Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? Bazen bakıyorum cidden liseli işi gibi duruyor bazılarına da yakışıyor çözemedim bir kamuoyu yoklaması yapayım dedim.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 facebook ciddiye alınacak bir ortam değil,iki durumda da ne kısalırsın ne uzarsın bişey farketmez.
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 komik şık facebook liseli işi olmalıydı.
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 güven yoksunu ilişkilerde az da olsa bi rahatlık veriyo insanlara. bence gereksiz.
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u
Ren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 melahata yazacaksın beğendin ama önce nereye bakıyorsun? ilişkisi var mı. teşekkürler.
liberal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Daesu said: Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u bu.
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Daesu said: Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Daesu said: Lord_Argos said: Merak ediyorum bunu yapanlara nasıl gözle bakılıyor? bi gözle bakılmıyor bu kadarmı takıyorsunuz insanlar ne düşünüyor u
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi bunu takmayan insan facebook'u etkin şekilde kullanmaz ki zaten.
Fly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bu adamin stabil olarak birilerini bulabilmesi nasil kozmik bir olay anlamiyorum anasini satayim
pontipati919 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 yok ilişki durumunu "yok" olarak değiştirdi, bilmem ne nin durumunu beğendi vs. boş adam işi bence. yaşadığın kendine abi, her s.çtığında, seviştiğinde check in yapacaksan ne anlamı kaldı prayvisinin fly a da +1 ehuehuehue
Akito Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 fly'a kahkaha atmamak için kendimi tutarak +1
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 facebook official die bişi var kardeşim
Poaco Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 " serbest bir ilişkim var " ya da " karmaşık " daha can alıcı bunlar.
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ilişkinin durumuna göre değişiyor bende bir ilişkimde ismini koyarak yaptım bi kaçında sadece ilişkisi var yaptım düşündümde ben zaten ilişki adamı değilim beni dinleme :) ama kızlar çok takıyor bu duruma o yüzden baskı altında yapılıyor bu ilişki durumları zaten o yüzden liseli işi diyemem. ama o aynı ilişki haftada 2 kez değişip duruyorsa aşırı itici geliyor bana onların hepsi liseli işte. dedim bide aklıma geldi o ilişkisi olmayıpta kız arkadaşlarına artistlik olsun diye ilişki yapanlar ve ilişki yok kısmını dikkat çekmek için update edenler varya işte onların hepsi ölmeli
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Ben direkt gizledim bunu, hiç ellemiyorum. "var, yok size ne lan?" diye.
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 3.5 senedir gururla taşıyorum. ayrıca kız arkadaşımın bana tripli olup olmadığını anlayabiliyorum, tripliyse ilişki var kısmını kaldırıyor mesela. çok eğlenceli.
Suark Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 abi ilişkisi var yapmayınca 5 günde bir abazalar dadanıyor "merhaba tanışalımmı" "şey tanışmayı bilmiyorum da" "biliyor musunuz, şu şuş u bububu, tanışalımmı" "insert havalı romantik söz, tanışalımmı?"
Öne çıkan mesajlar