Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mufduu'yu ve Yıldız takımını tebrik ederiz!! Bayağıdır zaten GM'lerle ve GM olmuş oyuncularla ladder atıyordu. *Nocturne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Öncelikle inanınca oluyor demek ki diye tebrikler mufduu'ya... Gerçekten birisi şu laneti kırmalıydı. Ama unutmamak lazım ki proların hemen hepsi son bir ay kala hots kasmaya başladı doğal olarak oluşan boşlukda da biri türklerin üzerindeki laneti kırdı yani çok da abartmamak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 GM, GMdir, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Sensei said: Öncelikle inanınca oluyor demek ki diye tebrikler mufduu'ya... Gerçekten birisi şu laneti kırmalıydı. Ama unutmamak lazım ki proların hemen hepsi son bir ay kala hots kasmaya başladı doğal olarak oluşan boşlukda da biri türklerin üzerindeki laneti kırdı yani çok da abartmamak lazım ;) Prolar HOTS'a kaymadan önce de Mufduu zaten ya GMlerle ya da GM olmuş oyuncularla oynuyordu. HOTS'a ancak % 10 falan bağlayabilirsin bunu. Yakından takip eden biri olarak bunu söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 mufduu kim ya gelsin teke tek atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axxion_ Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sanguin said: Sensei said: Öncelikle inanınca oluyor demek ki diye tebrikler mufduu'ya... Gerçekten birisi şu laneti kırmalıydı. Ama unutmamak lazım ki proların hemen hepsi son bir ay kala hots kasmaya başladı doğal olarak oluşan boşlukda da biri türklerin üzerindeki laneti kırdı yani çok da abartmamak lazım ;) Prolar HOTS'a kaymadan önce de Mufduu zaten ya GMlerle ya da GM olmuş oyuncularla oynuyordu. HOTS'a ancak % 10 falan bağlayabilirsin bunu. Yakından takip eden biri olarak bunu söylüyorum. mufduu'yu az çok bilen biri olarak söylüyorum, haklı. edit: haklı olan sanguin, karışmasın asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Sensei said: Ama unutmamak lazım ki proların hemen hepsi son bir ay kala hots kasmaya başladı doğal olarak oluşan boşlukda da biri türklerin üzerindeki laneti kırdı yani çok da abartmamak lazım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hakketmişti zaten çaktırmadan takip ediyordum şu "GMlerin hotsa kayması" muhabbetine katılmıyorum sadece avrupada 500'ün üzerinde pro oyuncu var biri hotsa kaysa diğeri gm olur bu kadar pro arasından ilk 200 de yerini alması iyi bir başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 baybety said: hakketmişti zaten çaktırmadan takip ediyordum şu "GMlerin hotsa kayması" muhabbetine katılmıyorum sadece avrupada 500'ün üzerinde pro oyuncu var biri hotsa kaysa diğeri gm olur bu kadar pro arasından ilk 200 de yerini alması iyi bir başarı. Zaten adamın mmr'ı sürekli gm'i zorlayacak bir seviyede idi.En basit örneği dragon millenium'da iken trollemeye eu serverına gelmişti direk mufduu ile karşılaşmışlardı.O zamanlar bile mufduu gm'lerle oynuyordu ama giremiyordu.Çünkü idralar whiteralar hepsi wol'da idi.Şimdi hepsi hots'ta.Us serverında bile minigun ve babyknight kaldılar.Geri kalanlar zaten koredeki team house'talar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hots olmasa hayatta GM olamazdı boşuna sevinmeyin. Mufduunın nasıl oynadığını gördüm kesinlikle gm materyali değil. Ladderlar tekrar yerine oturunca ait olduğu yere dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 [EG]Mufduu olarak görebilicez mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanver Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bence alman felan olsa 99 kere çıkmıştı zaten türkler gm olamaz devri bitti herkese bi kasma hevesi geldi.dün kanal 60 kişiyi gördü. bu yüzden önemli yoksa gme bugün girer yarın düşer.MOAR GM plz ayrıca egye gitmesin curse felan(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Kanalla ne alakası var olayın ? Zamanı geldi tur-2 açıldı ona bakarsan.Millet kasmadı da o zaman mufduu'nun gm olmasını mı beklediler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ifartcritted Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 axedice said: Hots olmasa hayatta GM olamazdı boşuna sevinmeyin. Mufduunın nasıl oynadığını gördüm kesinlikle gm materyali değil. Ladderlar tekrar yerine oturunca ait olduğu yere dönecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 yenemeyeceğiniz insanların başarılarını takdir eder ya da görmezden gelir geçersiniz beyler. adam gm oldu mu? oldu. olay budur. analizlere girmeye gerek yok. helal bu arada hacı, silip'e kapağı taktın ya, o bana yeter heheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smartgun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Meyve veren ağaç taşlanır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mukemmelbiratlayis Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 20 30 tane bile sağlam adam bıraksa ne yazar adam ilk 200e girmiş mi girmiş. saygı göstericeksin arkadaş. adam top ladder ilk 5e girdimiş de diger pro lar yok die bu kadar yükselemez yoksa muhabbetı gıbı anlatmışsınız olayı. /respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Yaş kaç müftünün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Jim_E_Rustler said: GM, GMdir, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 reampage said: [EG]Mufduu olarak görebilicez mi. eg olup bronza düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Büyük başarı gerçekten .Tebrik ederim .Harbiden yaş kaç Mufduu'nun ?Benim yaş 30 da master olma yolunda ilham olabilir diye sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 vay arkadaş yazmıyım yazmıyım diyorum ama. Binlerce oyuncu var ve yüzlerce pro oyuncu bunların kaçı hotsa gecti yayınlarını izlediğiniz adamlardan mı olusuyor bu starcraft onlar hotsa geçti gm deki adamlar değiştimi aynı adam girip wol de de oyun atıyor http://www.sc2ranks.com/div/355558/grandmaster listeye bakın white ra dısındakiler zaten listede hadı bunlarıda geçtim bir Türk GM oluyor hala buna taş atılıyor hots olmasaydı giremezdi arkadas sleeep ve mufduu bir ara ilk 100 içindeydi masterlarda mufduu çok yaklaşmıştı ilk 30 daydı o zaman hots mu vardı hayır sürekli oyun atmak gerekiyordu mufduu o ara atsaydı cok rahat girerdi mufduu arkadaşımı canı gönülden ve gururla tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar