Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://www.kickstarter.com/projects/461687407/kickstarter-open-source-death-star?ref=home_popular In November 2012 the people asked for a death star. The government said NO! In light of continuing threats we should build it ourselves.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Beyaz saraydan gelen cevabın üzerine bi çukur kazıp içine saklanıp hüngür hüngür ağlayacakları yere yüzsüzce kickstarter mı açmışlar bide? https://petitions.whitehouse.gov/response/isnt-petition-response-youre-looking
Norak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 iptal ederler sonra 1 ay paypaldan uğraşırsınız :p
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Kickstarterlar neye göre iptal oluyor ve paralar iade mi ediliyor başarılamayınca meret
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hedef tutturulmazsa belirtilen sürede, iade ediliyor diye biliyorum toplanan paralar. Ayrıca şöyle denmiş bu projede; "The main challenge is assuring Kickstarter that this is a joke and not a serious project. As proof, the goal has been set high enough to make successful funding almost impossible."
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ben bu projeyi engellerim. rebel'im ezelden.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 cicibeybe said: Kickstarterlar neye göre iptal oluyor ve paralar iade mi ediliyor başarılamayınca meret para nerede duruyor bu arada? kimin bedava fon kaynağı halini alıyor yani?
xaty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 para çekiliyor mu proje amacına ulaşmadan?
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Hayır, kicksterter süresi bittikten sonra çekiliyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 axedice said: Hayır, kicksterter süresi bittikten sonra çekiliyor. nasıl yani? ben para yatırıcam diyorum. ama süre bitince istio parayı benden? bence para senin hesaptan çekilip bir yerde bekliyor olmalı. öbür türlü gıcıklıgına koyarım 10k usd, sonra para mara olmaz patlar proje misal
axedice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Şimdiye kadar katıldığım kickstarterlarda öyle olmadı. Tabii ki iptaller vs. oluyor ama az, örgütlü bişey olması lazım senin dediğin için. Zaten paranın tahsilatı için belirli bi zaman çerçevesi var, atıyorum kickstarter bittiğinde amazon hesabında para yoksa mail geliyor ödemeni yapamadın diye uyarıyor.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 bu durumda iyi. abuse etmek zor. ama projeciler için risk
Öne çıkan mesajlar