axedice Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Türkselin kontörlü hat için 3 ay 1500 dk 1500 sms 1.5gb paketi var 90 lira. Ayda 30 liraya her yöne beleş konuşma + 500mb internet alıyorum bana yetiyor. Fatura pislikleriyle uğraştırmaması da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 konuyu inceledim. kontür diyen çıkmamış. gidebilirim. gözüm üzerinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 sana önerim vodafone'un her yöne diye bi kampanyası var sanırım. 1000 dk her yöne, her yöne 1000 sms, 1gb internet. birde vodafone'lularla 5bin dk falan veriyor hatta. ben daha hiç geçmedim sınırı. 60 65 civarı bir şey fatura vergisiyle tam emin değilim ben telefon falanda aldığım için 160 170 falan geliyor bana. onu bir araştır sor. gayet memnunum. vodafone aveadan iyidir sonuçta kalite olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Avea çekmiyor ki bedava yapsa ne yazar, en temel şeyi yapamayacaksak napayım ben bu telefonu! der fırlatırım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 ben avea'da 40tl veriyorum 5000sms 500dk 1gb internet (sınırsız olup da hızı düşen zımbırtılardan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 oporotöler normal deck telefonlara sim takıp dual hatla ev telefonlarını da destkelese iyi paar kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Bir hattın çekmemesi çok ilginç geliyor bana ,ava çıkıyorum bütün yaz dağ tepe kuytu manyak gbi geziyoruz .Kuş geçmez yerde avea çekiyor nasıl çekmiyor anlam veremiyorum.Bu benim şebekem çekmiyor diyenler nerde yaşıyor acayip merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Valla ben bu tarifeye gecdim aveanin cok mutuyum 35 tl 500 dk her yone 500 sms 500 mb ve avea ici sinirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 23 liralık tarife çıkmış avea fena yargılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/FaturaliyaTransfer +10TL ile sınırsız internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 19 liraya 500dk her yöne 1000sms 1gb internet. tabiki avea kullanıyorum. Çekmeme problemi yaşamıyorum (istanbul) Şimdi bunun aynısını 23 liraya veriyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 turkcell 1gb sinirsiza 25 tl veriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar