lMrWild Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Suan 16 $ Var AdSensede :)-D Baska Yapan Var mı Bu Forumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kareşim zengin olmuşsun sen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yo-u-tu-be'den değil. Yûtüub'dan. Yuutüub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kedili vidyolar koyup thumbnaile meme mi koyuyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 biri açıklasın adsense i bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aynen panpa açıkla kaç tık a ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 youtubeda partner olmak için hayvan gibi izleyicin olması lazım değil mi 10k sub ve 100k üsgtü izlemeli baya video felan zaten partner olduktan sonra 1k view basına 2.5 4.5 dolar arası para kazaıyosun 16 dolar baya yaşlan geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1k basina 80 cent civari diye hatirliyorum ben. Degisiyor hatta tipine vs gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 benim 42 subscribers ve 166,922 video views var. ben üye olabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 wevibe videolarını sitelerden çalıp yayınlamak sayılmıomuş joker sdfs ama, "vur joker" videosu ise saygı duyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Lopeth said: 1k basina 80 cent civari diye hatirliyorum ben. Degisiyor hatta tipine vs gore tamamen kim olduğuna bağlı diye biliyorum bende yane perez hilton felan yüksek alıyo sıfır bi adamsan düşük alıyosun felna http://bizcovering.com/major-companies/how-much-do-youtube-partners-make/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Joker said: benim 42 subscribers ve 166,922 video views var. ben üye olabiliyor muyum? deneyebilirsin sanşınıda büyük ihtimalle olamassın bütün contentinin orjinal olması gerekiyo bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bir funny videos compilation hazırlayıp preview resmi olarak bikinili kız falan koyarsanız 5 milyon+ view garanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oda sanırım olmuyo norak yane işte partner kuralları baya sıkı yanıltıcı video felanda sevmiyolar bide tek video ile olmuyo sürekli content üğretenleri partner yapıyo adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Google'den arama yapıp face'den arkadaş da ekliyosundur sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi tane hatun vardı elinde bir köpekle "eevet bugun sütyenimizi nasıl bağlarask memelerimiz büyük gözükür" tarzı videolar yapıyordu.inanılmaz da view alıyordu. bunlar mı partner oluyor şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hmm belki eskiden oluyordu öle, çok var çünkü o tarz video mesela http://www.youtube.com/user/MrTubegangsta/videos?view=0&flow=grid şurda adamın dandik 25 tane videosu var araba at yangın falan 2-3k view ile, 15k subs var, ama tek bir video var orda 103,058,232 (100 milyon!!) kez izlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 r10.net ten adam bulup tıklatmıştır abi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Norak said: hmm belki eskiden oluyordu öle, çok var çünkü o tarz video mesela http://www.youtube.com/user/MrTubegangsta/videos?view=0&flow=grid şurda adamın dandik 25 tane videosu var araba at yangın falan 2-3k view ile, 15k subs var, ama tek bir video var orda 103,058,232 (100 milyon!!) kez izlenmiş. adam partner mı peki? asıl soru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bourbon said: bi tane hatun vardı elinde bir köpekle "eevet bugun sütyenimizi nasıl bağlarask memelerimiz büyük gözükür" tarzı videolar yapıyordu.inanılmaz da view alıyordu. bunlar mı partner oluyor şimdi? jenna marbles partner evet hatta tasaklı partnerlardan 6.5 milyon subı var http://vidstatsx.com/youtube-top-100-most-subscribed-channels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hayır meme power var orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 aslında hatun sırf meme değil elenceli felan komik yane kendiyle dalga geçebiliyo felan ama ilk sıralardaki adamlar çok kötü ya cidden çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yok ya bildiğin eşitlik falan yok cins arasında. Biz video çekip george carlin tier'inde takılsak espri konusunda gene 100 view dolmaz. This is just about boobs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bir tane hatun vardı japonca öğretiyordu aynıyukardaki hatun gibi memeden oluşuyordu gözleri mavi adını hatırlayamadım şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar