Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

League of Legends

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Paticik kanalına bakıyorum aksamları genelde kimse olmuyor . Eğer bir takım kurulucaksa bende katılmak isterim :)

akşam 20:00 -21:00 arası girerim genelde

Westde oynuyorum . Silverda'yım

Legendofnurialco nickim

kuralım bir takım en azından troll ya da feeder olmaz takımımızda :) yenilsek bile en azından oynayarak bir şeyler için uğraş vermiş olarak yeniliriz ...

Troller ve feedleyen adamlar yüzünden insan oyundan soğuyor
Mesaj tarihi:
sen midi 5 kere kesip bi kere top lanee ölürsen, o top bounty ile ağır fark açıyor kafasına kafasına vuruyor. isteren 50 kill al. 25 kere ölüyosun killeri alamayan takım arkadaşlarını zora sokuyorsun.

normal queue zaten pek bişi beklememek lazım ama böyle alışırsan ilerde işin zor. esprisine(?) bile olsa 2. bork,ie çok saçma.
Mesaj tarihi:
LethE said:

sen midi 5 kere kesip bi kere top lanee ölürsen, o top bounty ile ağır fark açıyor kafasına kafasına vuruyor. isteren 50 kill al. 25 kere ölüyosun killeri alamayan takım arkadaşlarını zora sokuyorsun.

normal queue zaten pek bişi beklememek lazım ama böyle alışırsan ilerde işin zor. esprisine(?) bile olsa 2. bork,ie çok saçma.

tavsiyen nedir öyleyse bu duruma karşı ? sonuçta öleceğin insanı seçmek pek mümkün olmuyor;gank yapmayım mid farmlamak daha mı mantıklı oluyor bu durumda ?

edit:bilmediğimden soruyorum
Mesaj tarihi:
dive yaptım öldüm ama iki kişi aldım hue hue yapmadan gidip gank at, illa kill sende kalcak diye bişi yok, kimse ölmeden lanedeki adama bırakabiliyosan bırakcan 1 dakika erken rabadon alcam diye kendini riske atmayacaksın.
öldüremiyosanda lane ittirmeden hpde yersin, flash yersin, bi dahaki sefere ölür. en dandik ihtimal kaçıp shop yapsa 8 saniye recall + 15 saniye geri dönüüşü var.

yada dediğin gibi eziyosan kal midde, adama cs aldırma kasmaya devam et elbet o 'move as 5' 'lets baron' mesajları bireştiriyo takımı. sonra 'stay together' spamlaya spamlaya alırsın oyunu.
Mesaj tarihi:
AP daha basarili teemo, hybrid daha dogrusu. Attack speed ve ability power gidince hem bombalarin, hem zehirin, hem AD falan her biyandan yardiriyosun abi iste.
Mesaj tarihi:
abi nasıl oynuyorsunuz şu oyunu yani sırf çok iyi dendi diye oynadım bi 50 oyun falan. korkunç ya.

resmen dotayı beceremeyenler deniyor. kendi topiğinizde laf atmak istemezdim ama lol oynayanlar lütfen gidip kumda falan oynasın
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...