Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Asıl amacım ranger oynamak benim ya self buffli archer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 bow damageleri gg kamuflaj dışında ggsin [10dk cd] ve rangerın gruba girme sansı %5 falan. Level kasamıyorsun 40dan sonra. Mavi kesersin ancak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Orjinal daoc da bb siz infil kasmış adamım ben. Ama buffbotsuz olmayacak sanırım ya. Animist veya sm oynayacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 burdada ölümcül ama ben kastım ^_^ infilim var ve cok ezik haha 50 olduğumda hala 3L2 idim çok ezikti simdi 4l oldum yine bi cacık yok oynamıyorum fazla. Template bassam aslında iş yaparda infille oynamak sabır işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Oynamicam sanırım ben ya thane oyniyim dedim gimped stealthera buffbot yasak animistin bomberları intle scale olmuyormuş animist yalan boltlar eskisi gibi işlevsiz rm de oynayamıyorum savage ın h2h resist table bozukmuş. Açıp live serverda oynicam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Orjinal serverda açtım thane botum da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Beyler ben cleric oynuyorum 36 heal 40 buff olcak düzgün grup karakteri açın. Fakko 42 oldum. Grup bulunuyo kolay girdim mi yazayım ben girebiliyosan gir hep pally arıyoruz gruplara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 tamam hacıt 2 gundur kuzendeydim giremedim. Bende 44 oldum güzel 2 ana karakteriz cleric paladin her şekil grup buluruz birlikte. Nick Ozora benim oyunda mesaj at bana girersen oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 1:1 se koşma animasyonu hantal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 YAPABİLİYOSAN DAHA İYİSİNİ YAP O ZAMAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 valla yaparım çok zor bişey değil. ben de anlam veremedim niye sırf böyle bişey için animasyon yapıp koymuşlar. çok fazla "boşa gitmedi, biz bişeyler yapıyoruz" kokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ANCA LAF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 KIZ MISIN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 adam kanser olmuş. gg oyun çıkmadan patlıcak. http://www.youtube.com/watch?v=oliRukJHdLw&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 hayati tehlikesi olan bir kanser türü değilmiş iyi bari. hugh jackman'da da aynısından varmış, bu video ile öğrenmiş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bende :D sonuna kadar izledim. neden izledim hic bi fikrim yok.. korktum herhalde ogreneyim dedim. adami tanimam etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Bir heyecanlandım DAOC gorunce de sonra baktım eski serverdan bahsediliyor. Nasıl orjinal serverlar hayat var mı? 40 vs 40 zergler var mı? yoksa mini PVP ler mi donuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 http://www.twitch.tv/citystategames animasyonlar çok yetersiz duruyor, bir buçuk yıldır ne yapmışlar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 animasyonlar en son dert abi altyapı hazırlansın öncede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Alfred said: Bir heyecanlandım DAOC gorunce de sonra baktım eski serverdan bahsediliyor. Nasıl orjinal serverlar hayat var mı? 40 vs 40 zergler var mı? yoksa mini PVP ler mi donuyor? orjinalde oynayan kalmadı millet uthard'da oynuyor. orası da kalabalık gayet. en kötü zamanı 600 online fln oluyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2014 Sequo falan 10bin $ verir mi acaba şu en top seviye account için. Gidip elemanlar ile tanışıyormuşsun. Çok param olsa veririm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 animasyonları düzeltmişler. açıkçası geçen gün yaptıkları q&a eventı iyi duruyordu ve ekranda 75-80 kişi varken rahatça oynanıyordu. gw2deki zergleri görünce collisionun ne kadar iyi bir tercih olduğunu fark ettim. daha classlar açıklanmamış olmasına rağmen ırkların farklı yapıları da hoşuma gitti ama içimden bir ses vikinglerin en çok tercih edilen olacağını söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar