Poaco Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Mark Jacobs abi olaya el atmış martta kickstarter başlıyo şimdilik pek bi detay yok ama gene Daoc tarzında olucak gibi rvr focused denmiş yarım saat önce video yayınlandı facebook üzerinde. https://www.facebook.com/CamelotUnchained http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/feature/7074/City-State-Entertainment-Catching-Up-with-Mark-Jacobs.html http://www.camelotunchained.com Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 iste bu lan... gozlerim doldu yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 herkese benden ohannessburgerking den bigmac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hosgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 heyecanla bekliyorum, inşallah bu sefer oyuna mount koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 mont koysunlar, cok soguk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Saeros said: heyecanla bekliyorum, inşallah bu sefer oyuna mount koyarlar vardıki oyunda mount Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 aquila said: mont koysunlar, cok soguk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sunwalker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Hadi beyler, pamuk eller cebe, şu MMO okluğunda ilaç lacak bu oyun. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 fundlanmaz bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2014 Az önce 80$ commit ettim, Silver Builder oldum. Gönül isterdi ki 450$ koyup herkesin atası olaydık ama ekonomimiz malum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 BSC'yi takip eden var mı? Stat sistemi ve spell sistemi hakkında ki açıklamalar beni damardan vurdu. Magic System Stat Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Spell sistemi teoride mükemmel olmuş ama pratikte nasıl bir clusterfuck olur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Bir de magelere bu kadar depth kattığına göre melee classlara da eşşek gibi orjinal şeyler vermesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Abi ne zaman çıkıyor bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Özet gecsenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Spark; Magic sistemi: Şöyle kısaca anlatiyim. Diğer mmorpg'lerde olduğu gibi level vesaire aldığında player yeni spellerine kavuşamicak.Sanırım bulduğun elemental runelerin (ateş-rüzgar-su-tahta dermişim) bunların kombinasyonundan yeni spellerini kendin yaratıyorsun ve kendi spellbookuna ekliyorsun ve uoda olduğu gibi speller charge sayısı var sanırım ona göre kullanıyorsun. Spellbookunda seninle beraber seviye atlıyor. 2 yolla spellerini kullanabilyorsun bunlar: - Spell book charge - Chargelı itemlar (aynen uo wandtan buyu atmak gibi düşün misal) Baya bir eğlenceli gibi görünüyor spell sistemi ama buna paralel olarak melee classlar da felaket teferruatlı olacak bence. statların sayısı baya bi fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Sparkcaster said: Özet gecsenize Magicka'dan esinlenmişler, spelleri kendin yaratıyorsun, onbin yüzbinmilyon tane spell olmayacak ama baya bir spell olacak diyor. Birbirleriyle etkileşime geçecek speller, ice wall çekeceksin, düşman fireball atacak, steam olacak sen o steame wind büyüsü atarsan gittiği yerdeki adamlar damage yiyecek vs gibi. Spellbook olayını geri getiriyorlar, eğer spellbookun chargelıysa normal atıyorsun büyüleri, eğer charge yoksa life force alacak kendi karakterinden, mana pek istemiyoruz o yüzden hp gidecek diyor Mark abi. Craft edilebilir olacak spellbooklar ve levelları olacak onların da kullandıkça artan. Arttıkça güçlenecek, stretch goal olarak da ileride sentient olabileceğini söyledi spellbookların. Bir de mageler çok fazla aynı alanda büyü yaparsa veilstorm olacakmış o alanda, boklar kakalar püskürecekmiş. Güzel işte baya sistem ve düşünce ama RvR'de ne kadarı akıllıca kullanılabilir, ne kadar karambol olur ondan emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Giovanni said: Abi ne zaman çıkıyor bu oyun? ESTIMATED DELIVERY Dec 2015 Diyor kickstarter mailimde benim, beta için de şubat 2015 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 abi sizin gazınız ile çıkmamış oyuna cuzdanı fırlattım ne video var ne bişi var kaç yıl oldu arkadaşlarım her ortamda eziyor beni bu olay yuzunden artık insan içine cıkamıyrum utancımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Combat detayları geliyor, heyecandan altıma sıçıcam yine Each part of a character’s body is protected only by its own piece of armor Body parts take damage individually, and each part has its own pool of health and injury effects Player-created abilities can add a modular component to target a specific region of the body Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Abilityler de speller gibi player created olacakmış bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Crafter iyi olursa dedicated bs olurum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Xaenin said: Combat detayları geliyor, heyecandan altıma sıçıcam yine Each part of a character’s body is protected only by its own piece of armor Body parts take damage individually, and each part has its own pool of health and injury effects Player-created abilities can add a modular component to target a specific region of the body Link lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar