DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2013 nunu bayağı güçlü olmuş son patchten sonra hem top hem jungle gidip oyunu kazanıyorum direk
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Jim_E_Rustler said: LANE WITH ME KAEDE-KUUUN~ http://st.elohell.net/public/chill/dbad0d5216da583a71bd62da8a48adc1.jpg http://i.imgur.com/rINElFM.jpg herkes bir parça istiyor
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 DoruK said: nunu bayağı güçlü olmuş son patchten sonra hem top hem jungle gidip oyunu kazanıyorum direk nunu nerf yemedi mi, patchten beri oynamadım.
quert Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Beyler başlayalı 2 gün oldu ama bu türk playerların egosunu çözemedim , herkes birbirine ks atma diyerek başlıyor durmak bitmiyor, her tur neredeyse birisi afk oluyor off
BALANARHUSEYIN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 quert said: Beyler başlayalı 2 gün oldu ama bu türk playerların egosunu çözemedim , herkes birbirine ks atma diyerek başlıyor durmak bitmiyor, her tur neredeyse birisi afk oluyor off onlar oyunun metasını çözememiş adamlar.Westte başla derim hiç stres yaşamassın
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Nunu cok iyi ya isirdigi moblardan passive buff aliyor, ama bana gore isiripta oldurdugu olmaliymis, atiyorum golemi isirdin olsede olmesede passive buffunu aliyorsun, hatta bufflarda su sekilde, ben cok begendim son halini jungle falan cok saglam. ROUGH ROCK CANDY: Nunu's maximum health and size are increased by 10%. (Golem) ORNERY MONSTER TAILS: Nunu's attacks and spells deal magic damage equal to 1% of his maximum health. (Reptiles,Dragon,Baron) SPOOKY MYSTERY MEAT: Nunu gains 15% bonus movement speed for 3 seconds on unit kill.(Wraiths,Wolves)
Eksis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 5 oyun boyunca 2 2 1 1 1 şeklinde puan geldi 99 puan oldum sonra 1 oyunda 16 puan kaybettim.nasıl bir lp sistemi bu anlamadım, resmen soğudum oyundan şuan.
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 4x deathcap, ağır gerizekalıymış karşıdaki brand.
copry Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 çok salak oynuyodu zaten . siviri de 1q 1 e öldürüyordum sadece kennen zorladı birasz ama bizim takım salaktı baya
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 http://www.lolnexus.com maclara bakıyorumda rankedlarda takımlar cok dengesız bızım takım full gumus karsısı full gold ne ayak bu dagılım :) karsıda 4 kısı gold 1 tanesı bronz. o da goldun premadei...iyi taktik
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ee baslarım boyle rankeda.. gene karsı takım fulll gold bızım takım full sılver kırk yılda bır ranked oynayan adamım ama boylede bayıyor dırek..
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 valla ben platım gold 3-5 lerle oynuyorum paso ,hatta şimdi silver I var asdf
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 aram oynamaktan ranked oynayamıyorum adilmfdag
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 En büyük sıkıntı kazanınca 8 gelip kaybedince 25 gitmesi şu anda çok fena çok 4 maç win 34 puan bir kaybediyorsun 8e düşüyor asdf
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 20/4/17 garen oynadım ve o oyunu kaybettik akali çıktı gitti ranked a durduk yere puan kaybetmek işte
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne zaman gitar hero oynamaya cafeye gitsem 8-10 masa lol oynuyor ortaöğretim ve lise öğrencileri tarafından. sonra niye rage quit thats why. türk serverı yeni açıldığı zamanlar çocuğun biri annem kızıyor kapatmam lazım diyip çıkmıştı. çok geçmeden bıraktım zaten. DOTA ftw.
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Octavarium said: ne zaman gitar hero oynamaya cafeye gitsem 8-10 masa lol oynuyor ortaöğretim ve lise öğrencileri tarafından. sonra niye rage quit thats why. türk serverı yeni açıldığı zamanlar çocuğun biri annem kızıyor kapatmam lazım diyip çıkmıştı. çok geçmeden bıraktım zaten. DOTA ftw. dota 2 mac e çıkma niyeti var mı?
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 xlaidehlevar said: Octavarium said: ne zaman gitar hero oynamaya cafeye gitsem 8-10 masa lol oynuyor ortaöğretim ve lise öğrencileri tarafından. sonra niye rage quit thats why. türk serverı yeni açıldığı zamanlar çocuğun biri annem kızıyor kapatmam lazım diyip çıkmıştı. çok geçmeden bıraktım zaten. DOTA ftw. dota 2 mac e çıkma niyeti var mı? full e geçtiğinde çıkması bekleniyor. laf kalabalığı yapmayıp çözüm arasan windows kurardın zaten.
Öne çıkan mesajlar