Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ahahahha ekmek. başkası öldürüp yağmalamasın diye kendi çıkarların uğruna kendi tarafından fakir halkı ve arkadaşlarını öldürüyorsun sende. söylersem büyüsü bozulur. bu arada biri beni durdursun sıkıntıdan sürekli ucuz champleri alıp duruyorum ip birikmiyor. birde şeyi sorucam, twisted fatein underworld tf skinine not available diyor bunları sonradan satışa çıkarıyorlar mı yine?
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 neyi savunuyorsun, neyin kavgasındasın arkadaşım sen? ben heroes of newerthi para verip aldım, o dönemde de gayet eğlenerek oynadım, insanlarda account korkusu vardı, sonra f2p olunca ortalık BOK KOKTU. lolde de bu olay en başından beri boyle, senin gibi internet cafe, klavye delikanlıları sahiplenmiş olabilir, ben kötü olarak değerlendiriyorum. dota2nin suanda ne durumda olduğunu biliyorum, bana gelip arkadasim vardı bıd bıd yazma, artizliklerin masa10'da cüneyt abine işler bana değil, ben dota2 parayla lol beleş demedim, beleş olduğu için apaçiler sardı, f2p tüm oyunlarda bu olur, zamanında ultimada da oldu, yakın zamanda honda da oldu falan, dota2 sadece henüz apaçiler tarafından keşfedilmedi, denk gelmedim diyorum. dogru düzgün mesaj yazcaksan yaz, bana şuraya yazamazsın buraya yazamazsın bunu diyemezsin sunu diyemezsin diyemezsin kızla mı konusuyorum anlamadım ki? mesajım silinmiş dediğim şey lol kotu dota oynayındı getirdiğin yere bak, ruh hastası mısın, işsiz misin, boş musun, canın mı sıkılıyor adamı sinirlendirmeyin lan.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 lemuria said: neyi savunuyorsun, neyin kavgasındasın arkadaşım sen? ben heroes of newerthi para verip aldım, o dönemde de gayet eğlenerek oynadım, insanlarda account korkusu vardı, sonra f2p olunca ortalık BOK KOKTU. lolde de bu olay en başından beri boyle, senin gibi internet cafe, klavye delikanlıları sahiplenmiş olabilir, ben kötü olarak değerlendiriyorum. dota2nin suanda ne durumda olduğunu biliyorum, bana gelip arkadasim vardı bıd bıd yazma, artizliklerin masa10'da cüneyt abine işler bana değil, ben dota2 parayla lol beleş demedim, beleş olduğu için apaçiler sardı, f2p tüm oyunlarda bu olur, zamanında ultimada da oldu, yakın zamanda honda da oldu falan, dota2 sadece henüz apaçiler tarafından keşfedilmedi, denk gelmedim diyorum. dogru düzgün mesaj yazcaksan yaz, bana şuraya yazamazsın buraya yazamazsın bunu diyemezsin sunu diyemezsin diyemezsin kızla mı konusuyorum anlamadım ki? mesajım silinmiş dediğim şey lol kotu dota oynayındı getirdiğin yere bak, ruh hastası mısın, işsiz misin, boş musun, canın mı sıkılıyor adamı sinirlendirmeyin lan. tamam.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 para kazanmak isteyenler! anket doldurarak ayda 3500 dolar ek gelir kazanmaya ne dersiniz ?
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 vazgectim, sen gelme ya, cidden, şurda ucuz ucuz saldıran, 2 cümle kurmaktan aciz, saldırgan tipler gelmesin. senin gibi adamlardan kaçıyoruz zaten. oyun tartışılan forumda gelinen noktaya bak, sidik yarışına döndürdüler ya. sen daha uzaga işedin. gz.
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 47 sayfa kızların oynadığı bir oyunu nasıl tartıştınız anlayamadım.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ben tartışmadım o tartıştı :/ senden güncelden gelip durma cem zaten sinirim geçmedi sana hala ^^
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lol'e kötü diyip dota 2 ye güzel demek bence çok büyük talihsizlik ve zevksizlik. Lol öyle ahım şahım güzel bi oyun değil nitekim sıkıldım daha level 20 değilim ama dota 2'yi 3-4 gün oynayamadım o kadar kötü bi oyun olmuş ki... Biz 7-8 arkadaşız moba oyunlarını oynayan ve aramızda bir kişi de sevmedi dota 2'yi. En uzun süre oynadığım dota ve hon. Onlar da sıktığını düşündüğümüzde şuan piyasada güzel bir moba oyunu olduğunu düşünmüyorum.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 "tamam" diye alıntı yapıyor ya komediye gel. biz bunu universite başında falan yapıyorduk, "MKAY" dert anlatıyorum cevap veriyorum, "mkay" diyo ve cool olduğunu sanıyo ya cok komik.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 valve dota2yi hızlandırsa aslında biraz direk geçicem hazır bekliyorum.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 lemuria said: "tamam" diye alıntı yapıyor ya komediye gel. biz bunu universite başında falan yapıyorduk, "MKAY" dert anlatıyorum cevap veriyorum, "mkay" diyo ve cool olduğunu sanıyo ya cok komik. 3. kere koydurma azıcık gururun kaldıysa git.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 cool insan, hadi canım. bence sen git, bi seviş gel, rahatlarsın, stres basmış bütün gün laf yetiştiricem diye.
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 geçen gene girdim dota 2 ye oyun başladı daha fb bile verilmeden 3 kişi çıktı bu adamlar böyle bir oyunu oynayıp İYİ diyebiliyor ya hani lol dan iyi olma iddiasını bir kenara koy böyle bir oyuna iyi deniyor ya ahahah
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: Evet, arada canım sıkıldığında, günün yorgunluğunu atmak için ''bakalım ergenler boş mevzular hakkında neler konuşmuş'' diyerek giriyorum. Lakin artık oraya girmeme gerek kalmadı sayenizde...
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şimdide sana mı cevap vereyim abi neden bana yükleniyorsunuz ya? hayır 12 yıllık üyeyim bir kerede şöyle tribim olmadı arkadaş girdim göz zevkim bozuldu diye.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Niye mesaj sildin diyorsun, bu seviyeye düşünce tartışma siliyorum işte. Burada durun isterseniz.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 pc başındaysan 1 saat falan lock atsana gerge mümkünse.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bana şunu yazamazsın diyo, konuya lock attırıyor, yetkisiz hitler mübarek.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ya lemuria kes sesini konuşup durma hala. şunu yapma diye lock atsana 1 saat dedim modlar uğraşmasın sonra diye. ben demiyorum arkadaşım aç forum kurallarını madde 5. neyse ya kapatıyorum patiyi akşama kadar.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 lemuria said: büyüyünce anlarsın, şuan yaptığın "nerdragein" ne kadar aptalca olduğunu. "lan" falan yazınca yazdıklarının ciddiye alınmadığını, tek yaptığın şeyin hakaret etmek olduğunu, ıvırı zıvırı, zaman içerisinde kendi sevdiğin şeylere insanlar kötü diyince KES LAN dememen gerektiğini, hepsini anlarsın, 5-10 yıl sabret. nerdragenin nerdragein değil.
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 GodBlessStoya said: lemuria said: büyüyünce anlarsın, şuan yaptığın "nerdragein" ne kadar aptalca olduğunu. "lan" falan yazınca yazdıklarının ciddiye alınmadığını, tek yaptığın şeyin hakaret etmek olduğunu, ıvırı zıvırı, zaman içerisinde kendi sevdiğin şeylere insanlar kötü diyince KES LAN dememen gerektiğini, hepsini anlarsın, 5-10 yıl sabret. nerdragenin nerdragein değil. nerdesin lan sen. tam da sporgenelde nutri nerde soruma cevap gelmiş onu okuyodum
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Killer said: GodBlessStoya said: lemuria said: büyüyünce anlarsın, şuan yaptığın "nerdragein" ne kadar aptalca olduğunu. "lan" falan yazınca yazdıklarının ciddiye alınmadığını, tek yaptığın şeyin hakaret etmek olduğunu, ıvırı zıvırı, zaman içerisinde kendi sevdiğin şeylere insanlar kötü diyince KES LAN dememen gerektiğini, hepsini anlarsın, 5-10 yıl sabret. nerdragenin nerdragein değil. nerdesin lan sen. tam da sporgenelde nutri nerde soruma cevap gelmiş onu okuyodum hangimiz nerdeyiz ki ? ben çok saldım bro ya. niye böyle oldu bilmiyorum.
lemuria Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Lectre said: ya lemuria kes sesini konuşup durma hala. şunu yapma diye lock atsana 1 saat dedim modlar uğraşmasın sonra diye. ben demiyorum arkadaşım aç forum kurallarını madde 5. neyse ya kapatıyorum patiyi akşama kadar. irl, nasıl bir insansın insanlar sana nasıl tahammül ediyor, nasil dialog kuruyorsun merak ediyorum. gelio "konuşma" "yazma" diyerek, kime ne artislik yapıyorsun, soruyorum ya kimsin? açık acık. sen de üyesin, ben de üyeyim, konusuyoruz, konu tartışıyoruz, oratama sinir sokuyorsun, direktifler veriyosun, belaltı vuruyosun, sus yazma git gururun kaldıysa mkay falan diyosun ve ciddiye alınmayı bekliyorsun. hoş ben ciddiye alıp 1 cevap verdim ona da pişmanım, oynak gif koydun cünkü cevap olarak. lütfen, tartışmak != kavga etmek. algılayınız.
Lectre Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 forum kuralları gereği yapamazsın diyorum. hani benden çıkmış bir karar değil. ayrıca tamam yazdığım quoteda boldladığım kısma dikkat etmedin hala ona yanıyorum. bundan sonrada cevap vermeyeceğim. ha son olarak, gayet güzel bir hayatım, iyi aile ilişkilerim ve bir sevgilim var. madem sen söyledin bende sana dostça bir tavsiye vereyim; camı aç. saygılar. sana hitaben bundan sonra bu konuya tek mesaj dahi atmayacağım, aynısını yapmasanda kusura bakma kırdıysam.
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO sevgilisi varmış
Öne çıkan mesajlar