Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Jim_E_Rustler said:

LANE WITH ME KAEDE-KUUUN~

http://st.elohell.net/public/chill/dbad0d5216da583a71bd62da8a48adc1.jpg

http://i.imgur.com/rINElFM.jpg

herkes bir parça istiyor
Mesaj tarihi:
Beyler başlayalı 2 gün oldu ama bu türk playerların egosunu çözemedim , herkes birbirine ks atma diyerek başlıyor durmak bitmiyor, her tur neredeyse birisi afk oluyor off
Mesaj tarihi:
quert said:

Beyler başlayalı 2 gün oldu ama bu türk playerların egosunu çözemedim , herkes birbirine ks atma diyerek başlıyor durmak bitmiyor, her tur neredeyse birisi afk oluyor off

onlar oyunun metasını çözememiş adamlar.Westte başla derim hiç stres yaşamassın
Mesaj tarihi:
Nunu cok iyi ya isirdigi moblardan passive buff aliyor, ama bana gore isiripta oldurdugu olmaliymis, atiyorum golemi isirdin olsede olmesede passive buffunu aliyorsun, hatta bufflarda su sekilde, ben cok begendim son halini jungle falan cok saglam.

ROUGH ROCK CANDY: Nunu's maximum health and size are increased by 10%. (Golem)
ORNERY MONSTER TAILS: Nunu's attacks and spells deal magic damage equal to 1% of his maximum health. (Reptiles,Dragon,Baron)
SPOOKY MYSTERY MEAT: Nunu gains 15% bonus movement speed for 3 seconds on unit kill.(Wraiths,Wolves)

Mesaj tarihi:
5 oyun boyunca 2 2 1 1 1 şeklinde puan geldi 99 puan oldum sonra 1 oyunda 16 puan kaybettim.nasıl bir lp sistemi bu anlamadım, resmen soğudum oyundan şuan.
Mesaj tarihi:
http://www.lolnexus.com

maclara bakıyorumda rankedlarda takımlar cok dengesız

bızım takım full gumus karsısı full gold

ne ayak bu dagılım :)

karsıda 4 kısı gold 1 tanesı bronz. o da goldun premadei...iyi taktik
Mesaj tarihi:
ee baslarım boyle rankeda.. gene karsı takım fulll gold bızım takım full sılver

kırk yılda bır ranked oynayan adamım ama boylede bayıyor dırek..
Mesaj tarihi:
ne zaman gitar hero oynamaya cafeye gitsem 8-10 masa lol oynuyor ortaöğretim ve lise öğrencileri tarafından. sonra niye rage quit thats why. türk serverı yeni açıldığı zamanlar çocuğun biri annem kızıyor kapatmam lazım diyip çıkmıştı. çok geçmeden bıraktım zaten. DOTA ftw.
Mesaj tarihi:
Octavarium said:

ne zaman gitar hero oynamaya cafeye gitsem 8-10 masa lol oynuyor ortaöğretim ve lise öğrencileri tarafından. sonra niye rage quit thats why. türk serverı yeni açıldığı zamanlar çocuğun biri annem kızıyor kapatmam lazım diyip çıkmıştı. çok geçmeden bıraktım zaten. DOTA ftw.

dota 2 mac e çıkma niyeti var mı?
Mesaj tarihi:
xlaidehlevar said:

Octavarium said:

dota 2 mac e çıkma niyeti var mı?

full e geçtiğinde çıkması bekleniyor. laf kalabalığı yapmayıp çözüm arasan windows kurardın zaten.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...