cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 son saatler gelsin bende bi basıcam 250+
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Xenus said: http://www.youtube.com/watch?v=C-1a8xj2aBE şunu postlamaya geldiydim. şu vidodan sonra bastım parayı. darkness falls gibi bi dungeon varmış. sen içerdeyken senin realm orayı kaybederse bossa dönüşüyormussun. içeriye tuzaklar kuruyormussun ve kamera koyuyormussun kaybedersen bile milletin tuzaklara ölüşünü izleyebiliyormussun dışarıdan. ayrıca orta çağ değilmiş post-apocaliptic diyo teknoloji falan varmış. dünyayı playerlar inşaa ediyor crafterlarla. savaşlar bu şehirleri korumak geliştirmek için yapılacak falan. direk basın abi parayı. hiç düşünmeyin.
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 craft sistemi iyiymiş. ev inşa etme falan bildiğin mine craft gibi. her bi tuğlayı istediğin gibi dizebiliyorsun.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 haydaa niye ortaçağ değil ya setting, civ civ dıkşın dıkşın bayar
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 post apo konseptini çok anlamadım. tam olarak mad max, fallout tribi değil. dünya çapında nükleer savaş yerine daha çok ragnarok gibi mitolojik tarz fırtınalı, depremli, yıldırımlı bi kıyamet senaryosu var gibi. yorgunluktan geberiyorum. dikkatlice izleyen araştıran açıklasa ben de sevinirim.
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Amazon payments hata veriyor. Para veremiyorum heriflere.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 http://www.kicktraq.com/projects/13861848/camelot-unchained/minichart.png 200k lan
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 imkânı yok ulaşmasının. yüksek bağışlarda stok bitmiş.
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 ulaşamazlarsa iptal mi oluyor ki proje?
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 akşam eve geldiğimde sadece 100k kalırsa bi 350 çalışır benden. bide şu var: adamlar başarısız bir kampanya izliyor. Biraz Lord British i takip edip örnek alsalarmış hedefi tamamlayabilirlerdi... Paket bittiyse git yenisini aç arkadaş.... Demekki isteyeni var. 1-2 kampanya yap. ofis gezdircem de...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 çok prematüre açtılar kickstarterı, planescape kickstarterının hemen arkasından
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 burada yazmak istemiyorum çünkü çok seveni var ve yanlış anlaşılıyorum ama videolarını ben son derece başarısız buldum. özellikle bu fps gösterdikler videoda player collision olmaması akıllara zarar seviye, onun dışında modellin, efekler falan çağ dışı göründü tamam final hali değilde o zaman niye bunu video haline getirip "ehe bakın 300 adam kasmıyor" diye koyuyorsun ki texture, efekler vs. değişince kasacak sonuçta. ne anlattığını anlamadım yani videonun.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 daocda da collision yok. wow da da yok. çoğu oyunda yok. millet niye buna takıldı bu kadar anlamadım. senin kaç oyunda bankanın onunde 3 kişi duruyor diye içeri giremediğin oldu?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 warhammerda gayet iyiydi ama lag yapıyomuş
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 pvp oyununda kesinlikle olması gereken bir şey kanımca. birbirinin içinden karakterlerin geçtiği bir oyunu "pvp oyunu" olarak hayal edemiyorum ben. alışkanlıkla alakalı bir şey. wow da olmaması gayet normal pvp oyunu değil çünkü. daoc deneyimim yok, ondan bilemiycem. 2002'de olmamasını çok yermemek gerek gibime geliyor.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 mass pvpde collision lag yapıyor o yüzden kasıtlı olarak koymamışlardır. pvp oyununda, özellikle mass pvpde çok önemli bir özellik.
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 bingildak said: pvp oyununda kesinlikle olması gereken bir şey kanımca. birbirinin içinden karakterlerin geçtiği bir oyunu "pvp oyunu" olarak hayal edemiyorum ben. alışkanlıkla alakalı bir şey. wow da olmaması gayet normal pvp oyunu değil çünkü. daoc deneyimim yok, ondan bilemiycem. 2002'de olmamasını çok yermemek gerek gibime geliyor. Abi daoc dünyadaki en iyi pvpye sahip oyun.Hani Darkfall'u bile katlar öyle diyim.Ama dediğin gibi daocta da içinden geçiliyor ki geçilmesi lazım. Yoksa frontline daki adamların ölmesini falan bekliyecez bilmemne olacak falan büyük sıkıntı olur bu ve daocta Meleeler çok pasif kalırdı. Sonuçta daoc'un meleesi tuş spami değildi satranç mantığı var adamın arkasına geçmek için daire çizmek büyük bi vakit kaybı.Bu oyunada aynı melee combat'ı getirirlerse olmaması cok mantıklı.
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 1.820.500 oldu fundlanacak oyun şimdiden desteğinizi verebilirsiniz.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 son 10 senede başka mmorpg oynamadıysan evet, en iyi pvp daocta sdfs.
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2013 Seyi merak ettim fakko tus spamlemiosun melee combat satranc gibi diosun da ne var melee combatinda farkli olarak
Öne çıkan mesajlar