whitewolf Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paticik kanalına bakıyorum aksamları genelde kimse olmuyor . Eğer bir takım kurulucaksa bende katılmak isterim :) akşam 20:00 -21:00 arası girerim genelde Westde oynuyorum . Silverda'yım Legendofnurialco nickim kuralım bir takım en azından troll ya da feeder olmaz takımımızda :) yenilsek bile en azından oynayarak bir şeyler için uğraş vermiş olarak yeniliriz ... Troller ve feedleyen adamlar yüzünden insan oyundan soğuyor
LethE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 sen midi 5 kere kesip bi kere top lanee ölürsen, o top bounty ile ağır fark açıyor kafasına kafasına vuruyor. isteren 50 kill al. 25 kere ölüyosun killeri alamayan takım arkadaşlarını zora sokuyorsun. normal queue zaten pek bişi beklememek lazım ama böyle alışırsan ilerde işin zor. esprisine(?) bile olsa 2. bork,ie çok saçma.
Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Pati ranked takımı var zaten ama sabit bi rol oturmadı herkes kafasına göre pickliyor :p
S-H Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 LethE said: sen midi 5 kere kesip bi kere top lanee ölürsen, o top bounty ile ağır fark açıyor kafasına kafasına vuruyor. isteren 50 kill al. 25 kere ölüyosun killeri alamayan takım arkadaşlarını zora sokuyorsun. normal queue zaten pek bişi beklememek lazım ama böyle alışırsan ilerde işin zor. esprisine(?) bile olsa 2. bork,ie çok saçma. tavsiyen nedir öyleyse bu duruma karşı ? sonuçta öleceğin insanı seçmek pek mümkün olmuyor;gank yapmayım mid farmlamak daha mı mantıklı oluyor bu durumda ? edit:bilmediğimden soruyorum
LethE Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 dive yaptım öldüm ama iki kişi aldım hue hue yapmadan gidip gank at, illa kill sende kalcak diye bişi yok, kimse ölmeden lanedeki adama bırakabiliyosan bırakcan 1 dakika erken rabadon alcam diye kendini riske atmayacaksın. öldüremiyosanda lane ittirmeden hpde yersin, flash yersin, bi dahaki sefere ölür. en dandik ihtimal kaçıp shop yapsa 8 saniye recall + 15 saniye geri dönüüşü var. yada dediğin gibi eziyosan kal midde, adama cs aldırma kasmaya devam et elbet o 'move as 5' 'lets baron' mesajları bireştiriyo takımı. sonra 'stay together' spamlaya spamlaya alırsın oyunu.
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Yalniz teemoyu support olarak görmek imkansiz gibi bisi biyandan.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Bildiğin oyun carryliyo abi, adc katili adam.
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Eskiden bi ara adc oluyodu da nerf yedi diye hatırlıyorum. Şu an ap olarak çok can yakıyo, top lane'de özellikle.
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 AP daha basarili teemo, hybrid daha dogrusu. Attack speed ve ability power gidince hem bombalarin, hem zehirin, hem AD falan her biyandan yardiriyosun abi iste.
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Leonayı ve le blancı da nerflemeleri lazım , inanılmaz güçlüler.
Korax Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Benim encok sevdigim mevzu, kacis yollarina bomba birakip, teamfight'larin sonunda az bi canla kalip kacmaya calisanlari alma mevzuu eheu
copry Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 O karthusda da baya iyi oluyor. Kolay 5 te 5
lemuria Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 dota 2 varken.. şimdi taş yağmuru gelecek ama neyse =]
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi nasıl oynuyorsunuz şu oyunu yani sırf çok iyi dendi diye oynadım bi 50 oyun falan. korkunç ya. resmen dotayı beceremeyenler deniyor. kendi topiğinizde laf atmak istemezdim ama lol oynayanlar lütfen gidip kumda falan oynasın
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 kız var diye oynuyorlardır diyeceğim ama gerek yok ki. farmville var onun yerine.
Öne çıkan mesajlar