Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Türk GM YLDZ Mufduu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Adamın türk olmasıyla yorumların ne alakası var? Yetersiz bi oyuncu şans eseri gm oluyor işte. Sırf bu forumdan bile mufduudan çok daha iyi oyuncular var

sen kimdin
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ben Xunn

ben olaya milli olarak bakıyorum o yüzden sende gm olsaydın seninle de gurur duyardım sleeep nasıl yurtdışında bizi temsil etti nasıl gurur duydum/k aynı o şekilde
Mesaj tarihi:
Ya arkadaş zaten mufduu'yu kötüleyen/çekemeyen yok ki.Bak ben ne yazdım yukarıda adamın mmr'ı zaten gm idi.Dragon'la falan kaç kere gosuların streaminde izledik.Ama giremedi o zamanlar.Neden çünkü millet hardcore kasıyordu.Girse o zaman da girerdi.N'oldu millet eli ayağı çekti wol'den mufduu de girdi.Bu kadar basit.Ben de kendisini canı gönülden tebrik ediyorum ama bu nasıl girdiği gerçeğini değiştirmiyor.
Mesaj tarihi:
sevgili xunn ve inyourmind ın dediklerini yanlis anladınız sanırsam. ben dogru anladım ve katılıyorum

"rofl su an gmliginin hicbir degeri yok" demiyor ki adamlar

inurmind tebrik bile koymus yani

sadece bir dip not geçmis arkadaslar.

bu dipnotun ana fikri de şu olmus sanırsam " su an , eskisi gibi ateşli bir ladder ortamı yok , hots a yogunlasılmıs bir durumda , sevgili mufduunun girmesi bu acıdan kolay olmus.

ama kendisini harbi tebrik ediyorum terranla girdigi icin. zerg olsaydı inanılmaz trollerdim . terran ile gm olmanın değeri bi başka.
Mesaj tarihi:
bi şey olmamış ya abartmayın. mufduu'nun bi kaç haterı olmasını bekliyodum da yok herhalde. yapılan olumsuz yorumlar da o kadar abartılacak şeyler değil.
Mesaj tarihi:
harristhegosu said:

acısanı bir muhabbet dönüyor gene.

Bunu yazan adamın

harristhegosu said:
Mufduu ya basarilarinin devami diler , turnuvalarda daha cool olmasini oneriyorum ;)

yalnızca 4 kelime arayla fiil çekimini becerememesi..
Mesaj tarihi:
Tebrikler Mufduu!!! Kim ne derse desin ben Hots la durumun bir bağlantısını göremiyorum hatta ben HOTS ta mech stilinde oynamayı seven bir terrandan daha iyi sonuçlar bekliyorum. Eline sağlık... Başarılarının devamını bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

bu bölüme de sarmış herif sonunda

Burda da mı sen varsın . Sen git POE oyna :) . Bu oyun POE'ye benzemez, affetmezler adamı .

Bu arada Mufduu'yu tebrik eder başarılarının devamını dilerim . Ne olursa olsun ilk türk GM olarak adını yazdırdı adam .
Mesaj tarihi:
Terran ile GM olması başka lafa gerek bırakmıyor. Helal olsun mufduu'ya, tebrikler.

axedice paran yoksa söyle, aramızda toplar psikiyatrdan randevu alırız, yazık sana da.
Mesaj tarihi:
axedice said:

harristhegosu said:

acısanı bir muhabbet dönüyor gene.

Bunu yazan adamın

harristhegosu said:
Mufduu ya basarilarinin devami diler , turnuvalarda daha cool olmasini oneriyorum ;)

yalnızca 4 kelime arayla fiil çekimini becerememesi..

yanlis kisiyle ugrasiyorsun genç.
  • Yeni Oluştur...