Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? Bazen bakıyorum cidden liseli işi gibi duruyor bazılarına da yakışıyor çözemedim bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 gorustugum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 facebook ciddiye alınacak bir ortam değil,iki durumda da ne kısalırsın ne uzarsın bişey farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 facebook liseli işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 komikli şıkkı unutmuşsun evlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 komik şık facebook liseli işi olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 güven yoksunu ilişkilerde az da olsa bi rahatlık veriyo insanlara. bence gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 melahata yazacaksın beğendin ama önce nereye bakıyorsun? ilişkisi var mı. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Sağ eline hesap mı açacaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 uyarı olarak verdirme sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Daesu said: Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Daesu said: Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Daesu said: Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi bunu takmayan insan facebook'u etkin şekilde kullanmaz ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 eheh akitoya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bu adamin stabil olarak birilerini bulabilmesi nasil kozmik bir olay anlamiyorum anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok ilişki durumunu "yok" olarak değiştirdi, bilmem ne nin durumunu beğendi vs. boş adam işi bence. yaşadığın kendine abi, her s.çtığında, seviştiğinde check in yapacaksan ne anlamı kaldı prayvisinin fly a da +1 ehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fly'a kahkaha atmamak için kendimi tutarak +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 facebook official die bişi var kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 " serbest bir ilişkim var " ya da " karmaşık " daha can alıcı bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ilişkinin durumuna göre değişiyor bende bir ilişkimde ismini koyarak yaptım bi kaçında sadece ilişkisi var yaptım düşündümde ben zaten ilişki adamı değilim beni dinleme :) ama kızlar çok takıyor bu duruma o yüzden baskı altında yapılıyor bu ilişki durumları zaten o yüzden liseli işi diyemem. ama o aynı ilişki haftada 2 kez değişip duruyorsa aşırı itici geliyor bana onların hepsi liseli işte. dedim bide aklıma geldi o ilişkisi olmayıpta kız arkadaşlarına artistlik olsun diye ilişki yapanlar ve ilişki yok kısmını dikkat çekmek için update edenler varya işte onların hepsi ölmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben direkt gizledim bunu, hiç ellemiyorum. "var, yok size ne lan?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 3.5 senedir gururla taşıyorum. ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi ilişkisi var yapmayınca 5 günde bir abazalar dadanıyor "merhaba tanışalımmı" "şey tanışmayı bilmiyorum da" "biliyor musunuz, şu şuş u bububu, tanışalımmı" "insert havalı romantik söz, tanışalımmı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar