Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Promenader said: hazır indirime girmişken şu nickten kurtulayım artık diyorum, önerisi olan var mı ? Wings of Dick Pms Lux
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 11k ip oldu almak istediğim bir sürü hero var karar veremedim hala
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 yaz abi öneride bulunalım :) sakın lissandra almada ^^ bu arada anladım ki ne varsa rahat oynamakta var arkadaş, cassio flm yok poison at, yok vur yok onu yap, hayır bronzedan taşırken neden aldım bir sürü saçma champ bende bilemedim. this. bunun altıda böyle 2 hede atladım yahu.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 zed-kha-elise-riven arasındaydım,herolara bakarken 'eeeh yeter'diye elise giriştim aldım 1.5sn içinde kurtuldum.rune falan aldım 0 ladım ip'yi ohh
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ahaha bende khayı tercih ederdim şahsen, hani eğlenceli gayet. bir sorum var bu arada, elimde soraka ve kayleden başka support champ yok, 3.5k ip var şuan sizce sona mı alayım yoksa luluya mı kasayım? birde sona ile support oynamak eğlenceli duruyor öyle mi :p
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 zed ve khazix tavsiye ederim çok eğlenceli champlar çatır çatır döversinde ancak hiç iri riven gibi tank değil.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 zedden hiç haz etmiyorum abi, champing bir yerinde bir sıkıntı var beni rahatsız eden bilemedim. hayır refundda edilmiyor meret.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 alistar gibi bir op champ var bence değerlendir :)
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Tori said: Lectre reis beni de bir ara taşı ya. abi bu oynadıklarım bronze 5ten bronze 3e neredesin sen? işte 2-3 güne silverda olurum sanırım vizelerde bitti.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 sleepingdeath said: alistar gibi bir op champ var bence değerlendir :) alistar her şeyi yarım yapıyormuş gibi geliyor bana nedense, neyse ya var bende bir terslik haklısın biraz elimdekilerle supplayayım.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 zedde squishlik var cdler hele 2. skill cdde ise sıkıntı yaşıyor ama dediğim gibi uzaktan falan çatır çatır dövüyorsun comboları çok şahane.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi çok ciddiyim alın annie oynayın adam gibi, kaybetmiyorsunuz, direk takımı aşağı alma şansınız var adam gibi girerseniz çok zevkli lan ahah. birde bende ap runelar falan yok ad ile oynuyorum annieyi ona rağmen ^^
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 aynen aslında ilk önce zed-kha düşünüyordum,geçen hafta f2p olduğu için hevesimi aldım,dediğin gibi feci dayak atan bir hero ama f2p haftası herhalde 15-20 oyun oynadım o yüzden sonraya bıraktım artık onu.elise aklımdaydı uzun zamandır bi de ap rune hiç yoktu onları da almış oldum. şimdi zed-riven-kha-rumble
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Support olarak alistar, leona, taric gibi tanklayabilecek supportların mutlaka olsun.Top yeteri kadar tank olmazsa jungle ve supporta kalıyor initiate etme işi, eğer jungle da kötüyse zaten direkt alistar ya da leona.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 hmm anladım. alistarı flash cddayken pek efektif kullanamıyorum ondan ötürü :P S-H said: aynen aslında ilk önce zed-kha düşünüyordum,geçen hafta f2p olduğu için hevesimi aldım,dediğin gibi feci dayak atan bir hero ama f2p haftası herhalde 15-20 oyun oynadım o yüzden sonraya bıraktım artık onu.elise aklımdaydı uzun zamandır bi de ap rune hiç yoktu onları da almış oldum. şimdi zed-riven-kha-rumble nasıl elise memnun musun? edit:typo
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ben sevmiyorum hiç yapmayı ama key bindings den smart ayarlarsan w q combosunu flasha ihtiyacın olmadan yapabilirsin.Sevmiyorum ama işe yarıyor tabi.Vayne le falan zaten çok temiz oluyor, işini bilen her adc ile de iş yapar.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 nerede o key bindings ahah ilk defa duyuyorum ^^ ya ben self casti falan dahi kullanmıyorum abi zaten, wowdan mı daral geldi nedir gayet hızlıyım ama nedense, mouse'a çok alışkınım ondan sanırım, birde genelde self cast edecek pek bir şey olmuyor en fazla morgana var ondada neredeyse hiç kendime e atmak nasip olmadı ahah
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Oyundayken aç menüyü orda görürsün direkt.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 heh gördüm abi ya böyle iyiyim ben şimdilik bakalım. ileride düşünebilirim belkide.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Ben de sevmiyorum zaten onu da alistar ın kombosunu smart cast olmadan yapman zor.Yani adamı ileri atmadan zıplatmayı diyorum tabi yoksa zıplatıp atmalı tutmalı işler yapabilirsin.
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 @lectre güzel hero ama alışmak lazım,hem ben yeni hero deniyorum hem takımda 1/14 adc giden sorakalar falan gelince ezilmekten ne olduğunu anlayamadım,jungle oynuyorum şu an @akhalur smartcast olmadan gayet yapılabilir,benim gibi bir noob bile yapabiliyor,kaçırdığım da oluyor tabi,combatlarda falan bozmamak için denemiyorum genelde ama harras için denediğimde başarıyorum çoğu zaman
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 İyi abi öyle takıl o zaman ne diyim.Yapılamaz demedim, smart castle çok daha rahat yapılıyor.Öbür türlü yapması zor.Nooblukla alakası yok zaten neye basacağını biliyorsun.
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Neye basıcağnı bilmiyorsun :)) max 12 tane (teoride 4+2+6) tuş var zaten alınmada gülümsedim :p wowda hunterla ctrl alt shift + qertfgyzxcv12345 ile yaptığım arenalar aklıma geldi :) biara da blood dk oynamıştın 4 tuş asdf
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 call pets, silencing shot, disengage, auto attack. bu mu milyon tuş abi ? :D
Öne çıkan mesajlar