Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 http://www.sabah.com.tr/Dunya/2013/02/08/dort-ebeveynli-aile-bilmecesi ya arkadaşlar sizi bilmem ama benim midem bulandı Medeniyet dedikleri şey gerçekten buysa ben cidden anti medeni olmaktan gurur duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 eğlenceliymiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dalga geçmek içinse evet bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi olay zaten senin veya benim midemizin bulanması değil. onlar için durum ne? onlar mutluysa, bize ne? oturup konuşmanın, dedikodu yapmanın yargılamanın zararı herkese. Bırakın insanlar birilerine zarar vermedikleri sürece, canları ne istiosa yapsınlar, ki uzun vadede siz zarar görmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hollanda'yi kesin sular yutacak, gokyuzunden alev yagacak, cekirger suruleri ulkeye musallat olacak. Tam bir gunahlar ulkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kaliko said: Hollanda'yi kesin sular yutacak, gokyuzunden alev yagacak, cekirger suruleri ulkeye musallat olacak. Tam bir gunahlar ulkesi. Unutma bu mesajını sdssdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 neye mideniz bulandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kaliko said: Hollanda'yi kesin sular yutacak, gokyuzunden alev yagacak, cekirger suruleri ulkeye musallat olacak. Tam bir gunahlar ulkesi. 2013 de hala bilmem kaçbin yıl önceki aynı apocalypse senaryosu. Geliştirin biraz kendinizi, ne biliyim en azından bi cromartie, bi cameron felam sokun mevzuya. olmuyo bööle, hep çekirge gelcek gitcek. İzlanda daki günahkarları napcanız, çekirgelerin götü donar orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sabah.com.tr + gay / lezbiyen haberi + hollanda + mide bulantısı + medeniyet bu mu mottosu = günlük yobazlık görevi başarıyla tamamlandı. size ne elalemin ne b.k yediğinden. bir bitmediniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 başarılı bir çalışma yapmışlar kendi aralarında ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 güzel bi şey işte. kıskan bizim yobaz to be ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Saeros said: eğlenceliymiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oha her gece orgy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tek kötü yanı o zaten. orgy de dönmemiş ortada. adamlar gaymiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 navyamphs said: Kaliko said: Hollanda'yi kesin sular yutacak, gokyuzunden alev yagacak, cekirger suruleri ulkeye musallat olacak. Tam bir gunahlar ulkesi. 2013 de hala bilmem kaçbin yıl önceki aynı apocalypse senaryosu. Geliştirin biraz kendinizi, ne biliyim en azından bi cromartie, bi cameron felam sokun mevzuya. olmuyo bööle, hep çekirge gelcek gitcek. İzlanda daki günahkarları napcanız, çekirgelerin götü donar orda. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kek said: tek kötü yanı o zaten. orgy de dönmemiş ortada. adamlar gaymiş hakkaten. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 dalga geçmiyordum ben, eğlenceli bir olay gerçekten de çocuklar da gayet şanslı bence, her şey yolunda giderse kendilerini candan sevecek 2 değil tam 4 kişi olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Katibim said: http://www.sabah.com.tr/Dunya/2013/02/08/dort-ebeveynli-aile-bilmecesi ya arkadaşlar sizi bilmem ama benim midem bulandı Medeniyet dedikleri şey gerçekten buysa ben cidden anti medeni olmaktan gurur duyuyorum iyide sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çok iyi hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hindistanda ikiz adamlarla evli tek kadın geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 nordlydian said: sabah.com.tr + gay / lezbiyen haberi + hollanda + mide bulantısı + medeniyet bu mu mottosu = günlük yobazlık görevi başarıyla tamamlandı. size ne elalemin ne b.k yediğinden. bir bitmediniz... Sen kafanda nasıl bir medeniyet anlayışı besliyorsun bilemiyorum Bugün bunu dedin Yarın annesini hamile bırakan evlat haberi duyarsan da böle tepkisiz kal emi zaten ne yaptıysak şu bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yüzünden kaybettik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ikili konuşmaları hiç sevmem ama benim medeniyet anlayışım nedir biliyor musun? küçücük kız çocuklarının 70 yaşındaki kendine hacı hoca diyenler tarafından tecavüze uğramadığı, din kisvesi altında sizi cennete götürücem diyen hocaların adamı,nişanlısını , adamın annesini düdüklemediği , yine ''herkesi kucaklıyoruz'' diyip taraf olmayan bertaraf olur diyen yöneticlerin olmadıgı bir toplum medenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 o 4 kişi sana çakmıyosa senin midenin bulanması bişey ifade etmiyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 benim medeniyet anlayışımda herkes sokakta arabada evde cafede barda havada karada suda 4lü 5li seks yapabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 monoscope said: benim medeniyet anlayışımda herkes sokakta arabada evde cafede barda havada karada suda 4lü 5li seks yapabiliyor sen çok fazla public disgrace, kink, bondage filan izlemişsin. az sakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar