapmışlar işte viral nedir llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 go-pro nasıl bu fiyatta bu kadar satıyo bilmiyorum gerçekten pahalı buluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 küçücük aletten muhteşem performans alıyosun. daha ne olsun fiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 kameralar bu kadar ucuzluyoken, 600 liralık kamera diyince abes geliyo bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 çünkü benzeri ürünler var arkadaşta yarı fiyatına falan, ha o kadar iyi değil ama cart diye çok yükseliyo fiyat go-pro diyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 100tlye de kamera var onu al o zaman zorla mı satıyolar anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Chemical said: çünkü benzeri ürünler var arkadaşta yarı fiyatına falan, ha o kadar iyi değil ama cart diye çok yükseliyo fiyat go-pro diyince. abi gopronun amacı sadece kamera olması değil. extreme sporlarda çok kaliteli görüntüler çekebilmek için minicik süper bi alet farkettiysen su altına sokabiliyosun filan. böyle bir kamera. bir yere takabiliyorsun, kayakçılar paraşütçüler sörfçüler alayı kullanıyor bunu. ve hayır bu kalitede bir alternatifi yok gopronun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ben de buzdolabı poşetine konmuş markasız el kamerasından sözetmiyordum, go-pro olmayan gene suya denize soktuğumuz sd kartına çeken sadece resolutionu daha düşük aletler vardı çok daha ucuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 abi resolutionu düşük aletlerle kıyaslamanın manası ne goproyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 ilk senin aklına gelmeyince kıskandın mı kemikal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Chemical said: viral nedir llama reklam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar