axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Adamın türk olmasıyla yorumların ne alakası var? Yetersiz bi oyuncu şans eseri gm oluyor işte. Sırf bu forumdan bile mufduudan çok daha iyi oyuncular var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 axedice said: Adamın türk olmasıyla yorumların ne alakası var? Yetersiz bi oyuncu şans eseri gm oluyor işte. Sırf bu forumdan bile mufduudan çok daha iyi oyuncular var sen kimdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ben Xunn Bide hemen üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Önce biraz forum adabı öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 axedice said: Ben Xunn ben olaya milli olarak bakıyorum o yüzden sende gm olsaydın seninle de gurur duyardım sleeep nasıl yurtdışında bizi temsil etti nasıl gurur duydum/k aynı o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bırakın arkadaşlar axedice gibiler hep olacaktır başarıyı çekemeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 axedice said: Ben Xunn Bide hemen üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Önce biraz forum adabı öğrenin. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Ya arkadaş zaten mufduu'yu kötüleyen/çekemeyen yok ki.Bak ben ne yazdım yukarıda adamın mmr'ı zaten gm idi.Dragon'la falan kaç kere gosuların streaminde izledik.Ama giremedi o zamanlar.Neden çünkü millet hardcore kasıyordu.Girse o zaman da girerdi.N'oldu millet eli ayağı çekti wol'den mufduu de girdi.Bu kadar basit.Ben de kendisini canı gönülden tebrik ediyorum ama bu nasıl girdiği gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 axedice said: Ben Xunn Bide hemen üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Önce biraz forum adabı öğrenin. Allah seni kahretsin be adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 xunn iki dakika delikanlı olup kabul et senin yazdığını ya. axedice yapmaz öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 inyormaynd arkadaş yazdığımı tekrar yazmamak için tekrar oku duyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 sevgili xunn ve inyourmind ın dediklerini yanlis anladınız sanırsam. ben dogru anladım ve katılıyorum "rofl su an gmliginin hicbir degeri yok" demiyor ki adamlar inurmind tebrik bile koymus yani sadece bir dip not geçmis arkadaslar. bu dipnotun ana fikri de şu olmus sanırsam " su an , eskisi gibi ateşli bir ladder ortamı yok , hots a yogunlasılmıs bir durumda , sevgili mufduunun girmesi bu acıdan kolay olmus. ama kendisini harbi tebrik ediyorum terranla girdigi icin. zerg olsaydı inanılmaz trollerdim . terran ile gm olmanın değeri bi başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 acısanı bir muhabbet dönüyor gene. Mufduu ya basarilarinin devami diler , turnuvalarda daha cool olmasini oneriyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 abi cocugada versinler güzel sponsor saati 200 dolardan coach oda devam eder ışık var yani sdfj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 1 ay sonra geri bronzea dusecek adama kim sponsor olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bi şey olmamış ya abartmayın. mufduu'nun bi kaç haterı olmasını bekliyodum da yok herhalde. yapılan olumsuz yorumlar da o kadar abartılacak şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 axedice said: Ben Xunn Bide hemen üstteki mesajı alıntılamıyoruz. Önce biraz forum adabı öğrenin. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 harristhegosu said: acısanı bir muhabbet dönüyor gene. Bunu yazan adamın harristhegosu said: Mufduu ya basarilarinin devami diler , turnuvalarda daha cool olmasini oneriyorum ;) yalnızca 4 kelime arayla fiil çekimini becerememesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arayadis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Tebrikler Mufduu!!! Kim ne derse desin ben Hots la durumun bir bağlantısını göremiyorum hatta ben HOTS ta mech stilinde oynamayı seven bir terrandan daha iyi sonuçlar bekliyorum. Eline sağlık... Başarılarının devamını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Axedice gerçekten forumun en kaliteli trollerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu bölüme de sarmış herif sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kalitesiz adam is kalitesiz adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Myshkin said: bu bölüme de sarmış herif sonunda Burda da mı sen varsın . Sen git POE oyna :) . Bu oyun POE'ye benzemez, affetmezler adamı . Bu arada Mufduu'yu tebrik eder başarılarının devamını dilerim . Ne olursa olsun ilk türk GM olarak adını yazdırdı adam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Terran ile GM olması başka lafa gerek bırakmıyor. Helal olsun mufduu'ya, tebrikler. axedice paran yoksa söyle, aramızda toplar psikiyatrdan randevu alırız, yazık sana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vermillion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 tebrikler , ama trolleme amaçla söylensede proların çoğunluğunun hots'a geçmesininde etkisi yadsınamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 axedice said: harristhegosu said: acısanı bir muhabbet dönüyor gene. Bunu yazan adamın harristhegosu said: Mufduu ya basarilarinin devami diler , turnuvalarda daha cool olmasini oneriyorum ;) yalnızca 4 kelime arayla fiil çekimini becerememesi.. yanlis kisiyle ugrasiyorsun genç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar