Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 hafta içi her gün öğlen 12 de iş yerindeki çalışanların 'evet ne yiyoruz' diye masa masa gezmesi ve sonunda kimsenin birşeye karar verememesi beni bunaltıyor artık. her gün ne yiycem acaba, yarın ne yesem, ya yiyemezsem, ya bişi beğenemezsem korkusu beni öldürecek
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sizin yemeye fırsatınız var la ne güzel. kahvaltımı daha demin yaptım. ofis çalışanlarının da alayına kılım. arz ederim
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 NE YİYECEKLER BELEDİYEYİ Mİ YİYECEKLER ÖYLE DİYECEZ ARTIHK
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bizde yemekhane var. korku farklı; "bugün kötü birşey çıkarsa ne yiyces"
reampage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 somaliye yardım topiği sandım değilmiş..
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ohşş garışık ızgara yedim gardaşş D:
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 vay anasını sadece bizde yaşanıyo sanıyodum.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 asıl soru bu olmalı http://www.youtube.com/watch?v=tEfOFX_EeQU
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Aslında iyi bir girişim fikri kokusu var burda. Yemeksepeti'sin mesela, şirketlere karışık sepetler hazırlayarak anlaşacaksın. Süpriz olarak ofise birgün lahmacun diğer gün hamburger öteki gün ev yemeği falan gelecek. HMM
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 sen bunu yaparsın sana inanıyoruz destekliyoruz
Marty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 uzun zamandir duydugum en kotu fikir. surpriz yemek
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yav said: Aslında iyi bir girişim fikri kokusu var burda. Yemeksepeti'sin mesela, şirketlere karışık sepetler hazırlayarak anlaşacaksın. Süpriz olarak ofise birgün lahmacun diğer gün hamburger öteki gün ev yemeği falan gelecek. HMM bunu cateringciler yapıyor zaten
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 yapılan bişeyse demek ki doğru bişey düşünmüşüm demek ki ileride de doğru ama yapılmayan şeyler düşünebilirim yani giderim var sdf
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 aslında evet :D gerçi catering de sürpriz sadece çalışana. sanırım işverene aylık liste veriyorlar
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bazı firmalar koyuyor haftalık listeyi falan
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 eski çaılıştığım yerde yemek yapılıyorduı kadın çok dengesiz yemek yaptığı için bi gün patladım böle yemek mi olyr diye pilav yanına makarna falan yapıyordu ondan sonraki günden istifa edene kadar haftalık yemek programını üstlenmiştim :D
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 tavuk (marine ızgara, barbekü soslu ya da scnitzel), makarna çeşitleri (jambon-mantarlı ya da tavuklu) arada da ton balıklı salata. eğer ki müşterinin yemekhanesi yoksa ve bunlara ulaşabildiğim bir restoran varsa benim yemek düzeni bu şekilde. kafa rahat. illa bulunuyor bunlar.
Öne çıkan mesajlar