Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Türk GM YLDZ Mufduu

Sanguin

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle inanınca oluyor demek ki diye tebrikler mufduu'ya... Gerçekten birisi şu laneti kırmalıydı.

Ama unutmamak lazım ki proların hemen hepsi son bir ay kala hots kasmaya başladı doğal olarak oluşan boşlukda da biri türklerin üzerindeki laneti kırdı yani çok da abartmamak lazım ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Sensei said:

Öncelikle inanınca oluyor demek ki diye tebrikler mufduu'ya... Gerçekten birisi şu laneti kırmalıydı.

Ama unutmamak lazım ki proların hemen hepsi son bir ay kala hots kasmaya başladı doğal olarak oluşan boşlukda da biri türklerin üzerindeki laneti kırdı yani çok da abartmamak lazım ;)

Prolar HOTS'a kaymadan önce de Mufduu zaten ya GMlerle ya da GM olmuş oyuncularla oynuyordu. HOTS'a ancak % 10 falan bağlayabilirsin bunu.

Yakından takip eden biri olarak bunu söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanguin said:

Sensei said:

Prolar HOTS'a kaymadan önce de Mufduu zaten ya GMlerle ya da GM olmuş oyuncularla oynuyordu. HOTS'a ancak % 10 falan bağlayabilirsin bunu.

Yakından takip eden biri olarak bunu söylüyorum.

mufduu'yu az çok bilen biri olarak söylüyorum, haklı.

edit: haklı olan sanguin, karışmasın asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

baybety said:

hakketmişti zaten çaktırmadan takip ediyordum
şu "GMlerin hotsa kayması" muhabbetine katılmıyorum sadece avrupada 500'ün üzerinde pro oyuncu var biri hotsa kaysa diğeri gm olur bu kadar pro arasından ilk 200 de yerini alması iyi bir başarı.

Zaten adamın mmr'ı sürekli gm'i zorlayacak bir seviyede idi.En basit örneği dragon millenium'da iken trollemeye eu serverına gelmişti direk mufduu ile karşılaşmışlardı.O zamanlar bile mufduu gm'lerle oynuyordu ama giremiyordu.Çünkü idralar whiteralar hepsi wol'da idi.Şimdi hepsi hots'ta.Us serverında bile minigun ve babyknight kaldılar.Geri kalanlar zaten koredeki team house'talar...
Sosyal ağlarda paylaş

vay arkadaş yazmıyım yazmıyım diyorum ama. Binlerce oyuncu var ve yüzlerce pro oyuncu bunların kaçı hotsa gecti yayınlarını izlediğiniz adamlardan mı olusuyor bu starcraft onlar hotsa geçti gm deki adamlar değiştimi aynı adam girip wol de de oyun atıyor http://www.sc2ranks.com/div/355558/grandmaster listeye bakın white ra dısındakiler zaten listede

hadı bunlarıda geçtim bir Türk GM oluyor hala buna taş atılıyor hots olmasaydı giremezdi arkadas sleeep ve mufduu bir ara ilk 100 içindeydi masterlarda mufduu çok yaklaşmıştı ilk 30 daydı o zaman hots mu vardı hayır sürekli oyun atmak gerekiyordu mufduu o ara atsaydı cok rahat girerdi

mufduu arkadaşımı canı gönülden ve gururla tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...