Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 abi eger bacakta gercekten kil donmesi oluyorsa ameliyattan sonra 2-3 ay yuruyemeyebilirsin sdf dua et bacakta kil donmesi diye bisey olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Sir.Enis said: benim göğüs bölgesi ve bacakta çok oluyor zaman zaman ağda yapmamdan dolayı. hep bızıklayarak çıkarıyorum ben ama uğraşmasanda zamanla geçiyor ayrıca benim uğraştıklarım tekrar tekrar aynı hale geliyorlar sürekli gulmeli miyiz gulmemeli miyiz emin olamadim cok kendinden emin ve ozguvenle soylemis lan sprocu musun birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o kıl donmesı deil hemen panık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kılların alınması gayet normal erkeklerde de çevremde ağda salonuna giden erkekler bile var... evet bodybuilding yapıyorum uzun zamandır ama kıllarımdan herzaman tiksinmişimdir acısına dayanabildiğim sürece zaman zaman alıyorum. sana göre komik gelebilir güldün diye yadırgamam ama gayet normal birşey olduğunu söylemeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 di said: Aga naaptin, gotte buyuyen kil donmesi degil diye kil donmesini tumden yok saymak abarti olmadi mi sence de ? =) benim dediğim şey burda topicte bahsedilen şeyin kıl dönmesi olmaması. o farklı bişi adını bilmyiorum. ama kıl dönmesi değil. kıl dönmesi çok çok büyük ihtimalle göt göbek bölgelerinde olur. bacak gibi hareketli yerlerde olmaz. dediğim gibi kıl dönmesinde bahsedilen kıl, derinin altında dışardan girer. giren kılda ölü kıldır. içerde büyümez. yaptığı yoldan başka ölü kıllar takip edip yumak olur içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Ona yalan diyen yok zaten de kilin disari cikmayip deri altinda kalmasi ve bolgenin iltihaplanip sivilce turevi yapi olusturmasina da kil donmus diyoruz sonucta. Durumlar farkli olsa da yanlis bir tabir degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 aslında o ufak olanların adı batık olarak geçiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 mokoko said: kıl dönmesi bacakta falan olan bişi değil. kıl dönmesini herkes yanlış biliyo ztn. genel kanı, kılın deri altından dışarı çıkamayıp deri altında büyümeye devam etmesi ama aslında kıl dönmesi öyle bişi değil. kıl dönmesi, saçınızdan yada başka bi yeriniden kopan kılın deride oluşan çok ufak herhangi bir boşluktan içeri girip kendine yol yapması ve arkasından gelen kıllarında aynı yoldan içeri girip iltahap yapıp, kıl yumağı oluşturmasıdır. kıl nası ilerliyo diyorsanızda, vücudun elektrik yükünün geçtiği yer sırt ve göğüsün tam ortası yani vücudun tam ortasıdır. statik elektrikten dolayı mesela saçınızdan düşen bi kıl sırtınızın tam ortasından aşağıya doğru tam kaba etinizin arasına ilerler. genelde de orda toplanır ve temizlenincede gider ordan. ama işte orda bir boşluk oluştuğu (kılın geçebileceği kadar ufak bi delik yani) kıl içeri giriyo ve yol yapıyo. arkasından gelenlerede yol açıyo. 3 sene önce ameliyatını geçirmiştim kıl dönmesinin. kıç tarafımda 15 santimlik yara vardı. baya büyük operasyon geçirmiştim. benim tek avantajım çok fazla bir iltihap yokmuş. ama kıl boyutu büyükmüş baya doktorun söylediğine göre. yani o bacağınızda olan şeyler kıl dönmesi değil başka bişi. zaten kıl dönmesini öle ufacık yarar çıkarırız diyerekten yapılabilen bişi değil. sakın öle bişi yapmayın kendinize. tecrübe konuşmuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 veba olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 tümör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 kılın döndüğü bölgeye minik minik bir duble(sulu) rakı içir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 kafamdan düşen saç nereme girebilir onu düşünüyorum 5 dakikadır. Hadi o girdi diğerleri nasıl girer anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar