Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 23 yıl kola fabrikasında çalışan birisinin naklettiği ve bana da mantıklı gelen iddia; malumunuz kola denilen ürünün en temel hammaddesi meyan köküdür, ve meyan kökü ile beslenen canlılar arasında fare de bulunmaktadır. Büyük şirketler tonlarca üretim yaptıkları için kepçelerle toplamaktadırlar meyan köklerini ve tonlarca topladıkları için de fareleri ayıklamaya uğraşmamakta daha doğrusu uğraşamamaktadırlar. bu yüzden de meyan köklerini içindekilerle beraber preslemekte sadece kalan deri, ayak, bacak parçalarını elekten geçirerek ayıklamaktadırlar. meyan kökünün suyunun yanında farenin kanı, mide özsuyu vs. gibi sıvılar da karışmakta renk siyah olduğu için estetik açıdan bir sorun olmamaktadır. tabi kola üretimi yapan şirketin kimyasal yöntemlerle bu özütü sağlığa zararsız hale getirme ihtimali de var... bu olayı anlatan kişi çalıştığı 23 yıl boyunca bi bardak bile kola içmemiş.[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz! yorumlarınıza sunarım.. [Bu mesaj Cornelius tarafından 19 Kasım 2004 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Şu kişi bu kişi değil. Ortada herhangi bir kişiyi veya firmayı karalıyıcı bir konu varsa herşeyden önce kesin kanıt isterim ben. Hele ki bu firma belli bir görüşten dolayı pek çok kişinin karşı olduğu ve karalamak ve zarar vermek için ellerinden geleni yaptıkları bir firmaysa..?[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 türkiyede olabilir dice olamaz çünkü buraya toz seklinde geliyor biz asit basıp cola yapıyoruz yabancı ülkelerde zaten olamaz insan hakları var iki günde öperler coca-cola yı. inanmadım. içiyorum suanda fare falanda yok içinde gayet temiz.sdf[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Kotu olan hersey ınsana guzel gelır :9[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Eternal, 19 Kasım 2004 19:31 tarihinde demiş ki: türkiyede olabilir dice olamaz çünkü buraya toz seklinde geliyor biz asit basıp cola yapıyoruz yabancı ülkelerde zaten olamaz insan hakları var iki günde öperler coca-cola yı. Bu da ayrı bir nokta tabii. Bu 23 yıldır çalışan adam toz halinde hazır gelen maddenin toplanmasına nereden şahit olmuş onu da merak ettim ben :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Cornelius, 19 Kasım 2004 19:28 tarihinde demiş ki: mantıklımantıksız. bkz. eternal'ın mesajı.[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ya ben bırınden daha duymustum yok efendım kola nın ıcınde roket atesleme bılmemnesı warmıs yahu ne alakası war[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Var öyle iddialar. Zaten kola içip gaz kaçıran da soluğu ayda alıyor sonra...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Atın ölümü arpadan olsun[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bencede o kadar tadı guzel ki naapalım ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bu benim mantıklı dediğim bişi değil tamamen copy paste :) sadece tartışmak amacı ile sundum amacıma da ulaştım böylece..[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aaa olurmu oyle cok temız olmus olur[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Cornelius, 19 Kasım 2004 19:41 tarihinde demiş ki: bu benim mantıklı dediğim bişi değil tamamen copy paste :) sadece tartışmak amacı ile sundum amacıma da ulaştım böylece.. Da tartışma çabuk bitti galiba, direk Eternal bitirdi olayı 3. mesajda :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Bence de :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Mix Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ehehe hastasıyım bu olayların yıllardır içiyoruz hiçbişey olmuyor geçen günde haberlerde elma cok yararlıdır kışın hastalıklara karsı vs korur diyordu kendimi bildim bileli 2gunde bir elma yerim ama her kışı hasta geçiririm yalandır. yalan degilse de ne farkeder?[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 ne olursa olsun ben seve seve içiyorum kendilerini..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 bütün şevkimi kırdı :__( yazmıyorum bundan sonra küstüm :) [Bu mesaj Cornelius tarafından 19 Kasım 2004 19:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Venator Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: aquila, 19 Kasım 2004 19:41 tarihinde demiş ki: e kolaya neden para veriyoruz o zaman.toplayalim farelri sikalim sularini,biraz seker,biraz gaz basalim icelim.oohhh miss... Hahahah yarıldım ya 10 dk icinde iki kere aquila aslansıın kaplanssın :D[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ne 2si 3 mü 4 mü ne de çok hızlı mesaj trafiği olduğundan kaçırmışsın diğerlerini şu bekaret konusunda :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Cthulhu_, 19 Kasım 2004 19:47 tarihinde demiş ki: ne olursa olsun ben seve seve içiyorum kendilerini.. bızde oyle ıcelım guzelleselım Ne alaka ya..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Lily Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 aynı seyi seker fabrikası içinde soylediler şeker pancarı vs vs colasıdamı cıktı :) ona bakarsan senin bagırsaklarında bakteriler yasıyor fare öldükten sonra fareyi çürütenlerde bakteri.
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 fanta sağlammı siz ondan haber verin coca cola nedir yaw böğk siyah su[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Lily, 19 Kasım 2004 19:54 tarihinde demiş ki: aynı seyi seker fabrikası içinde soylediler şeker pancarı vs vs colasıdamı cıktı :) ona bakarsan senin bagırsaklarında bakteriler yasıyor fare öldükten sonra fareyi çürütenlerde bakteri. Abı yapma ya bı kere camda arı oldurmustum onun ıcınden cıkan ufak ufak beyaz seylerı gormustum cok mıdem bulanmıstı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 :) geyin siz geyin başınıza taşlar yağacak hüeeühhüe[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Ya şunları okudukça sırf benim mi canım kokoreç çekti :p[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Öne çıkan mesajlar